Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (5)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Chyba pora na kolejny wątek :)
Lista mamusiek :) Mam nadzieje ze nikogo nie pominęłam, w razie czego mnie poprawcie :)

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555- 7 lipiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aga87 witamy :)
O a już chciałam kupować nizoral

Dziewczynki pomóżcie mam ochote na makaron w jakimś sosie serowo śmietanowym lub coś podobnego. nigdy tego nie robiłam dajcie jakieś łatwe przepisy :))

Mam w domu makaron przyprawy i jakąś szynkę :) najlepiej taki przepis, zeby dużo nie trzeba było kupować :))
Hej dziewczyny ja też mam termin na czerwiec...26.06 Moje drugie dziecko :) Pozdrawiam was :)
hejka ;-)

Nizoralu nie wolno w ciąży, zawiera jakąś substancje szkodliwą dla dziecka. Za to head&shoulders ja używam cały czas bo mam alergie na cokolwiek innego. Można spróbowac odżywke nawilżająca na głowe i tak iść spać.
A te ruchy synusia delikatniusie są ale czuje takie smyranie i pukanie ;-)
Hehe przewodnikiem ;-) po prostu jestem pare tyg. dalej. Za 3 tyg same poczujecie ;-)
Super, ze jest nowy wątek, ja chyba uciekam szybciej z pracy do domu bo pewnie ze 2 h będę jechała :/
Nie ma niestety. Patrzałam nawet za sofą i u Młodej w zabawkach ale nie posiadamy nic coby przypominało choćby wóz strażacki.

A ja się zbieram do wyjścia, muszę zrobić zakupy, wiatr trochę ustał, niech Maryśka potapla się w śniegu bo w domu ją roznosi...zresztą już ubrała buty i czapkę :)
Przyszła Mama - niezależnie od tego które to dziecko, to i tak mamy 22 tygodnie (z czego na 2 ostatnie trzeba napisać pismo). Tylko przy ciążach mnogich jest jakoś więcej, ale nie pamiętam ile. Wszystko powinno być na stronie ZUSu.
Magda - czy po naszej ostatniej wizycie nie został u Was taki gumowy piszczący wóz strażacki, bo nigdzie nie możemy znaleźć?
U nas też sypie i wieje i dziś siedzimy w domu - dobrze, że wreszcie prąd nam włączyli, a miało nie być do 14-tej.
O fajnie, z lenistwa nie lubię przewijać długich wątków ;)

Zasypało nas trochę a ja ciągle czekam na zimowe opony.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry