Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 ( 7 )

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
nowy wątek :)

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Effcia - 8 maja Kliniczna
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
agawcia - 8 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Grosik- 23 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
aga87 -26 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
mona__g - 3 lipiec
Kasiorek555- 7 lipiec

mam nadzieję że lista pełna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ojjjj maga i tu jest problem :) miał być Wiktor/ Wiktoria, ale mojemu mężowi uświadomiłam że jak damy Wiktoria to syna Wiktora już nie będzie miał tak jak sobie wymarzył.. no to stwierdził że poczeka w takim razie na następne :) no i wybrane imię się poszło... a nic innego mu się póki co nie podoba :) szukam czegoś...
Lalinek, a masz jakieś typy na imiona już?

Nie słyszałam o tej szkole.

Dziewczyny, dodałam trochę małych ubranek do galerii, co prawda Marysia rodzona zimą ale może coś Wam wpadnie w oko, przyszłe mamy córek :)

http://picasaweb.google.com/109548131653410294177/NaSprzedaz?authkey=Gv1sRgCOC4xqiKtuzMsgE#
My tez nie mozemy dojsc do porozumienia jesli chodzi o imie:)czuje,ze to jeszcze potrwa:) Dziewczyny slyszalyscie moze o tym? http://www.supermama.boo.pl/
Marciocha 180 zł u Tomczyk Małyjasiak - rewelacja. :)
teraz tylko trzeba wybrać imię :)
Lalinek gratuluję córci :)
A ile płaciłaś za usg ?
Lalinek, fajnie masz z dziewuszką :)
Wszystkie moje wycieczki do sklepów dziecięcych kończą się ostatnio stwierdzeniem, że kobietki mają fajniejsze ciuchy :D

Fasolek, mam sporo miejsca jakby co ;)
Lalinek gratulacje!!!najwazniejsze,ze zdrowa i duza:)no i w koncu sie doczekalas i juz wiesz co nosisz w brzuszku:)
chciałabym pochwalić się Wam śliczną i zdrową dziewczynką !!!!!! :D
ok 23 cm i 490 gram :) śliczności.... :)

pani doktor Tomczyk-Małyjasiak - super - polecam z czystym sumieniem
Dziewczyny to moze piatek,co wy na to?Maga nie chcialybysmy Ci sie poprostu wszystkie zwalac na glowe:P a ta szkola rodzenia o ktorej wspominalam to http://www.egospa.pl/oferta/szkoa-rodzenia-egovita/,nastepne zajecia odbeda sie w marcu
Podobnie słyszałam od lekarki z basenem. Wskazany ale trzeba uważać na zapalenia itp. świństwa.

Dziewczyny co do spotkania to ja niezmiennie zapraszam do siebie, do ok. 17.30 jestem zwykle sama z Młodą.
Miejsca w Rumi to albo Auchan albo w Galerii na ostatnim poziomie, tam jest sporo fajnych knajpek, i na słodko i konkretnie :)
no wlasnie... ja tez mam czeste zapalenia.. poczekam do nast tygodnia i zapytam sie wtedy mojego lekarza a jak zabroni to trudno przeczekam...
Ja byłam w sobote w Aquaparku i sobie popływałam ;)
Dużo lekarzy zaleca basen :)
Jesli chodzi o basen w czasie ciazy to jak najbardziej jest wskazany,ale osoby ktore maja sklonnosci do roznego rodzaju zapalen lub stanow grzybicznych to powinny odpuscic sobie plywanie w takich publicznych miejscach...tez chcialam chodzic na basen ale niestety jestem sklonna do takich zapalen wiec sobie odrazu odpuscilam:-)
Hej Lalinek, ja też jeszcze nie znam płci dzidziola, usg jutro, mam nadzieję, że się dowiemy, już się nie mogę doczekać :)

Co do basenu, ja też uwielbiam pływać, chodziliśmy z mężem co tydzień, ale jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, to przestałam. Generalnie samo pływanie w wielu przypadkach jest nawet chyba wskazane, odpręża i pomaga na ból kręgosłupa, ale ja mam zastrzeżenia do czystości naszych basenów. Zrezygnowałam, bo boję się złapać teraz jakiś stan zapalny, a mam tendencję do tego typu rzeczy.
wie moze ktoras z was czy my kobietki w ciazy mozemy chodzic na basen?? mam z mezem taka ogromna ochote isc sobie poplywac ;)
To moze w Auchan dałoby rade gdzieś na spokojnie usiaśc pogadać. Ja znam tylko miejsca w Gdyni, więc niech się wypowiedzą Rumianki i Redzianki :)
mrówka ja nie wiem gdzie jest jeszcze. fasolek coś mówił o spa w Rumi że tez jest.
koszt nie wiem ale chyba standardowo. później masz też zniżkę przy porodzie rodzinnym chyba 50%. wszystko powiedzą 16 lutego.

ja nie znam kawiarni itd :) dla mnie może być gdziekolwiek byle bym dała rady skm albo autobusem :)
Mamuska - spotkanie forumek - możesz dołączyć oczywiście jeśli masz ochotę. nie mamy ograniczeń ilościowych :)
a co to za spotkanie się szykuje?
hej hej:)

ale dziś mam dzień, bym tylko jadła:)
Lalinek, jaki jest koszt tej szkoły?
Ja raczej na 17 nie dałabym rady po pracy dojechaĆ do Wejherowa.

A moze jest gdzies w okolicy, Rumi, Redy jakaś np kawiarnia, żebyśmy mogły się spotkac usiąść coś wypić zjeśc coś słodkiego/ lub nie słodkiego :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry