Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 ( 7 )

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
nowy wątek :)

Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Effcia - 8 maja Kliniczna
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
agawcia - 8 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Grosik- 23 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
aga87 -26 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
mona__g - 3 lipiec
Kasiorek555- 7 lipiec

mam nadzieję że lista pełna :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny, widzę że sporo z Was prowadziło ciąże u Dr Małyjasiak. Ja też planuję. powiedzcie jak to jest z L4 czy Dr w ogóle takie może wystawić i czy ciężko je u niej dostać? mam stresującą pracę i chciałabym jak najszybciej....
hej :)
no my też po 10 wybraliśmy się do Lidla (na
Oruni Górnej) i po pampkach w rozmiarze 4 i 4+ ani sladu. kiedyś jak była promocja to byłam o 8 rano i tez niestety nie dostałam.
kupiłam tylko skarpetki dla maluszka.
a, i od paru dni czuję ruchy bąbelka :)
pozdrowienia :)
otworzyłam nowy wątek :)
jak ma się kiepskawy net to ten już dłuuugo się otwiera...

zapraszam :)

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=210856&c=1&k=160
yop - przy młynie :) chwlowo..
jak mówiły że nie będzie to szkoda...
Lalinek, a Ty gdzieś w pobliżu mieszkasz? Przy Młynie?

Pytałam babek, mówiły, że już nie będzie.
Ja też często w Lidlu bywam, bo mają sporo rzeczy fajnych i tańszych np. chemia W5, niektóre rzeczy nabiałowe, słodycze :)
maga79 - w Redzie widziałam jak całe wózki wywozili więc wiesz.... za mało wyłożyli.
Często jestem w Lidlu - jak zauważę nową dostawę dam znać :)
Ani w Rumi ani w Redzie pampków już nie ma :(
Reszta rzeczy jest.
Pierwszy raz się zdarzyło, że tak wymiotło tutaj, zawsze jakieś rozmiary zostawały.
mi tez się podobała ta torba. duża oczywiście, bo małe dokładają do wózków :) ale jak przyszłam duże były już tylko 3 czy 4.
czasem w lidlu można trafić fajne rzeczy... ja dziś miałam szczęście choć poszłam po 9. Szkoda dziewczyny że nie wszystkim się udało...
Ja też byłam w Lidlu. Przed ósmą już stała kolejka pod sklepem. Kupiłam torbę z przewijakiem nad którą się zastanawiałam i jestem bardzo zadowolona. Zobaczymy jak mi się sprawdzi w praktyce :)
Ja się dopiero wybieram do Lidla, na szczęście Młoda nosi rozmiar 5 a ten zwykle długo zostaje, "4" schodzą najszybciej :)

Super śliniaczki są w Ikei (jak już podaje się inne rzeczy niż mleko):
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70179754

Moje dziecię od zawsze je jak mała świnka a dzięki tym śliniakom uratowałam wiele ubrań :)
no w Redzie jeszcze są, ale kasy brak... ale trzeba się cieszyć z tego co się ma :) a i śliniaki kupiłam bo długie są i fajne, ale niebieskie a nie różowe, bo ileż można mieć w różu...
ale jestem zadowolona :) a teraz podbrzusze znowu boli i leżeć będę cały dzień...
aaaa pampersów już nie było ani jednej paczki! a byłam po 8
Lidl na Zaspie
Ja też napadła Lidla dzisiaj :)
Kupiłam ten ręczniczek, 2 pary rajtów i 6 par skarpet ;)
Nad śpiworkiem tez się zastanawiałam ale nie miałam wiecej kasy przy sobie ;)
no ja byłam w Lidlu w Redzie :)
kupiłam 2 paczki pampków, dużą torbę z przewijakiem - jest na prawdę duża i pojemna - przyda się na wypady :)
kupiłam też ręcznik z kapturkiem i śpiworek :)
szkoda że nie mogłam kupić więcej... zwłaszcza pampersów, bo słyszałam od innych matek że cena rewelacyjna.. no ale cóż - ciesze się z tego co mam :)
My już wróciliśmy z lidla- byliśmy godzinę temu i po pampkach tylko pusty karton stał :((
hej hej:)

Lalinek- odpoczywaj dużo i trzymaj się.A czy wiadomo od czego te bóle?

Magdaxv- wysłałaś mi info prywatne,ale nie mogę odczytać, może podałabyś mi maila swojego,a ja bym Ci odpisała, co?
Assegai widać taką masz i już :)
ja nie mogę chodzić bo od razu boli podbrzusze... myślę że po wycieczce do lidla (na drugą stronę ulicy) cieżko mi już będzie wrócić.. więc jak nie masz takich bóli to widać nie masz się czym martwić :)
a propo szyjki- moja ma 4 cm i nikt mi nic nie mówi że jest skrócona i że coś jest nie tak, a byłam u dwóch różnych lekarzy w międzyczasie i mówiłam że mam często skórcze BH. hmm jak widać co lekarz to opinia
hej dziewczynki :)
wybieracie się do lidla ?? :) ja się przejdę zobaczyć co tam ciekawego dla naszych maluszków. Pampersy kupię bo chyba bardzo tanie są. mini - 94 szt 39 zł - chyba super :) no i ręcznik kąpielowy z kapturkiem kupię bo tez na pewno się przyda :) reszta - zobaczymy...
mona__g a to u mnie szyjka jeszcze okej, ale muszę leżeć żeby się nie skracała...
mam nadzieję że u Ciebie sytuacja się nie powtórzy, a u mnie się nie pogorszy :)

pozdrawiam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry