Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 ( 8 )

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Effcia - 8 maja Kliniczna
Assegai - 11 maja
Marciocha - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
moniczka22 - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
Mamuśka1- 2 czerwca
fasolek - 6 czerwca
agawcia - 8 czerwca
gaba - 13 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
madzia 16/17 czerwca
Agusiaa - 19 czerwca
agawierzbowska -21 czerwca
Grosik- 23 czerwca
Paulina1010 - 23 czerwca
tangerine - 24 czerwca
aga87 -26 czerwca
ryba_gda - 27 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
mona__g - 3 lipiec
Kasiorek555- 7 lipiec

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej,ja juz po wizycie,wszystko dobrze,dzidzius duzy,no i jak narazie przytylam 2,6 kg,ciekawe na ilu kg sie skonczy:P,bo narazie mi sie podoba takie tycie:) co do ubranek to ja tez stawiam raczej na 62,ale na 56 tez chce troszke pokupowac,zeby na poczatek bylo,dziewczyny na nastepna wizyte mam zrobic glukoze,ale dokladnie sie nie zapytalam czy musi to byc zrobione w konkretnym tygodniu,orientujecie sie moze. Ciekawe jak tam mrowkaa,cos sie nie odzywa ostatnio.A co do wiatru to jest okropny,spac nie moglam..
hehe u mnie też a mój pies wariuje na dworzu bo chyba chce byc szybszy od wiatru :-)
Nie wiem jak u Was ale u mnie wicher tak daje czadu, że już dawno tak nie było....czuję się jak na szczycie Kasprowego w halny ;p
no właśnie mam teraz myślówke, aż mnie głowa rozbolała. Kupie najwyżej pare rzeczy na 56 najwyżej się sprzeda potem a reszte na 62
ja na 56 mam 5 bodziaków reszta wszystko na 62 i 68, musze jeszcze ze 2 śpiochy na 56 i to będzie wszystko z 56
Mam trochę 56 ale więcej 62 cm.

Ja w tym tygodniu mam chyba z 6 fiolek krwi do wyciągnięcia bleee :/
Za tydzień lekarz.
ja mam parę ciuszków na 56, ale raczej więcej będę kupowała na 62
dziewczyny a jaki rozmiar kupujecie na początek swoim maluchom 56 czy 62?
hehe nooo ja się przeraziłam ze tak swe dziecie karmię że przy porodzie do 5 kg dojdzie, ale Pani Doktor stwierdzila że jest raczej w tej dolnej granicy wagowej więc pióreczko ;-)
jak by nie patrzeć, u mnie 6 miesiąc, jak czas leci :)ale ja jestem happy, już się nie mogę doczekać tulić moje maleństwo:)
jenyy Assegai ponad kilogram toz to juz wielkolud:P i ten 7 miesiac,kurcze zaraz sie nie obejrzymy a juz bedzie 9:)
moje dziecie najslodsze ma już ponad kilogram :-))))) PIęęęęęękności ;-) No i 7 msc leci ;-) szyyybkooo
ja coraz więcej zaczynam czuć ruchów. tak jak czułam najwięcej z rana i wieczorem i ogólnie raczej jak spokojnie siedziałam w domu, tak przez weekend czy jestem na spacerze, czy coś robię to czuję delikatne kopniaczki:) cudowne uczucie uwielbiam moją córcie:)
hej dziewczyny,ale nam te tygodnie leca:)jak tam po weekendzie?ja mam wizyte jutro,ciekawe jak mi chlopak urosl:) pozdrawiam
Hej, hej ...kolejny poniedziałek. dziś znowu wizyta u ginka - pewnie kolejny zestaw badań i tyle... ale zaczynam odznaczać juz na kalendarzu dni do zwolnienia:) od 8.03 w końcu nie bede musiała zwlekać się z łóżeczka przed 7:))
hej hej po weekendowo
co do kombinezonu to tak brałam w ramach 3 za 2 ale ta trzecia (najtańsza) była na paragonie z korektą a kombinezon na paraonie za cene 19.90. Brałam jeszcze jeden taki zestaw i tamten był też po normalnych cenach więc nie wydaje mi się żeby obniżali cene kombinezonu, raczej metka była nie przeklejona..
U nas teraz sa super extra przeceny na wszystko dla dzieci i wczoraj bylam na malych zwiadach ale jeszcze nic nie kupuje bo chce sie upewnic jak bede jutro w polcsce ze napewno bedzie dziewczynka:-)A i musze powiedziec ze znalezlismy wozek ktoey jest teraz naszym numerem jeden:-)wyobrazcie sobie ze wazy tylko 11kg.juz z gondola:-)
http://cgi.ebay.co.uk/BABYSTYLE-OYSTER-TRAVEL-SYSTEM-3-1-CAR-SEAT-NEW-/400182046989?pt=UK_Baby_BabyTravel_Pushchairs_GL&hash=item5d2cb5710d
A jaki rozmiar brałaś? Bo ja bym się wahała, między 74 a 80 cm. W tym wieku jak nasze dzieciaczki będą to między początkiem zimy a jej końcem mogą sporo podrosnąć.

Ja kilka rzeczy Jaśkowi kupiłam na przecenach ale to raczej tych letnich, ewentualnie wczesnojesiennych. Trochę też kupiłam chłopięcych od forumek, no i mam część po Marysi neutralnych także zapasik już jest :)
a kupowałaś 3 rzeczy czy tylko kombinezon?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry