Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY I DZIECIACZKI 2011 (33)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witamy w kolejnej odsłonie dzieciaczków i mam :)
Kamcia79 - 8 maja - SYN Adaś, 4300g, 60 cm Kliniczna SN
Assegai - 12 maja (11 maja) - SYN Olek 2850, 54 cm Kliniczna SN
Effcia - 13 maja (8 maja) - CÓRKA Urszulka, 4250, 59 cm Kliniczna SN
Marciocha - 16 maja (11 maja) - CÓRKA Oliwka 4250 g, 59 cm Zaspa CC
Madzia83 - 16 maja ( 17 maja) - CÓRKA Nastka 3400, 56cm Wojewódzki SN
Moniczka22 - 16 maja (30 maja)- Syn Dominik, 3580, 52cm Zaspa SN
Maga79 - 17 maja (18 maja) - SYN Jasiu, 4315 g, 62 cm Wejherowo SN
Gaba- 23 maja (13 czerwca) - SYN Borys, 3070g. 52 cm Wojewódzki SN
kasiulkaa -27 maja (24 maja) - CÓRKA Wiktoria, waga 2940g 53cm SN
fasolek -30 maja (6 czerwca) - SYN Marcelek, waga 3490 g 58 cm, Swissmed CC
Mamuśka 30 maj (1- 2 czerwca) - CÓRKA Iga waga 3310, 56 cm CC
Lalinek - 31 maja (30 maja) - CÓRKA Julia, waga 3440g 58 cm,Wejherowo
Anula3M - 2 czerwca (14 czerwca) - CÓRKA Oleńka, waga 3.09kg 53cm, Zaspa SN
Mrówkaa - 5 czerwca (1 czerwca) - SYN Filipek waga 3880 58 cm, Wejherowo SN
Agusiaa - 7 czerwiec (19 czerwiec) - CÓRKA Laura waga 3670 54 cm, Kliniczna SN
Dalka - 10 czerwiec (28 czerwiec) - SYN Szymon, waga 2730, 48 cm
- SYN Filip, waga 2710, 51 cm
magdaxv - 10 czerwca (16 czerwca) - SYN Kubuś, waga 3170, dł 55cm, Wojewódzki SN
aga87 - 12 czerwiec (26 czerwca) - SYN Marcelek Waga 3450g i 55cm
tangerine - 16 czerwiec (24 czerwca) - SYN Wojtuś, waga 3200 51 cm, Zaspa
agawierzbowska - 18 czerwca (15 czerwca) - CÓRKA Alicja
ryba_gda - 19 czerwiec (27 czerwca) - SYN Adaś waga 3200 g i 54 cm Szpital wojewódzki SN
binka - 19 czerwca (19 czerwca) - SYN Dawid waga 3260 i 52 cm, Zaspa - SN
Paulina1010- 20 czerwca (23 czerwca) - SYN Michał 4180 g i 59 cm, Zaspa
kordi-21 czerwca (11 czerwca)- CÓRKA Iwonka 4000g i 55 cm Swissmed
Gosiks1 - 23 czerwiec (28 czerwca) Córka Gabriela waga 3700 dl 50 cm
Grosik- 1 lipca (23 czerwca) - CÓRKA Lena waga 4300g, 58 cm, Szpital Wojewódzki, CC

link do poprzedniego wątku http://forum.trojmiasto.pl/MAJOWE-I-CZERWCOWE-MAMY-I-DZIECIACZKI-2011-32-t321994,1,16.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam w nowym wątku, to będzie "Urodzinowy 1-roczkowy wątek " :)
witam i ja :)

to dopiero będzie imprezowy watek :D
My dzisiaj tez zaliczylismy fryzjera, faktycznie dziecko robi sie juz wtedy takie dorosle :)

No i przyszedl wozek,rewelacja,lekki,rozklada sie jedna reka,budka ogrooomna,prowadzi sie lekko,troche bylo mi dziwnie bo w mutsym mam skretne tylne kola,a tu tylne sa zablokowane,a skreca to jedno kolo z przodu,ale zakupy zaliczone i Marcel chyba tez byl zadowolony :) a na pewno mama :)
Ola daj jakieś zdjecie Marcelka w tym wózku jestem strasznie ciekawa jak maluszek w nim wygląda :)
Ola, miałam poprosić o to samo :):)

Kamcia, sto lat dla Adasia i żeby zawsze wspominał swoje dzieciństwo jako najszczęśliwsze na świecie :)
Teraz Marcel juz spi,wiec nie bede go budzic hehe :D

Jutro postaram sie zrobic jakas fotke :)
W imieniu Adasia dziękuję za życzenia.

Młody dzisiaj szczęśliwy, miał towarzystwo w postaci kuzynek i siostry i broił. Dostał w prezencie szczeniaczka uczniaczka i grającą kuchnię Fisher Price i w domu mieliśmy wojnę między dziewczynami (Oliwia i kuzynki) o tą kuchnię i do tego Adaś próbował się też do niej dostać- istny sajgon ;) ale wesoło. Oliwia zachwycona jego zabawkami ;) no i dostał pieniążki więc zaczynam się rozglądać za fotelikiem.

Maga torcik superowy. Może na następne urodzinki zamówię. Napisz jak realizacja zamówienia, gdzie się odbiera itd. no i jak cenowo to wychodzi?

Fasolek koniecznie zamieść zdjęcie Marcelka w nowym wózku. Jak się Tobie prowadzi trójkołowca? Czy w zestawie jest folia i okrycie na nóżki?
No i zapomniałabym dodać, że Adaś z przedmiotów do wybrania wybrał różaniec ;) a do tego urodził się w niedzielę ;)
Fasolek mam prośbę, możesz jeszcze raz dołączyć link do tych zaproszeń bo ja coś nie mogę znaleźć a moja chrześnica ma w następna niedzielę komunię i chciałabym zamówić kartkę.
Kamcia chodzi Ci o strone http://www.artillo.pl :-)
Mrowka dzieki za wyreczenie :)

Kamcia niestety za wszystko osobno trzeba placic,nawet palak - cena 75 zl chyba, wiec pod tym wzgledem lipa,a fotoska jutro strzele :)

Super,ze wszystko sie udalo. Ja tez zamowilam torcik u Kasi z fajne torty,udalo sie,nie spodziewalam sie,ze moga byc takie problemy,bo maj jest miesiacem komunii. No,ale sie udalo i na 20 tort bedzie :)

Super,ze impreza urodzinowa Adasia sie udala:)
Kamcia, ksiądz w rodzinie też się przydaje czasem ;p
Fajnie, że impreza udana :)
Torcik 155 zł a odbiór na Morenie. Ten co zamawiałam w styczniu był naprawdę smaczny i goście bardzo chwalili.

No właśnie te joggery ubogie są strasznie w wyposażenie :/
Planuję zamówić z tej strony:
http://www.rea24.pl i tu podają, że jedna rzecz z wyposażenia jest gratis.

U nas fryzjer nie za bardzo miałby co robić :D
Również życzę Wszystkiego najlepszego dla Adasia, to będziecie mieli księdza w rodzinie:)
Maga super jest ten torcik, możesz podać stronne z tymi tortami i jaki koszt takiej przyjemności .
Fasolek to teraz ja też się napaliłam na ten wózek, muszę swoje wystawić na sprzedaż i zamówić joggera
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki , postanowiłam, że ani razu nie podam młodemu cycunia w nocy. Mam nadzieję ,że ze zmęczenia nie poddam się, wczorajszą nockę spał ze mną i ciągle się domagał.
Maga juz odpisałaś ,dzięki stronkę też znalazłam:)
hej kochane u nas juz po uroczystości Pawełek miał urodzinki 6 maja pogoda niestety w niedziele nie dopisała goście też srednio ale tort który zamówiłam u jarzębinskich był pyszny i solenizantowi też sie podobał .teraz to juz z górki młody chodzi lobuzuje ha ha zycze wszytskim dzieciaczkom zdrówka i uśmiechów
Kamcia, super że imprezka się udała :) a ksiądz w rodzinie zawsze się przyda ;)) a co tam się jeszcze przygotowywało do losowania?? Muszę Oli też zrobić losowanie, może jakaś siostra zakonna wyjdzie hihih

Oluś, super że jesteś zadowolona z wózka. Koniecznie wstaw fotkę :)

u mnie się trochę pokomplikowało. Popsuł nam się samochód, naprawa idzie niestety w tysiące zł, (tylko jeszcze nie wiemy na jakiej kwocie się zatrzyma :( ),, a poza tym dziś byłam u lekarza i mam skierowanie do szpitala na zabieg. Na 4 dni muszę się położyć, zabieg pod pełną narkozą także niefajnie. Ale może się w końcu dowiem co mi dolega,,,ehhhh
Anula to życzę szybkiej diagnozy a do losowania było: różaniec, długopis, pieniążek, książka i kieliszek.

Fasolek czekamy na zdjęcie ;)
Dzięki Kamcia,,

Z wróżb jeszcze wyjdzie że Ola zostanie zakonnicą. Będzie pisała książki za kasę. A przy pisaniu będzie popijać winko z kieliszka :D
hehe też tak może być ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry