Widok
Blanca, nie wiem co jest grane ale łapska mam grubsze, przed ciążą nie do pomyślenia. Jeśli to nie minie poskarżę się przy okazji lekarzowi. Żaden pierścionek przed ciąży nie wchodzi mi na palec. Nie, żebym była biżuteryjna, ale to irytujące.
Zdrówka i pogody ducha w te paskudne dni wszystkim życzę.
(Mnie się nic nie chce kiedy spoglądam przez okno.)
Zdrówka i pogody ducha w te paskudne dni wszystkim życzę.
(Mnie się nic nie chce kiedy spoglądam przez okno.)
blanca dzięki za info :)
swoją drogą dobrze wiedzie, że nie tuylko mi włosy wypadają i że to narmalne przy karmieniu piersią, tylko co możnaz tym zrobic, aa bieżecie jeakies witaminy jjak karmicie?ja brałam dotychczas prenatal complex ale mi sie skonczył i nie wiem czy dalej bra, może przez to mam słabsze włosy że od jakiegoś czasu już nie biorę tych witaminek?
swoją drogą dobrze wiedzie, że nie tuylko mi włosy wypadają i że to narmalne przy karmieniu piersią, tylko co możnaz tym zrobic, aa bieżecie jeakies witaminy jjak karmicie?ja brałam dotychczas prenatal complex ale mi sie skonczył i nie wiem czy dalej bra, może przez to mam słabsze włosy że od jakiegoś czasu już nie biorę tych witaminek?
Monisia dzisiaj udalo mi sie troche oszukac Natke jak nie chciala prawej piersi - nakarmilam ja spod pachy i miala prawie takie ulozenie ciala jakby jadla z lewego cycka - z pol cycka siagnela zanim sie zorientowala ze cos jest nie tak :) i tak za kazdym razem karmilam spod pachy po skosie :)
moze Wam tez sie uda .
moze Wam tez sie uda .
Blanca, Błażej ma minkę jakby uciekł co najmniej z Alcatraz ;P
U nas takie postępy: częstsze przewracanie na brzuszek i zainteresowanie światem w tej pozycji, wpychanie palców od stóp do buźki oraz sięganie po zabawkę praktycznie w każdej pozycji. No i idą ząbki, dwa na raz, u góry po lewej stronie, ale żaden z nich to nie jedynka...
Włosy też mi wyłażą, może nie garściami, ale mam ich mniej. Brałam Feminatal metafolin 400 DHA, teraz przerzucam się na tańszy Feminatal N. Kupiłam w Superpharmie odżywkę Timotei za 5.99PLN, dzięki czemu włosy lepiej się rozczesują i mniej ich wyrywam. W zeszłym tygodniu były fajne promocje, również na żele Palmolive, jak ktoś lubi to polecam, na Matarni był bardzo duży wybór.
U nas takie postępy: częstsze przewracanie na brzuszek i zainteresowanie światem w tej pozycji, wpychanie palców od stóp do buźki oraz sięganie po zabawkę praktycznie w każdej pozycji. No i idą ząbki, dwa na raz, u góry po lewej stronie, ale żaden z nich to nie jedynka...
Włosy też mi wyłażą, może nie garściami, ale mam ich mniej. Brałam Feminatal metafolin 400 DHA, teraz przerzucam się na tańszy Feminatal N. Kupiłam w Superpharmie odżywkę Timotei za 5.99PLN, dzięki czemu włosy lepiej się rozczesują i mniej ich wyrywam. W zeszłym tygodniu były fajne promocje, również na żele Palmolive, jak ktoś lubi to polecam, na Matarni był bardzo duży wybór.
Hej widzę, że nie jestem sama włosy wypadaja mi garściami he kupiłam feminatal n w ciąży też go brałam.
Jeżeli chodzi o mojego maluszka to ostatnio jest niejadkiem niby w tym wieku powinien pić 6 X po 150 ml a wypije może z 3 razy 150 reszta to róznoie waży 6500 jest drobniutki ale co zrobię może jak wprowadzę kaszkę to nabierze masy pozdrawiam !!!
Jeżeli chodzi o mojego maluszka to ostatnio jest niejadkiem niby w tym wieku powinien pić 6 X po 150 ml a wypije może z 3 razy 150 reszta to róznoie waży 6500 jest drobniutki ale co zrobię może jak wprowadzę kaszkę to nabierze masy pozdrawiam !!!
Moje dziecię zassało kciuk, musiałam jej niedrapka na łapsko założyć bo nie zasnęłaby zafascynowana tym kciukolem wstrętnym. ;-P
Ciekawe czy jutro będzie pamiętać o możliwości ssania kciuka.
Dziewczyny, jak Wasza waga? Ja ciągle 5 kg na plusie, ale nie żałuję sobie niczego...
Pozdrawiam małych antychrystów ;-D
Ciekawe czy jutro będzie pamiętać o możliwości ssania kciuka.
Dziewczyny, jak Wasza waga? Ja ciągle 5 kg na plusie, ale nie żałuję sobie niczego...
Pozdrawiam małych antychrystów ;-D