Widok

Majowe Mamy wątek 17

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
new

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ja mam właśnie już w 99% spakowaną torbę (pakowałam w zeszłym tygodniu:)...
przecież mam termin na 1 MAJA :))))

mąż troszkę się "denerwuje" i to właściwie on 'kazał' mi wstępnie się spakować:) nie ukrywam, że ja teraz też jestem o wiele wiele wiele spokojniejsza:)
nigdy nie wiadomo, kiedy dzidzia bedzie chciała już się wydostać
ja pakuję się wg. tej listy, która jest na forum
sprawdzałam to z listą, która jest dostępna na stronie internetowej szpitala w Wejgerowie:)

Tak naprzeciw skm w Śmiechowie.

Pokazuj foty w nowym.

Pomarańczka nie, zrobie to za tydzień. Narazie piorę ciuszki dla małego i jak wszystko popiore i poprasuje to zastanowie sie co wezmę dla niego do szpitala. Dla siebie nie mam jeszcze koszul nocnych i pewnie jeszcze wielu rzeczy jak sie pozniej okaze. Robilam ostatnio listę i chyab brakuje mi rzeczy które kupię w aptece i tych koszul.
A co bierzesz do szpitala dla dzidzi??

ale ja wam dziewczyny zazdroszcze............. ja jeszcze tyle musze czekać, na spakowanie tej cholernej torby... !!!!!!!!!

Kruszyna, a ty mieszkasz gdzies blisko SKM-ki?

Mam już zdjęcia od Błażeja! Może założę nowy wątek, to się Wam pochwalę kilkoma.

Ja mieszkam w Gdańsku, więc Gdynia troszkę daleko, ale z dziewczynami, które są na miejscu, chętnie się spotkam:) Świetny pomysł.
Myślicie, że już pora na pakowanie torby?

Kruszyna , masz spakowaną torbę do szpitala ?? :))))))))))
nigdy nie wiadomo...

Hehe już widze spojrzenia ludzi - same ciężarówki przy stoliku.

Ja odpadam, mieszkam w Wejherowie i ciężko mi się gdzieś wybrać bez samochodu, poza tym ostatnio mam nogi z waty jak któraś z Was to nazwała.

Mnie sie chyba obniżył brzuch, strasznie mi źle się stoi i nie mogę chodzić.

Dziewczyny, a co byście powiedziały na herbatkę na świeżym powietrzu??? Gdzieś w Gdyni np. na bulwarze?

rzeczywiście pogoda super, a ja jeszcze sie motam w piżamie po chace... Nastawilam pierwsze pranie ubranek - białe rzeczy, zostaną mi jeszcze kolory pastelowe i rożnokolorowe (ciemniejsze). Może zdarzę wystawić je na chwilę na balkon, aby wiaterek przedmuchał.

A tak ogolnie to ciągle mi jakoś słabo... nie mogę wykonywać wczynności w pozycji stojącej, bo nogi z waty mi się robia.

Ja tez mam żółtawy śluz, ale ostatnio jak mnie badała to nie mówiła nic abym miała jakis stan zapalny. Może to od nadżerki??? Na następnej wizycie zapytam o posiew bakteriologiczny...

ja mam taki zoltawy i mnie swedzi wiec jutro musze o tym powiedziec lekarzowi moze da mi cos na to. ale malutka dzis naciska na dol chyba nie dam rady dzis nic zrobic a chcialam isc na spacerek z synkiem wiec bedzie musial poczekac az tata wruci z pracy :(

Ojej, przykra wiadomość. Ja nie mam zwierzatek bo mam uczulenie, a z psiakiem sie pozwgnalam w maju, tylko że mieszkal z rodzicami.

Ten zielonkawy śluz to ja bym zadzwoniła do swojej lekarki i zapytala czy to cos powaznego nie czekalabym dluzej. Czop to chyba jest zabarwienia czerwonawego a nie zielonkawego....

super wiadomość o Madziorku, to teraz czekamy na fotke

kurcze pojawilo sie tylko troche zielonkawego sluzu takiego gestego, nic mnie nie swedzi, na innym forum dziewczyna napisala ze u niej to byl czop, ale u mnie to za wczesnie jeszcze na tego czopa , dzis jest normalnie, ale jutro powiem na usg o tym ginie, najwyzej bede miala wizyte wczeniej niz 17.04

a nam chomik w nocy lub wczoraj wieczorem wyzionął ducha widac bylo ze juz z nią kiepsko ale ostatnio zaczela lepiej jesc i wariowac i myslalam ze jeszcze troche pociągnie, ale to chyba byl zryw przed koncem, jak maz wroci to bedzie rozpaczal bo to jego chominia :-(

No ja jutro ide na USG 3 D - mam nadzieje ze tym razem sie pokaze, ostatnio jak bokser trzymal piastki przy twarzy i nie robilismy zdjec bo nie bylo nic widac. Jestem ciekawa ile maly waży..

Piekna dziś pogoda a ja mam mnostwo prasowania w domu, w weekend wypralam wszystko co blękitne i białe, zostało jeszcze żółte i czerwone i to co recznie trezba uprac. Mam lenia, ale jak widze jak powoli pokoik już pięknieje to aż siły mi wracają. Mąż w weekend skręcił łóżeczko wiec wszystko stoi i sie wietrzy... :) To takie piękne i słodkie.

Ooooo, przegięłam z datą! Oczywiście nie 15 lutego, a 5 marca ważyła 2 kg;)
Cieszę się, że u Madziorka wszystko dobrze.
Pozdrowienia!!!!

mój mały 2 tygodnie temu wazył 2200

Maja malutka wazy 2 kg w brzuchu kolo pepka mam 102 a wydawalo mi sie ze mam wiecej.Mam takie wrazenie ze brzuch opada mi na dol.a dzis snila mi sie moja malutka coreczka ze juz z nia wracalam do domu ze szpitala i nie bylo wszystko gotowe,tak sie prazilam tym snem ze w tym tygodnu chce wszystko dopiac na ostatni guzik

Dzięki za informacje.Bardzo się cieszę że już wszystko jest dobrze i że madziorek ma swoją córeczkę przy sobie.Pozdrowienia dla dziweczyn:)

czesc Kobitki:)

Madziorek dostała dzis Karolinke juz do siebie!!:)) nie musi juz przebywac w inkubatorze:))) jej maz przeslal jej zdjecie!! jest sliczna, ma czarne wloski i jej ich bardzo duzo hehe.. i jak na wczesniaka pieknie sie prezentuje.. dorodna z niej dziewczynka:)
serdecznie Was pozdrawiam
Kazimiera.Mój mały w 32 tygodniu ważył 2400.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry