Widok

Majowe Mamy wątek 17

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
new

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie w poprzednim wątku podawałam wagę. 15 lutego mała wazyła prawie 2 kg.

kazimiera - w poprzednim watku pisalysmy o wadze, bo wiekszosc z nas byla na usg w 32 tygodniu. nasz wazyl 2000g a teraz ciezko wyczuc, mama za to jest ciezsza o 2 kg od tamtej pory :-/

Moja ważyła 2 tygodnie temu 1600g

Zadna z Was nie napisze ile wazy jej maluch?

Zobaczę jutro. Ale zastanowię się bo czas płynie..

Ten moro jest całkiem fajny, poza tym masz w nim wszystko - torbę, parasol ogolnie wszystko co daje firma do x-landera x-a.

Kruszynaa
Zauważyłam, że ten limitowany jest w sklepach i raczej z nim nie ma problemu. Zobaczę jutro, jak przyjdzie odpowiedź ze sklepu internetowego. Jeśli będzie to ok, jak nie to kupię ten moro (nie bardzo mi się podoba ale trudno).
Kupiłam dziś piękną lampę sufitową do Groszka i do kompletu taką stojącą;) W misie;)

Ja też mam schabiki... ;)))

Zuzka bo ja mam jeszcze schabiki dodatkowo i one dodaja obwodu ;-)

Anikia - myślałam że przegoniłam Cie znacznie z moim brzucholem, patrze na wasze rozmiary i az sama chwyciłam miarę do ręki i okazuje się - ku mojemu ogromnemu zdziwieniu - że mam w pępku 101. Wydawalo mi się że wiecej. Ostatnio brzuchol zrobił mi się jakoś bardziej okrągły po bokach...

Agacik - jeśli mogę coś doradzić. Jak byłam w hurtowni kupowałam swojego x-landera to powiedzieli mi ze w zeszłym roku były duże problemy z wózkami i nie nadążali za klientami. Pani doradziła mi że jeżeli jest jakiś model to nie wybierajmy w kolorze tylko bierzmy bo ja chcialam wszystkie części zielone (spacerowka, gondola i fotelik) a była tylko gondola i fotelik - chcialam zamowic ale powiedziala ze napewno do maja nie przyjdzie. W sumie spacerowka mi na maj nie bedzie potrzebna ale wiesz ze najpierw trzeba kupic spacerowke i potem dodatki - wiec wzielam co bylo czyli grafitową.

Co do fotelika maxi cossi to tez chcialam go wziąc bo tak doradzili mi w Akpolu, bo niby głębszy i lepszy. W innej hurtowni powiedzieli ze wcale nie bo x-car (x-landera) jest lepszy bo ma w zestawie i budke i moskitierę i tylko trzeba dokupic adaptery, a do maxi cossi wszystko trzeba dokupic a jest podobno z tym problem - x-car wyszedl taniej i szczerze to jestem z niego zadowolona. Już trenowaliśmy z mężem jak zmieniać te nakłady i jak składać wózek do bagażnika - jest naprawdę super, wszystko fajnie przemyślane.
Agacik jak mogę ci doradzić to kupuj co widzisz w sklepie bo mozesz nie zdążyć. (w Akpolu w sobotę widzialam cały zestaw limitowana wersja szary w moro za 1300 zł - cena okazyjna a jak chciałaś grafitowy to ten jest też świetny, moj mąż (żołnierz zawodowy) chciał go ale ja wolałam jaśniejszy i mi sie udało dostać.)

moj maly dzis jest wyjatkowo spokojny, az dziwnie sie czuje jak nie rozrabia ciagle

taka ladna pogoda a mal ma dzis sluzbe, a samej nie chce mi sie nigdzie ruszac, w dodatku zmarzlam w kosciele (zimniej niz na dworze) i teraz cos czuje sie niewyraźnie

a ja dziś zmierzyłam i mam 104.

Ja też mam 100 w pępku;)

kochana ja mam w pępku 111cm..mierzone wczoraj....ale nie wiem gdzie jest mój brzunio hehe pewnie przez moja sylwetke tak to dziwnie wyszło :)

mam akurat rowna 100 w pepku, ale uciazliwy juz jest

anikia, śliczna fotka - pozazdrościć takiego brzusia :))))

dzieki dziewczyny :-)

ide na usg we wtorek to bede wiedziala jaka jest aktualna waga

Dziewczyny ,ile juz waza wasze dieciaczki?
Mnie na jednym usg powiedziala babka ze maly ma 1800g a inny lekarz ze 2000g.
Spytalam czy moga okreslic szacunkowa wage przy porodzie to powiedzieli ze nie.

anikia.Śliczny masz ten brzuszek.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

do góry