Widok
W Akpolu komplet dwóch butelek 260 ml kosztuje 33 zł (ze smoczkami i z miarką do mleka), te mniejsze chyba 27 zł. Tez je zamierzam kupić, tylko zastanawiam się nad rozmiarem. Bo z jednej strony jesli nie będą mi potrzebne od razu, to szkoda kupowac male...
Fasolka- zależy jak się czujesz na siłach. Pogoda jest ładna, więc możesz pojechac na ten pogrzeb. Gdyby lało, to bym została w domu na twoim miejscu.
Fasolka- zależy jak się czujesz na siłach. Pogoda jest ładna, więc możesz pojechac na ten pogrzeb. Gdyby lało, to bym została w domu na twoim miejscu.
No to jesteśmy o jeszcze jeden krok do przodu z przygotowaniami - blat, który ma spełniać rolę przewijaka gotowy! Wyszło nawet dobrze. trochę źle wymierzyłam wielkość tego blatu, a na dodatek ściana jest krzywa, ale daliśmy radę. W nowej sypialni w jednym z rogów pokoju mamy taki skos w podłodze (przez schody na klatce) . Było to niewykorzystane miejsce, bo nie można tam żadnego mebla wstawić. A teraz miejsce jest wykorzystane, ja będę miała gdzie oporządzać malucha :))
Moja włoski ma - były widoczne na usg:) Szczoteczkę więc kupiłam.
Wkurzyłam się, bo zadzwonili do mnie dzisiaj ze sklepu internetowego gdzie zamówiłam wczoraj wózek i okazuje się, że będzie, ale dopiero pod koniec maja...W ikea łóżeczek nie będzie do 27 tygodnia, a teraz mamy 12...
Dno!!!
Więc siedzę od kilku godzin w internecie i szukam wózka i łóżeczka.
Kupiłam za to na allegro piękny, zielony kocyk, wanienkę, wkłady, majtki poporodowe, waciki nasączone spirytem, gruszkę do nosa i maść na sutki(na wszelki wypadek). Oczywiście zielona jest tylko wanienka:)
Wkurzyłam się, bo zadzwonili do mnie dzisiaj ze sklepu internetowego gdzie zamówiłam wczoraj wózek i okazuje się, że będzie, ale dopiero pod koniec maja...W ikea łóżeczek nie będzie do 27 tygodnia, a teraz mamy 12...
Dno!!!
Więc siedzę od kilku godzin w internecie i szukam wózka i łóżeczka.
Kupiłam za to na allegro piękny, zielony kocyk, wanienkę, wkłady, majtki poporodowe, waciki nasączone spirytem, gruszkę do nosa i maść na sutki(na wszelki wypadek). Oczywiście zielona jest tylko wanienka:)