Widok

Majowe Mamy wątek 17

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
new

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to nie jest czasem baby vox?

Czasem jest;)

Rozpoznalam je bo kiedys jak szukalam komody z przewijakiem to tez na nie patrzylam. w ostatecznosci mamy najzwyklejsze łóżeczko z odzysku.

Znalazłam je w internecie za bardzo rozsądną cenę i właśnie myśle...

ja kładę się do łóżeczka, bo już mnie bolą plecy od tego siedzenia przy kompie. Życzę udanych zakupów :))

wypelnialam oswiadczenie majatkowe dla meza, o jakie pierdy pytaja to normalnie szok
jakos dziwnie brzuch mi sie napina

Mi się tak napina od wczoraj. Bardzo...
Ciekawe co z Madziorkiem?

no mi tez od wczoraj, jak sie poloze to puszcza, tak najbardziej na dole

image

śliczne brzuszysko:)
No ma prawo się dzieciaczek wiercić, w końcu zostało nam ok miesiąca... Ten czas tak szybko leci i im bliżej końca tym szybciej.

anikia.Śliczny masz ten brzuszek.

Dziewczyny ,ile juz waza wasze dieciaczki?
Mnie na jednym usg powiedziala babka ze maly ma 1800g a inny lekarz ze 2000g.
Spytalam czy moga okreslic szacunkowa wage przy porodzie to powiedzieli ze nie.

dzieki dziewczyny :-)

ide na usg we wtorek to bede wiedziala jaka jest aktualna waga

anikia, śliczna fotka - pozazdrościć takiego brzusia :))))

mam akurat rowna 100 w pepku, ale uciazliwy juz jest

kochana ja mam w pępku 111cm..mierzone wczoraj....ale nie wiem gdzie jest mój brzunio hehe pewnie przez moja sylwetke tak to dziwnie wyszło :)

Ja też mam 100 w pępku;)

a ja dziś zmierzyłam i mam 104.

moj maly dzis jest wyjatkowo spokojny, az dziwnie sie czuje jak nie rozrabia ciagle

taka ladna pogoda a mal ma dzis sluzbe, a samej nie chce mi sie nigdzie ruszac, w dodatku zmarzlam w kosciele (zimniej niz na dworze) i teraz cos czuje sie niewyraźnie

Agacik - jeśli mogę coś doradzić. Jak byłam w hurtowni kupowałam swojego x-landera to powiedzieli mi ze w zeszłym roku były duże problemy z wózkami i nie nadążali za klientami. Pani doradziła mi że jeżeli jest jakiś model to nie wybierajmy w kolorze tylko bierzmy bo ja chcialam wszystkie części zielone (spacerowka, gondola i fotelik) a była tylko gondola i fotelik - chcialam zamowic ale powiedziala ze napewno do maja nie przyjdzie. W sumie spacerowka mi na maj nie bedzie potrzebna ale wiesz ze najpierw trzeba kupic spacerowke i potem dodatki - wiec wzielam co bylo czyli grafitową.

Co do fotelika maxi cossi to tez chcialam go wziąc bo tak doradzili mi w Akpolu, bo niby głębszy i lepszy. W innej hurtowni powiedzieli ze wcale nie bo x-car (x-landera) jest lepszy bo ma w zestawie i budke i moskitierę i tylko trzeba dokupic adaptery, a do maxi cossi wszystko trzeba dokupic a jest podobno z tym problem - x-car wyszedl taniej i szczerze to jestem z niego zadowolona. Już trenowaliśmy z mężem jak zmieniać te nakłady i jak składać wózek do bagażnika - jest naprawdę super, wszystko fajnie przemyślane.
Agacik jak mogę ci doradzić to kupuj co widzisz w sklepie bo mozesz nie zdążyć. (w Akpolu w sobotę widzialam cały zestaw limitowana wersja szary w moro za 1300 zł - cena okazyjna a jak chciałaś grafitowy to ten jest też świetny, moj mąż (żołnierz zawodowy) chciał go ale ja wolałam jaśniejszy i mi sie udało dostać.)

Anikia - myślałam że przegoniłam Cie znacznie z moim brzucholem, patrze na wasze rozmiary i az sama chwyciłam miarę do ręki i okazuje się - ku mojemu ogromnemu zdziwieniu - że mam w pępku 101. Wydawalo mi się że wiecej. Ostatnio brzuchol zrobił mi się jakoś bardziej okrągły po bokach...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry