Widok

Mam i ja czy Akpol?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam mam pytanie bo dawno nie byłam w tych sklepach aż 7 lat czy wybór większy w akpolu czy mama i ja chciałabym kupić pościel,rożek i parę drobnych rzeczy pamiętam że w akpolu był dość spory wybór tylko ten parking przed sklepem nie za bardzo mi się podoba ,ale jak mi doradzicie to pojadę, liczę na waszą pomoc .Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A zobacz jeszcze na http://www.niezbednikmamy.com
Tam są różne rożki i tanie i wypasione
http://niezbednikmamy.com/search/ro%C5%BCek/
W sklepie Mama i Ja kupowałam w lutym wózek i fotelik samochodowy i potwierdzam, że można wynegocjować bardzo dobrą cenę. Po podjęciu decyzji o wyborze sprzętu siedlismy razem ze sprzedawca do komputera i "zeszliśmy" do najnizszych cen jakie są w w sklepach internetowych.
Nie wypowiem się na temat Akpolu bo kupowałam tam pojedyncze rzeczy.
Tylko lepiej jest kupić stacjonarnie za wynegocjowaną cenę, taką samą jak znajdziesz w necie. Jak się coś zepsuje to serwis masz na miejscu.
Nie wiem co może być w Mama i Ja "taniej niż w innych sklepach" ale raczej nie towary.
Ten sklep słynie z cen z kosmosu. Tak lubią. Negocjacje??? Nie znam się ale to dość logiczne że jeśli cena jest wywindowana do granic absurdu to mogą z niej jakąś kwotę odjąć i nadal będą mieli przebicie w stosunku do innych sklepów.
Już lepiej obejrzeć wózki gdziekolwiek a zamówić przez internet.
Doprawdy, pora żebyśmy my, konsumenci a nie naganiacze, zyskali więcej świadomości.

Co do parkingu to uwaga, zaczął się remont uliczki przed Mama i Ja, Światem Dziecka i pozostałymi punktami. Będzie problem z parkowaniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam sklep Mama i Ja, zamówiliśmy tam wózek, którego nie ma na stanie. Nie było problemu, wszystko idzie się dogadać, cena niższa niż w innych sklepach i jest możliwość niewielkiej negocjacji lub dodania gratisu. W razie awarii serwis jest na miejscu, a jeśli muszą zostawić wózek to dają zastępczy.
Bobowózki się nie umywają, totalnie olewają klienta, w Mama i Ja widać, że klient jest na I miejscu :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
W Mama i ja można negocjować ceny na foteliki i na wózki- można znaleźć niższą ofertę w necie i pokazać sprzedawcy- są bardzo elastyczni. Zakupiliśmy już u nich 2 wózki i fotelik, za chwilę kupujemy kolejny fotelik- i tylko tam. Super doradzają!
Akpol u mnie wygrywa tylko jeśli chodzi o buciki- mają firmy emel, nie znalazłam ich w innych sklepach. Za to cieplejszy pajac na jesień w cenie 99zł- to już dla mnie przegięcie, w sieciówkach znajdę niższą cenę i podejrzewam lepszą jakość...
Ostatnio w bobowózkach utargowałam co nieco do wózka, więc jest taka możliwość
z wózkami tak samo :)
wiem, że jeśli chodzi o foteliki w Mama i ja są w stanie zejść do najniższej ceny jaką znajdzie się w necie... nie wiem jak z wózkami :)
No właśnie jak pytałam e-mailowo w Bobowózki to nie ma szans na negocjacje ceny, nie dorzucają żadnych gratisów do tak wysokiego zakupu, mimo że w innym sklepie online ten sam wózek z gratisami kosztuje 500 zł taniej.
Muszę poszukać tych modeli, które mnie interesują w Mama i Ja.
Nie wiem jak to wygląda w Mama i ja, ale w Bobowózkach raczej się nie potargujecie. My kupowaliśmy jeden z droższych wózków plus fotelik to targować się nie chcieli, ale dorzucili nam adaptery do fotelika gratis. Dodam, że ceny w sklepie internetowym bobowózków różnią się od tych sklepowych. Czas oczekiwania na wózek zależy od modelu i kraju produkcji, my na swój czekaliśmy miesiąc.
Byliśmy popatrzeć na foteliki samochodowe w Mama i Ja w Gdańsku, nie byliśmy zorientowani, ale profesjonalny Pan świetnie Nam pomógł, wszystko wytłumaczył, pokazał mimo, że jeszcze nie chcieliśmy kupować. Jeśli będziemy chcieli kupić foteliki na pewno kupimy je tam, zwłaszcza że poinformowano Nas o możliwości negocjacji ceny :) a przy Naszych zakupach x2 jest to niezwykle kuszące i ważne!

Zastanawiam się jak z wózkami.. czy też można negocjować cenę?!
Macie jakieś doświadczenia w Bobowózki oraz Mama i Ja dotyczące wózków droższych i rabatu?
Co do wózków to się nie wypowiem, ale jeśli chodzi o foteliki, to akurat pan z Bobowózków w Gdańsku ma o nich słabe pojęcie. Jeśli chodzi o fotelik, to tylko Mama i Ja - sprzedawcy od fotelików są naprawdę kumaci, z ogromną wiedzą, pomagają przymierzyć fotelik do samochodu itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Obecnie ze specjalistycznych sklepów z wózkami dla dzieci w Trójmieście są BoboWózki. W Gdyni na Karwinach przy Sopockiej, a w Gdańsku przy Łostowickiej. Mają spory wybór wózków tych droższych, tzw. "klasy premium" jak i z przedziału do 2 tys. Fajnie to poukładali, tak że można wiele porównać i dobrać naprawdę fajny wózek.
Oczywiście są też foteliki samochodowe, więc nie ma problemu z wyborem, szczególnie wśród tych które są najlepsze w testach pod względem bezpieczeństwa.
Ja kupuję tylko w Mama i Ja. Teraz niedawno otworzyli też sklep w Gdyni. Polecam wszystkim, obsługa super - bardzo cierpliwa, szczególnie ta w Gdyni. Szczególne pozdrowienia dla p. Krzysztofa :))
POLECAM !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Przy dworcu w Gdyni nie ma wozkw Jedo,my kupilismy jedo fyn w mama i ja ale tylko dlatego ze dostalismy rabat:-)gdybysmy nie dostali to zamowiłabym w bobowózki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
w sklepie koło dworca są polskie marki wózków .. więc jedo prawdopodobnie tam będzie. Fotelika Maxi Cosi bym się raczej tam nie spodziewała,ale nie wiem na 100%.
Mam blisko do bobowózków, ale nie mam o nich najlepszego zdania, nie polecam tego sklepu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja w Akpolu w Gdyni kupuje wszystkie rzeczy typu smoczki, butelki, coś do laktatora, do mycia, zabawki (canpolu), łyżeczki, miseczki, nocnik itp.

Wózek - kupiłam w bobowózkach - mieli najtaniej.

W mama i ja ceny kosmiczne ale faktycznie można fajnie wszystko pooglądać.

W Vitalii na fikakowie wybór bardzo mały. Ile razy się tam nie doczłapie tyle razy okazuje się że nie maja tego co chce:(

Mleko, obiadki, kaszki itp kupuje w marketach na promocji:)
super,dzieki;)
a czy w tym sklepie przy dworcu sa tez foteliki (dokladnie Maxi cosi)? i duzy wybor wozkow? tzn my chcemy juz konkretny-jedo..

moze jeszcze jakies opinie???
ja całą wyprawkę kupiłam w Tygrysku (sklep na Morskiej na granicy Gdyni i Rumii, po prawej stronie jadąc w kierunku Redy) bo tam było najtaniej. I przy wyższej kwocie można wynegocjować rabat. Sklep może nie za duży i piękny, ale jak mam wydać dużo mniej to warto.

co do wózków - ja swój kupiłam w sklepie przy dworcu w Gdyni Gł. Też tu było najtaniej, do tego jakieś dodatki można było wynegocjować gratis bądź taniej i z serwisem bez problemu, generalnie jak facet ma części to robi od ręki na miejscu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry