Widok

Mam i ja czy Akpol?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam mam pytanie bo dawno nie byłam w tych sklepach aż 7 lat czy wybór większy w akpolu czy mama i ja chciałabym kupić pościel,rożek i parę drobnych rzeczy pamiętam że w akpolu był dość spory wybór tylko ten parking przed sklepem nie za bardzo mi się podoba ,ale jak mi doradzicie to pojadę, liczę na waszą pomoc .Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wiem co może być w Mama i Ja "taniej niż w innych sklepach" ale raczej nie towary.
Ten sklep słynie z cen z kosmosu. Tak lubią. Negocjacje??? Nie znam się ale to dość logiczne że jeśli cena jest wywindowana do granic absurdu to mogą z niej jakąś kwotę odjąć i nadal będą mieli przebicie w stosunku do innych sklepów.
Już lepiej obejrzeć wózki gdziekolwiek a zamówić przez internet.
Doprawdy, pora żebyśmy my, konsumenci a nie naganiacze, zyskali więcej świadomości.

Co do parkingu to uwaga, zaczął się remont uliczki przed Mama i Ja, Światem Dziecka i pozostałymi punktami. Będzie problem z parkowaniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tylko lepiej jest kupić stacjonarnie za wynegocjowaną cenę, taką samą jak znajdziesz w necie. Jak się coś zepsuje to serwis masz na miejscu.
W sklepie Mama i Ja kupowałam w lutym wózek i fotelik samochodowy i potwierdzam, że można wynegocjować bardzo dobrą cenę. Po podjęciu decyzji o wyborze sprzętu siedlismy razem ze sprzedawca do komputera i "zeszliśmy" do najnizszych cen jakie są w w sklepach internetowych.
Nie wypowiem się na temat Akpolu bo kupowałam tam pojedyncze rzeczy.
A zobacz jeszcze na http://www.niezbednikmamy.com
Tam są różne rożki i tanie i wypasione
http://niezbednikmamy.com/search/ro%C5%BCek/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

do góry