Widok
Mam i ja czy Akpol?
Witam mam pytanie bo dawno nie byłam w tych sklepach aż 7 lat czy wybór większy w akpolu czy mama i ja chciałabym kupić pościel,rożek i parę drobnych rzeczy pamiętam że w akpolu był dość spory wybór tylko ten parking przed sklepem nie za bardzo mi się podoba ,ale jak mi doradzicie to pojadę, liczę na waszą pomoc .Pozdrawiam.
moze wybierz sie do MAPU? na hutniczej?
http://www.mapu.com.pl/index.php
jest jeszcze hurtownia dziecieca naprzeciwko sądu(od tylnych drzwi) na pietrze w gdyni
http://www.mapu.com.pl/index.php
jest jeszcze hurtownia dziecieca naprzeciwko sądu(od tylnych drzwi) na pietrze w gdyni
"Jakoś nie przepadam za tym sklepem i jego obsługą :("
to tak jak ja :P
zawsze mam wrażenie, że przeszkadzam pracownicom... ;) chociaż z reguły sama robię zakupy i nie potrzebuję pomocy :P nawet jak kupowaliśmy spacerówkę, to kobieta przyniosła karton z magazynu i wsio :P po czym po dobrej minucie patrzenia się na siebie nawzajem stwierdziła, że może jednak otworzy i sprawdzi czy kolor się zgadza...
a już "powaliło mnie" na kolana jak usłyszałam, że "nie ma tego żółtego, jest tylko takie białe płaskie"... (szukałam zaworków i membranek do laktatora Medeli" :P
to tak jak ja :P
zawsze mam wrażenie, że przeszkadzam pracownicom... ;) chociaż z reguły sama robię zakupy i nie potrzebuję pomocy :P nawet jak kupowaliśmy spacerówkę, to kobieta przyniosła karton z magazynu i wsio :P po czym po dobrej minucie patrzenia się na siebie nawzajem stwierdziła, że może jednak otworzy i sprawdzi czy kolor się zgadza...
a już "powaliło mnie" na kolana jak usłyszałam, że "nie ma tego żółtego, jest tylko takie białe płaskie"... (szukałam zaworków i membranek do laktatora Medeli" :P
Również mam wrażenie, że pracownice w Akpolu a już szczególnie te na górze pracują tam za karę ;/ Ilekroć zapytałam się o coś zawsze był wielki foch że panienka musi wstać i podejść do półki z interesującą mnie rzeczą:( Z taką łaską nigdy nie spotkałam się w sklepie Mama i Ja pracownicy zawsze pomocni i uśmiechnięci :)
Co do obsługi z Akpolu zgadzam się w 100% !!!
Pamiętam,po wyjściu ze szpitala od razu zajechaliśmy do Akpolu,ja po cesarce,chciałam kupić butelkę DR Brown'sa,stałam przy kasie koło zabawek,a butelka była w drugiej kasie,panienka nawet nie raczyła po nią wstać,więc się pytam: Poda mi pani,czy mam wejść za kase ???
To spojrzała na mnie jak bym jej pół rodziny wykosiła.
Pamiętam,po wyjściu ze szpitala od razu zajechaliśmy do Akpolu,ja po cesarce,chciałam kupić butelkę DR Brown'sa,stałam przy kasie koło zabawek,a butelka była w drugiej kasie,panienka nawet nie raczyła po nią wstać,więc się pytam: Poda mi pani,czy mam wejść za kase ???
To spojrzała na mnie jak bym jej pół rodziny wykosiła.
Odnośnie wózków polecam bobowózki. Mają sklep internetowy a seidzibę w Gdyni Karwiny/Wielki Kack. My kupiliśmy tam wózek Jane Nomad Air- w kwietniu była duża promocja 50% ceny i zarezerwowaliśmy (zadatek 100zł). Odebraliśmy wózek w piątek:)
Co do Akpolu kupiłam tam całą wyprawkę (butelki, laktator, pojemnik na pieluchy, materac itp.) - Akpol w Gdyni. W Mama i Ja kupiłam przewijak. Podsumowując Akpol- mniejszy wybór ale taniej. Mama i Ja drożej i ogromny wybór zabawek.
Vitalia Gdynia miła obsługa, ale wybór niewielki.
Co do Akpolu kupiłam tam całą wyprawkę (butelki, laktator, pojemnik na pieluchy, materac itp.) - Akpol w Gdyni. W Mama i Ja kupiłam przewijak. Podsumowując Akpol- mniejszy wybór ale taniej. Mama i Ja drożej i ogromny wybór zabawek.
Vitalia Gdynia miła obsługa, ale wybór niewielki.
ja oststnio byłam w akpolu i kupiłam całą wyprawkę dla dziecka:)
muszę przyznać, ze jak weszłam to byłam "zielona"..gdzie co i jak, zwłaszcza ze to moje pierwsze dziecko i maiłam ograniczony czas...więc podeszłam do jednej z pań i poprosiłam o pomoc w zakupach,
czytałam co miałam na liście i zaprowadziła mnie do wszystkiego...wiec ja wspominam miło:) jako ze tam ma się znizkę..planuję zamówic tam również wózek...ale przyznję ze po opinię pojechałam do mama i ja:) i tam obsługa rewelacja i miejsca dużo:) gdyby nie ta znizka w akpolu, to kupiłabym wózek w mama i ja:) pozdrawiam
muszę przyznać, ze jak weszłam to byłam "zielona"..gdzie co i jak, zwłaszcza ze to moje pierwsze dziecko i maiłam ograniczony czas...więc podeszłam do jednej z pań i poprosiłam o pomoc w zakupach,
czytałam co miałam na liście i zaprowadziła mnie do wszystkiego...wiec ja wspominam miło:) jako ze tam ma się znizkę..planuję zamówic tam również wózek...ale przyznję ze po opinię pojechałam do mama i ja:) i tam obsługa rewelacja i miejsca dużo:) gdyby nie ta znizka w akpolu, to kupiłabym wózek w mama i ja:) pozdrawiam
w Mama i ja też można mieć zniżkę :] wystarczy, że powiesz, iż w konkretnym sklepie dany produkt kosztuje tyle a tyle ;)
my tak zapłaciliśmy ok 50zł mniej za fotelik :) (z 899zł na 854zł :))
kolor wybieraliśmy an stronie jakiegoś konkurencyjnego sklepu(nie mieli w katalogu) :P i tam fotelik kosztował 849zł :) więc trochę utargowałam ;)
poza tym mają też karty zniżkowe :) ja jeszcze swojej nie odebrałam :) (najpierw przy 2 większych zakupach nie wiedziałam, że dają karty rabatowa, a później akurat nie mieli)
my tak zapłaciliśmy ok 50zł mniej za fotelik :) (z 899zł na 854zł :))
kolor wybieraliśmy an stronie jakiegoś konkurencyjnego sklepu(nie mieli w katalogu) :P i tam fotelik kosztował 849zł :) więc trochę utargowałam ;)
poza tym mają też karty zniżkowe :) ja jeszcze swojej nie odebrałam :) (najpierw przy 2 większych zakupach nie wiedziałam, że dają karty rabatowa, a później akurat nie mieli)
moze jakies aktualne opinie nt. Mama i ja czy Akpol??
mam zamiar kupic wozek jedo, fotelik,wanienke,przewijak i jakies inne akcesoria... gdzie bedzie taniej?? mam kartke ze znizka do akpolu ale nie wiem czy nie "wytarguje" tego samego w mama i ja.moze ktos sie wypowie??
i czy w akpolu tez maja serwis i w razie co-dostane zastepczy wozek...?bo slyszalam ze w mama i ja tak wlasnie jest...
mam zamiar kupic wozek jedo, fotelik,wanienke,przewijak i jakies inne akcesoria... gdzie bedzie taniej?? mam kartke ze znizka do akpolu ale nie wiem czy nie "wytarguje" tego samego w mama i ja.moze ktos sie wypowie??
i czy w akpolu tez maja serwis i w razie co-dostane zastepczy wozek...?bo slyszalam ze w mama i ja tak wlasnie jest...
ja całą wyprawkę kupiłam w Tygrysku (sklep na Morskiej na granicy Gdyni i Rumii, po prawej stronie jadąc w kierunku Redy) bo tam było najtaniej. I przy wyższej kwocie można wynegocjować rabat. Sklep może nie za duży i piękny, ale jak mam wydać dużo mniej to warto.
co do wózków - ja swój kupiłam w sklepie przy dworcu w Gdyni Gł. Też tu było najtaniej, do tego jakieś dodatki można było wynegocjować gratis bądź taniej i z serwisem bez problemu, generalnie jak facet ma części to robi od ręki na miejscu.
co do wózków - ja swój kupiłam w sklepie przy dworcu w Gdyni Gł. Też tu było najtaniej, do tego jakieś dodatki można było wynegocjować gratis bądź taniej i z serwisem bez problemu, generalnie jak facet ma części to robi od ręki na miejscu.
Ja w Akpolu w Gdyni kupuje wszystkie rzeczy typu smoczki, butelki, coś do laktatora, do mycia, zabawki (canpolu), łyżeczki, miseczki, nocnik itp.
Wózek - kupiłam w bobowózkach - mieli najtaniej.
W mama i ja ceny kosmiczne ale faktycznie można fajnie wszystko pooglądać.
W Vitalii na fikakowie wybór bardzo mały. Ile razy się tam nie doczłapie tyle razy okazuje się że nie maja tego co chce:(
Mleko, obiadki, kaszki itp kupuje w marketach na promocji:)
Wózek - kupiłam w bobowózkach - mieli najtaniej.
W mama i ja ceny kosmiczne ale faktycznie można fajnie wszystko pooglądać.
W Vitalii na fikakowie wybór bardzo mały. Ile razy się tam nie doczłapie tyle razy okazuje się że nie maja tego co chce:(
Mleko, obiadki, kaszki itp kupuje w marketach na promocji:)
Obecnie ze specjalistycznych sklepów z wózkami dla dzieci w Trójmieście są BoboWózki. W Gdyni na Karwinach przy Sopockiej, a w Gdańsku przy Łostowickiej. Mają spory wybór wózków tych droższych, tzw. "klasy premium" jak i z przedziału do 2 tys. Fajnie to poukładali, tak że można wiele porównać i dobrać naprawdę fajny wózek.
Oczywiście są też foteliki samochodowe, więc nie ma problemu z wyborem, szczególnie wśród tych które są najlepsze w testach pod względem bezpieczeństwa.
Oczywiście są też foteliki samochodowe, więc nie ma problemu z wyborem, szczególnie wśród tych które są najlepsze w testach pod względem bezpieczeństwa.
Byliśmy popatrzeć na foteliki samochodowe w Mama i Ja w Gdańsku, nie byliśmy zorientowani, ale profesjonalny Pan świetnie Nam pomógł, wszystko wytłumaczył, pokazał mimo, że jeszcze nie chcieliśmy kupować. Jeśli będziemy chcieli kupić foteliki na pewno kupimy je tam, zwłaszcza że poinformowano Nas o możliwości negocjacji ceny :) a przy Naszych zakupach x2 jest to niezwykle kuszące i ważne!
Zastanawiam się jak z wózkami.. czy też można negocjować cenę?!
Macie jakieś doświadczenia w Bobowózki oraz Mama i Ja dotyczące wózków droższych i rabatu?
Zastanawiam się jak z wózkami.. czy też można negocjować cenę?!
Macie jakieś doświadczenia w Bobowózki oraz Mama i Ja dotyczące wózków droższych i rabatu?
Nie wiem jak to wygląda w Mama i ja, ale w Bobowózkach raczej się nie potargujecie. My kupowaliśmy jeden z droższych wózków plus fotelik to targować się nie chcieli, ale dorzucili nam adaptery do fotelika gratis. Dodam, że ceny w sklepie internetowym bobowózków różnią się od tych sklepowych. Czas oczekiwania na wózek zależy od modelu i kraju produkcji, my na swój czekaliśmy miesiąc.
W Mama i ja można negocjować ceny na foteliki i na wózki- można znaleźć niższą ofertę w necie i pokazać sprzedawcy- są bardzo elastyczni. Zakupiliśmy już u nich 2 wózki i fotelik, za chwilę kupujemy kolejny fotelik- i tylko tam. Super doradzają!
Akpol u mnie wygrywa tylko jeśli chodzi o buciki- mają firmy emel, nie znalazłam ich w innych sklepach. Za to cieplejszy pajac na jesień w cenie 99zł- to już dla mnie przegięcie, w sieciówkach znajdę niższą cenę i podejrzewam lepszą jakość...
Akpol u mnie wygrywa tylko jeśli chodzi o buciki- mają firmy emel, nie znalazłam ich w innych sklepach. Za to cieplejszy pajac na jesień w cenie 99zł- to już dla mnie przegięcie, w sieciówkach znajdę niższą cenę i podejrzewam lepszą jakość...
Polecam sklep Mama i Ja, zamówiliśmy tam wózek, którego nie ma na stanie. Nie było problemu, wszystko idzie się dogadać, cena niższa niż w innych sklepach i jest możliwość niewielkiej negocjacji lub dodania gratisu. W razie awarii serwis jest na miejscu, a jeśli muszą zostawić wózek to dają zastępczy.
Bobowózki się nie umywają, totalnie olewają klienta, w Mama i Ja widać, że klient jest na I miejscu :)
Bobowózki się nie umywają, totalnie olewają klienta, w Mama i Ja widać, że klient jest na I miejscu :)
Nie wiem co może być w Mama i Ja "taniej niż w innych sklepach" ale raczej nie towary.
Ten sklep słynie z cen z kosmosu. Tak lubią. Negocjacje??? Nie znam się ale to dość logiczne że jeśli cena jest wywindowana do granic absurdu to mogą z niej jakąś kwotę odjąć i nadal będą mieli przebicie w stosunku do innych sklepów.
Już lepiej obejrzeć wózki gdziekolwiek a zamówić przez internet.
Doprawdy, pora żebyśmy my, konsumenci a nie naganiacze, zyskali więcej świadomości.
Co do parkingu to uwaga, zaczął się remont uliczki przed Mama i Ja, Światem Dziecka i pozostałymi punktami. Będzie problem z parkowaniem.
Ten sklep słynie z cen z kosmosu. Tak lubią. Negocjacje??? Nie znam się ale to dość logiczne że jeśli cena jest wywindowana do granic absurdu to mogą z niej jakąś kwotę odjąć i nadal będą mieli przebicie w stosunku do innych sklepów.
Już lepiej obejrzeć wózki gdziekolwiek a zamówić przez internet.
Doprawdy, pora żebyśmy my, konsumenci a nie naganiacze, zyskali więcej świadomości.
Co do parkingu to uwaga, zaczął się remont uliczki przed Mama i Ja, Światem Dziecka i pozostałymi punktami. Będzie problem z parkowaniem.
W sklepie Mama i Ja kupowałam w lutym wózek i fotelik samochodowy i potwierdzam, że można wynegocjować bardzo dobrą cenę. Po podjęciu decyzji o wyborze sprzętu siedlismy razem ze sprzedawca do komputera i "zeszliśmy" do najnizszych cen jakie są w w sklepach internetowych.
Nie wypowiem się na temat Akpolu bo kupowałam tam pojedyncze rzeczy.
Nie wypowiem się na temat Akpolu bo kupowałam tam pojedyncze rzeczy.
A zobacz jeszcze na http://www.niezbednikmamy.com
Tam są różne rożki i tanie i wypasione
http://niezbednikmamy.com/search/ro%C5%BCek/
Tam są różne rożki i tanie i wypasione
http://niezbednikmamy.com/search/ro%C5%BCek/