Widok

Mam i ja czy Akpol?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam mam pytanie bo dawno nie byłam w tych sklepach aż 7 lat czy wybór większy w akpolu czy mama i ja chciałabym kupić pościel,rożek i parę drobnych rzeczy pamiętam że w akpolu był dość spory wybór tylko ten parking przed sklepem nie za bardzo mi się podoba ,ale jak mi doradzicie to pojadę, liczę na waszą pomoc .Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak dla mnie to lepszy wybor w Akpolu i jest taniej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
W Mama i Ja jest wybór rzeczy bardziej ekskluzywnych, firmowych a co za tym idzie droższych. W Akpolu dostaniesz dużo artykułów tańszych producentów, polskich.
Dzięki dziewczyny właśnie wróciłam zdecydowałam się na Akpol ,niezbyt duży wybór pościeli na rozmiar który potrzebowałam ,ale coś tam wybrałam.
moze wybierz sie do MAPU? na hutniczej?
http://www.mapu.com.pl/index.php
jest jeszcze hurtownia dziecieca naprzeciwko sądu(od tylnych drzwi) na pietrze w gdyni
Jedż do Mapu na Hutniczej, hurtowni na Jana z Kolna w Gdyni juz nie ma jest gdzieś na fikakowie, a Akpol olej - najdroższy sklep!! Przeżyłam szok, jak porównałam ceny laleczki w hurtowni dziecięcej na Puckiej kosztowała 22 zł, natomiast w Akpolu 78 zł!!!! Mleko w proszku jest najdroższe w Akpolu
oo nawet nie wiedziałam, że już nie ma tej hurtowni na jana z kolna, jakiś czas temu jeszcze była..

ale w mapu byłam i wszystko ok!polecam
Myślałam o Mapu ale w niedzielę nieczynne w tygodniu jechać nie mogę nie zdążę zostaje mi więc sobota,wczoraj byłam daleko za Gdańskiem,ale mam plan pojechać do Gdyni za tydzień bo chcę wózki zobaczyć w bobowózki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
też polecam Mapu :)

wózki dobrze się ogląda w Mama i ja :] mają sporo miejsca i można sobie pojeździć :) nie to co w Akpolu, gdzie kobieta z brzuszkiem ledwo może się przecisnąć między wózkami ;P
Zgadzam się:) W Akpolu jest bardzo ciężko obejrzeć a co dopiero móc sprawdzić jak wózek jeździ :/ Dlatego choć mam do Akpolu 5 minut to i tak zawsze jeżdżę do Mama i Ja :) Jakoś nie przepadam za tym sklepem i jego obsługą :(
"Jakoś nie przepadam za tym sklepem i jego obsługą :("

to tak jak ja :P

zawsze mam wrażenie, że przeszkadzam pracownicom... ;) chociaż z reguły sama robię zakupy i nie potrzebuję pomocy :P nawet jak kupowaliśmy spacerówkę, to kobieta przyniosła karton z magazynu i wsio :P po czym po dobrej minucie patrzenia się na siebie nawzajem stwierdziła, że może jednak otworzy i sprawdzi czy kolor się zgadza...
a już "powaliło mnie" na kolana jak usłyszałam, że "nie ma tego żółtego, jest tylko takie białe płaskie"... (szukałam zaworków i membranek do laktatora Medeli" :P
Dzięki dziewczyny do Mama i ja mam bliżej to i w tygodniu zdołam pojechać.
Również mam wrażenie, że pracownice w Akpolu a już szczególnie te na górze pracują tam za karę ;/ Ilekroć zapytałam się o coś zawsze był wielki foch że panienka musi wstać i podejść do półki z interesującą mnie rzeczą:( Z taką łaską nigdy nie spotkałam się w sklepie Mama i Ja pracownicy zawsze pomocni i uśmiechnięci :)
Co do obsługi z Akpolu zgadzam się w 100% !!!
Pamiętam,po wyjściu ze szpitala od razu zajechaliśmy do Akpolu,ja po cesarce,chciałam kupić butelkę DR Brown'sa,stałam przy kasie koło zabawek,a butelka była w drugiej kasie,panienka nawet nie raczyła po nią wstać,więc się pytam: Poda mi pani,czy mam wejść za kase ???
To spojrzała na mnie jak bym jej pół rodziny wykosiła.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Akpol zdecydowanie, w mama i ja może większy wybór ale drogo
tez tak uwazam, zdecydowanie tanszy od mam i ja jest akpol, trudy zwiazane z ciasnota można jakoś znieść.
Jedż do Mapu na Hutniczej, hurtowni na Jana z Kolna w Gdyni juz nie ma jest gdzieś na fikakowie, a Akpol olej - najdroższy sklep!! Przeżyłam szok, jak porównałam ceny laleczki w hurtowni dziecięcej na Puckiej kosztowała 22 zł, natomiast w Akpolu 78 zł!!!! Mleko w proszku jest najdroższe w Akpolu

Miałaś na myśli Vitalię, która się przeniosła na Karwiny. W Bobo wózkach też się nic nie poogląda, bo maja kilka egzemplarzy na krzyż na sklepie i wszystkie z górnej półki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A w tej vitali to jest jakiś wybór wózków ,bo dzisiaj byłam w akpolu ale w Gdańsku na Jaśkowej dolinie to marnie jest.
Chyba największy wybór wózków w Trójmieście jest jednak w Mama i Ja.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Patrząc na stronę internetową Vitalii wybór wózków mierny :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry