Widok
Mam i ja czy Akpol?
Witam mam pytanie bo dawno nie byłam w tych sklepach aż 7 lat czy wybór większy w akpolu czy mama i ja chciałabym kupić pościel,rożek i parę drobnych rzeczy pamiętam że w akpolu był dość spory wybór tylko ten parking przed sklepem nie za bardzo mi się podoba ,ale jak mi doradzicie to pojadę, liczę na waszą pomoc .Pozdrawiam.
moze wybierz sie do MAPU? na hutniczej?
http://www.mapu.com.pl/index.php
jest jeszcze hurtownia dziecieca naprzeciwko sądu(od tylnych drzwi) na pietrze w gdyni
http://www.mapu.com.pl/index.php
jest jeszcze hurtownia dziecieca naprzeciwko sądu(od tylnych drzwi) na pietrze w gdyni
"Jakoś nie przepadam za tym sklepem i jego obsługą :("
to tak jak ja :P
zawsze mam wrażenie, że przeszkadzam pracownicom... ;) chociaż z reguły sama robię zakupy i nie potrzebuję pomocy :P nawet jak kupowaliśmy spacerówkę, to kobieta przyniosła karton z magazynu i wsio :P po czym po dobrej minucie patrzenia się na siebie nawzajem stwierdziła, że może jednak otworzy i sprawdzi czy kolor się zgadza...
a już "powaliło mnie" na kolana jak usłyszałam, że "nie ma tego żółtego, jest tylko takie białe płaskie"... (szukałam zaworków i membranek do laktatora Medeli" :P
to tak jak ja :P
zawsze mam wrażenie, że przeszkadzam pracownicom... ;) chociaż z reguły sama robię zakupy i nie potrzebuję pomocy :P nawet jak kupowaliśmy spacerówkę, to kobieta przyniosła karton z magazynu i wsio :P po czym po dobrej minucie patrzenia się na siebie nawzajem stwierdziła, że może jednak otworzy i sprawdzi czy kolor się zgadza...
a już "powaliło mnie" na kolana jak usłyszałam, że "nie ma tego żółtego, jest tylko takie białe płaskie"... (szukałam zaworków i membranek do laktatora Medeli" :P
Również mam wrażenie, że pracownice w Akpolu a już szczególnie te na górze pracują tam za karę ;/ Ilekroć zapytałam się o coś zawsze był wielki foch że panienka musi wstać i podejść do półki z interesującą mnie rzeczą:( Z taką łaską nigdy nie spotkałam się w sklepie Mama i Ja pracownicy zawsze pomocni i uśmiechnięci :)
Co do obsługi z Akpolu zgadzam się w 100% !!!
Pamiętam,po wyjściu ze szpitala od razu zajechaliśmy do Akpolu,ja po cesarce,chciałam kupić butelkę DR Brown'sa,stałam przy kasie koło zabawek,a butelka była w drugiej kasie,panienka nawet nie raczyła po nią wstać,więc się pytam: Poda mi pani,czy mam wejść za kase ???
To spojrzała na mnie jak bym jej pół rodziny wykosiła.
Pamiętam,po wyjściu ze szpitala od razu zajechaliśmy do Akpolu,ja po cesarce,chciałam kupić butelkę DR Brown'sa,stałam przy kasie koło zabawek,a butelka była w drugiej kasie,panienka nawet nie raczyła po nią wstać,więc się pytam: Poda mi pani,czy mam wejść za kase ???
To spojrzała na mnie jak bym jej pół rodziny wykosiła.
Jedż do Mapu na Hutniczej, hurtowni na Jana z Kolna w Gdyni juz nie ma jest gdzieś na fikakowie, a Akpol olej - najdroższy sklep!! Przeżyłam szok, jak porównałam ceny laleczki w hurtowni dziecięcej na Puckiej kosztowała 22 zł, natomiast w Akpolu 78 zł!!!! Mleko w proszku jest najdroższe w Akpolu
Miałaś na myśli Vitalię, która się przeniosła na Karwiny. W Bobo wózkach też się nic nie poogląda, bo maja kilka egzemplarzy na krzyż na sklepie i wszystkie z górnej półki.
Miałaś na myśli Vitalię, która się przeniosła na Karwiny. W Bobo wózkach też się nic nie poogląda, bo maja kilka egzemplarzy na krzyż na sklepie i wszystkie z górnej półki.