Widok
czy Twoj mąż ma jakiekolwiek aktualne uprawnienia? bo bez tego faktycznie ciezko o prace, chociaz wydaje mi sie ,ze jako bezrobotny ma szanse na zrobienie uprawnien finansowanych przez urzad pracy.
Wiem ,ze teraz ciężko o pracę nawet dla spawacza, co jeszcze 2 lata temu faktycznie bylo rzadkością , ale teraz jest naprawde ciezko, mój mąż mimo, ze ma uprawnienia i nienaganna historie pracy to mial spore klopoty ze znalezieniem pracy . Ale jak by co to napisz mi na maila jakies szczególy , może poprosze mojego męża zeby gdzies popytał. moj mail drozaga@wp.pl
Wiem ,ze teraz ciężko o pracę nawet dla spawacza, co jeszcze 2 lata temu faktycznie bylo rzadkością , ale teraz jest naprawde ciezko, mój mąż mimo, ze ma uprawnienia i nienaganna historie pracy to mial spore klopoty ze znalezieniem pracy . Ale jak by co to napisz mi na maila jakies szczególy , może poprosze mojego męża zeby gdzies popytał. moj mail drozaga@wp.pl
pomocnik zarabia od 10 do 15 zl max jeszcze zalezy gdzie i przy czym pracuje .teraz zazwyczaj stawki sa regulonawane praca nie godzinami np za położenie metra2 kafelek zarabia się okolo 55zł /75zł to liczac logicznie ile taki pomocnik ma za to dostac ze rozmiesza klej czy zmiecie podloge ?? bo wiadomo ze ciąć kafli juz nie bedzie
Moj Michał jest budowlańcem i nie raz pracował za 12 zł majac mega doswiadczenie pelna samodzielnosc narzedzia itp bo poprostu musial i chcial zarobic owszem zbuntowal sie i teraz pracuje sam dla siebie a nie na konto szefa.
i faktycznie teraz nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko trzeba zrobic wszystko zeby utrzymac maluszka :)
Moj Michał jest budowlańcem i nie raz pracował za 12 zł majac mega doswiadczenie pelna samodzielnosc narzedzia itp bo poprostu musial i chcial zarobic owszem zbuntowal sie i teraz pracuje sam dla siebie a nie na konto szefa.
i faktycznie teraz nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem tylko trzeba zrobic wszystko zeby utrzymac maluszka :)
paulina, gratuluje mimo wszystko :-)
Tak dla ciekawości wklejam link z info CO OSŁABIA DZIAŁANIE TABL.ANTY.
http://www.bezkompleksu.pl/forum.php?f=934&t=8169
Tak dla ciekawości wklejam link z info CO OSŁABIA DZIAŁANIE TABL.ANTY.
http://www.bezkompleksu.pl/forum.php?f=934&t=8169
Malutka, zmartwię cię, ale to nie możliwe. Musiałaś być w ciąży, która się nie utrzymała, mogła to być ciąża pozamaciczna. Ewentualnie była to złośliwa postać nowotworu, co jednak po twoich postach wykluczam. Od zwykłych torbieli na jajnikach test nie wychodzi pozytywnie... Musi się wydzielać gonadotropina kosmówkowa czyli bHCG, a to się dzieje tylko w sciśle określonych przypadkach...
Natomiast testy fałszywie ujemne zdażają się często ;-)
Natomiast testy fałszywie ujemne zdażają się często ;-)
na każdej ulotce testu ciązowego jest napisane, ze ciąze należy potwierdzić u ginekologa, bo wynik pozytywny może być błędny i to wcale nie są rzadkie przypadki
Mój test też sie pomylił, ale pokazał brak ciązy, widocznie było za szybko i poziom bHCG był zbyt niski. Po kilku dniach pokazały się już 2 kreski.
Mój test też sie pomylił, ale pokazał brak ciązy, widocznie było za szybko i poziom bHCG był zbyt niski. Po kilku dniach pokazały się już 2 kreski.