Widok

Mamina wyprawka do szpitala ;-)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zastanawiam się ile podkładów na łóżko powinnam kupić?

http://www.allegro.pl/item705911619_podklad_na_lozko_najwiekszy_90x170.html

Ile par majtek wielorazowych siateczkowych?

http://www.allegro.pl/item705916288_wielorazowe_majtki_hartmann_poporodowe_najtaniej.html

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
taak! Ja ceratki używałam jeden dzień :), ale wszystko jest.
"Encyklopedie" są super, całe szczęście przydatne są krótko bo bym zwariowała z takim czymś chodzić dłużej heheh
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, rodziłam w maju na klinicznej. Podkłady trzeba mieć swoje. Ja wzięłam 1 paczkę bo więcej nie zmieściło się do torby, a jak się skończyły to mąż dowiózł mi jeszcze 2 paczki i to mi starczyło (byłam w szpitalu 5dni więc trochę dłużej niż normalnie).
Jeśli chodzi o majtki to w szpitalu miałam jednorazowe 2 paczki- świetnie się sprawdziły.
powodzenia :)
Sylwia - czyli na Zaspie dostajesz i te "ceratki" pod tyłek ;P i "encyklopedie" między nogi? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
jasne, że możesz zabrać dla własnego bezpieczeństwa :).
Ja na Zaspie w lutym rodziłam, podkłady były przynoszone raz albo dwa razy dziennie na salę, jak zabrakło były na korytarzu bądź u położnych, więc myślę, że nie ma co się martwić :)
do końca nie jestem zdecydowana na szpital :P

albo Zaspa albo Kliniczna :)

na wszelki wypadek wolałabym mieć swoje podkłady - żeby później nie zostać bez... ;)
na Zaspie też nie ma problemu z podkładami. Te pseudo podpaski też dostajesz, ja całe swoje opakowanie przywiozłam do domu.

Te majtki może i fajne bo przewiewne, a wiadomo że tam się wszystko goi po porodzie, mi jednak było w nich strasznie nie wygodnie, luźne bardzo i te podkłady mi dosłownie wisiały na tyłku :). Używałam może ze 2 dni, potem zakładałam już normalne majtki
dokladnie,w wejherowie podkladow(ale nie na lozko:P)jest pod dostatkiem.
majtek siateczkowycy mialam paczki,w kazdej bylo po 2 pary.
Co do podkładów, to gdzie rodzisz? Powiedzieli, że trzeba kupić? W Wejherowie nie przejmujesz się podkładami, oni się tym zajmują...

Co do majtek:
Ja miałam takie http://www.allegro.pl/item707630827_majtki_poporodowe_wielorazowe_horizon_40_44_super.html#gallery
Sprawdziły się super :) Miałam dwie pary. Można je szybciutko przeprać ręcznie i bardzo szybko schną...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry