Widok

Mamusie majowo-czerwcowe 2014 *5*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
*MAJ*

29.04 klara83 córeczki Lena i Laura ( lub Tymon jeśli okaże się chłopiec) - Zaspa
01.05 magda30- synek-OSKAREK-ZASPA
01.05 katelajda
02.05 mila
04.05 devil83 - córa, Zaspa
05.05 trzydziestka
06.05 enjoy
06.05 moonika: synek Mareczek, Redłowo
07.05 asia87
16.05 Ola
18.05 hope
18.05 Usiaa - ZASPA
24.05 ja3
26.05 graszka
26.05.2013 Aga Swissmed/Redłowo
27.05 ewwa: Swissmed/Zaspa
31.05 aśku_85: Swissmed/ Redłowo

*CZERWIEC*

02.06 Luna- Kliniczna/Swissmed
07.06. justyna1 - synek, Wejherowo
07.06 czerwcowa2014
08.06 monica88
12.06 mamma
17.06 Takaja_84
18.06 aniax
20.06 nusia85
22.06 kalitta
22.06 kamilku
25.06 kkasita
25.06 Mar-chew
29.06 LidkaJ
29.06 Niuta: Kliniczna
29.06 dariia

link do starego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Re-Mamusie-majowo-czerwcowe-2014-4-t509494,1,160.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wrrr... a już się ucieszyłam
może trzebaby osobiście się wybrac. Tak czy siak będę starała się z nimi skontaktować.
laguna- szkola supermama?
ja do nich pisalam i dzownilam, ale zero odzewu - nie odbierają i nie odpisują :P
Nie to mój trzeci poród. Drugi raz rodziłam na Zaspie i trafiłam na taką położną kórej nikomu nie życzę! Była niemiła, do dzisiaj pamiętam jej zniesmaczoną minę. To był jakiś koszmar. Ja wiem, że nie wszystkie takie są. Ale boje się, że teraz też mogę na kogoś takiego trafić. A myślę, że taka prywatna położna nie dość, że nam pomoże to na pewno sprawi, że personel będzie nas inaczej traktował.
moi rodzice rano porwali synka, maz urzadza chate....a ja leze jak ten placek...
wiesz co jak chodze i stoję to ciagnie mi ten brzuch i on jest twardy. a jak leze to wydaje sie byc ok. ale wzielam nospe.

Laguna to Twój pierwszy poród? Bo teraz mi się przypomniało, że ja byłam szczęśliwa jak byłam sama tzn szkoda ze męża nie było ale wolałam sama niż jak przychodziły położne i się kręciły.
znalazłam szkołę rodzenia gdzie uczy położna która pracowałą na klinicznej. Mają usługę "położna przy porodzie"
Moje całodzienne szperanie nie poszlo na marne :)
ale brzuch Cie tez boli? czy tylko te cholerne pachwiny?
Zalało nam dzisiaj całą piwnicę, mój mąż walczy tam o przetrwanie. Nie mam jak pojechać :( Jak do jutra nie będzie poprawy to pojadę rano.
https://www.facebook.com/pages/Szko%C5%82a-Rodzenia/226571144182460?fref=ts
Rumia, wolalabym jednak kogos z Gdańska
jak się czujesz lidkaj? wybierasz się na jakas konsultacje?
Tu jest strona. http://cudownenarodziny.pl/
hmm nie wiem czemu link się nie zrobił aktywny. no nic poradzicie sobie.
Proszę :) tutaj też jest możliwość : wsparcia doświadczonej położnej w czasie porodu. https://www.facebook.com/pages/Szko%C5%82a-Rodzenia/226571144182460?fref=ts
myślałam, że jest to już na tyle powrzechne, że będzie dużo łatwiej znaleźć kogoś takiego w internecie
na stronie o klinicznej jest informacja, że przy rodzącej może być osoba towarzysząca oraz doula, więc wg tej informacji można mieć taką dodatkową osobę rpzy sobie, ale jak to jest w praktyce to najlepiej sie dowiedzieć w szpitalu.
no właśnie też nie wiem jak to działa. Chciałam się wszystkiego dowiedzieć jeśli tylko udałoby mi się znaleźć jakiś kontakt
a to zle zrozumialam. do poloznaj nie mam namiaru. niewiadomo tez czy ja wpuszcza na porodowke, chyba, ze rzeczywiscie bedzie to osoba z klinicznej i bedzie na duzurze albo sie jakos zamieni.
ja nie chce chodzić do szkoły rodzenia :) to mój trzeci poród. Już przed drugim porodem szkołę rodzenia przerwaliśmy bo nie dowiedzieliśmy się nic czego byśmy nie wiedzieli :) Rodzilismy na Zaspie i tamta szkoła rodzenia pozostawia sobie wiele do życzenia. Przynajmniej tak było 4 lata temu. Może teraz się coś zmieniło.
Teraz chciałam rodzić na klinicznej i bardzo bardzo mi zależy na prywatnej położnej. Niestety nie mogę znaleźć żadnego namiaru do położnej która tam pracuje i którą można prywatnie "wynająć" do porodu.
jest szkola przy klinicznej, ale ciezkosie tam dostac, odsylajja, ze za wczesnie, zapisac na poniej nie hcce i mimo dzonienia co tydzien -dwa od wrzesnia nie udalo mi sie zapsiac, bo dowiedzialam sie, z ejuz nie ma miejsc w zeszlym roku, na styczne powiedzieli, zeby dzonic na poczatku miesiaca, wiec zapisalam sie do swissu, bo jak bym miala teraz zaczynac to niewiele by mi ta szkola dala. nr na kliniczna - 502 156 827

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry