Widok

Mamusie marcowe (6)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-marcowe-2014-5-t520875,1,16.html

Mamusie marcowe:
1. termin: 01.03.2014r. Ania32 (Pruszcz Gdański)
2. termin: 03.03.2014r. Malwina
3. termin: 04.03.2014r. monika0305 (Gdynia)
4. termin: 05.03.2014r. fendika (Gdańsk)
5. termin: 06.03.2014r. mikkka (Gdańsk Morena) Klaudia/sn/ Zaspa
6. termin: 08.03.2014r. Evelcia (Gdańsk Kowale) Justyna/sn/ Kliniczna lub Zaspa
7. termin: 08.03.2014r. kiave
8. termin: 08.03.2014r. niria (okolice Pruszcza Gd.) imię?/sn/Zaspa
9. termin: 11.03.2014r. MartaR (Gdańsk Jasień)Marcel/sn/Zaspa
10. termin: 12.03.2014r. BWN Gdańsk Ujeścisko/córka Maja?/cc/Zaspa
11. termin: 12.03.2014r. paliwianka (Pruszcz Gd) córeczka/ poród sn/imię?/ Kliniczna
12. termin: 17.03.2014r. gosia24 (Rumia)
13. termin: 18.03.2014r. AsiulaB (Gdańsk Morena)/Marysia/cc/Redłowo
14. termin: 20.03.2014r. okraglinek (Pruszcz Gdański)
15. termin: 21.03.2014r. Kasiula (Gdynia) syn- Franuś/sn/ Redłowo
16. termin: 24.03.2014r. elfik5555/ Kamila (Gdynia) córeczka Jagoda/sn/Wejherowo
17. termin: 24.03.2014r. Patunga (Gdańsk)
18. termin: 27.03.2014r. yenna (Gdańsk)
19. termin: 30.03.2014r. kasieńkas (okolice Pruszcza) córka/ poród sn? lub cc?/ imię?/ kliniczna
20. termin:? malgocha
21. termin:? Kejt
22. termin:? Magdula
23. termin:? AgaMalaCzarna
24. termin:? Martyna.89
25. termin:? Morelka

Mamusie kwietniowe:
1. termin: 07.04.2014r. Luciolla (Pruszcz Gdański)
2. termin: 24.04.2014r. Ru.minka (Reda)

Rozpakowane mamusie:

Luty
5.03/13.02/Fendika/syn Pawełek/ 2985g i 52cm/poród?/szpital?/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam weekendowo w nowym wątku! coś czuję, że w tym wątku trochę mamusiek się wypakuje ;-)Miłego weekendu!
Dzisiaj pełnia księżyca także wszystko możliwe, że ktoś dziś urodzi z naszego wątku :D
No do marca jeszcze dwa tygodnie nie ma sie co spieszyć... :)
:) Ja w Redłowie z tego względu, że jestem z Gdyni i mam blisko, ale też, może nawet bardziej z tego, że wszystkich tam znam, bo tam pracuję... jako położna zresztą ;)
ooo to Ty dopiero bedziesz miala tam super opieke ;) trzeba sie bylo wczesniej wtracac do rozmowy jak tyle watpliwosci bylo a Tobie ten temat blizszy ;)
hehe mam nadzieję :) chociaż nie sprawia to, że mniej od was się wszystkim stresuję :p

Wiem, że późno się odezwałam, ale miałam chyba wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe i młody tak dawał mi w kość, że dopiero teraz, jak lepiej się poczułam, ogarnęłam wyprawkę i całą resztę to się odezwałam.

Ale jak coś to pytajcie :p jeszcze jest trochę czasu :)

image
dziewczyny wrzucam ogloszenie kolezanki gdybyscie byly zainteresowane http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zamienie/3-dresy-dla-dziewczynki-rozmiar-62-ogl7914657.html?is_mobile=0
Ja już dzisiaj w końcu spakowałam się do końca. Jakoś teraz tak dziwnie :) pozostało jedynie czekanie :P
moja koleżanka urodziła w tym tyg chłopczyka w 1 (jedną!!) godzinę (licząc czas od kiedy poczuła skurcze!). Szok! Fakt że to jej drugie dziecko, ale i tak jak dla mnie to jest niesamowite! Życzę Wam wszystkim i sobie takiego szybkiego porodu! :)
czesc dziewczyny, my wlasnie zakonczylismy sesje brzuszkowa, troche nas fotograf wymeczyl no ale fajna pamiatka bedzie :) mala w rodzicow nie lubi zdjec bo kopala mnie caly czas, teraz lezymy i odpoczywamy
W lidlu na hynki wszystko - 25% zostały pampersy i chusteczki i ich pieluchy. podobno beda robic remont- obok buduja im pierdonke, wiec ludzie wynosza co sie da:)

Asiula troche Was wymaczyli, ale na pewno warto:)
Na pewno Asiula wymęczona ale efekty będą na pewno super :-) ja z pierwszym synkiem miałam profesjonalną sesję i super pamiątka zdjęcia bombowe jak miał 4 tyg zrobiliśmy mu też sesję :-)Teraz też zamierzamy sesję rodzinną ale jak młody będzie miał 3-4 miesiące a gdzie robiliście zdjęcia?
Aga ty już przestań po tych sklepach biegać :P
tesciowie napuscili nas na wyprawe do sklepu. w pierdonce wszystkie dady maja aloes
Zdjęcia były robione u nas w mieszkaniu, przez naszego fotografa ślubnego...już się zapowiedział też na sesje córci a potem na chrzciny ;)
jesli ktoras potrzebuje termoopakowania na butelki to w tesco sa po niecale 9 zl z canpol babies :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co tu taka cisza?Czy mamy następną mamę po sobotniej pełni;)?
Hej no ciekawe czy jakaś następna z mamusiek już tuli maluszka :-)ja cała :-) Sobotnia pełnia dała nam złotą sobotę :-) 2 złota tyle emocji Nasze dzieci urodzą się w pięknym momencie dla polskiego zimowego sportu to będę złotka haha :-) miłego dnia! Mam pytanko co bierzecie do szpitala do przekąszenia? bo muszę jeszcze dokupić do torby wodę może jakiś soczek jabłkowy i coś do przekąszenia znając życie i tak tego nie zjem :-)
hej. Ja jeszcze w dwupaku :) mogę nawet powiedzieć że się coraz lepiej czuje, może to cisza przed burzą :)

o zapomniałam o wodzie! brać coś do przekąszenia? u mnie położna mówiła że powinno się coś wziąć, ale już tyle sprzecznych opinii słyszałam że sama nie wiem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry