Widok

Młode Pary 2016

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Fakt czytałam na innym forum że planowałaś wcześniej :)
teraz masz więcej czasu na zebranie kasy itp :P
U nas też już był problem z terminem, mimo wszystko już nie mogę się doczekać :D Jeszcze tyyyyle czasu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Marynarka namierzyłam cię! ;) nie wiem czy widziałaś mój wpis w wątku z 2015 :) podwiązka przyszła jest prześliczna, ale... dla mnie za ciemna ;p zamówiłam kolejną i jak przyjdzie to chętnie odstąpię tę której ostatecznie nie wybiorę ;) jeżeli jesteś zainteresowana pisz na maila kawokado@gmail.com piszę najpierw do ciebie zanim wystawię na allegro, bo wiem, że też ci się podobała ;)
Dołączam do Was :) 12.08.16 z tym że wesele będzie na mazurach :) Dziewczyny czy polujecie na jakieś sukienki z wyprzedaży? Jak tak to kiedy można się ich spodziewać ? :)
Ja też dołączam. 06.02.2016 :) 15km od centrum
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też już datę mamy, terminy - tragedia, wszystko już prawie zaklepane na rok 2016.
27.08.2016 - taka datę mieliśmy do wyboru - chyba zbieg okoliczności, to data moich urodzin :) We wtorek jedziemy podpisać umowę :)
Zespół już też mamy wybrany, czekamy tylko na potwierdzenie naszej daty :)
Aniulek ja mam 2 tygodnie przed Tobą :) Kupę czasu nam zostało :D Kiedy polujesz na sukienkę ?
kochana w przyszlym roku, teraz nie ma sensu :) wybraliśmy też już zespół, bedziemy szukać fotografa i kamerzysty :)
Ja na razie poluję na używane :) Już kilka z Nich przymierzyłam :)
My tez juz mamy miejsce oraz orkiestre , niedlugo zaczne szukac kamerzysty i fotografa :) A co do sukni to zaczne szukac od pazdziernika bo podobno sa wtedy wyprzedaze :) Emily i jak te uzywane? Jest w czym wybierac?
A gdzie dziewczyny robicie wesele?
A u nas zmiany !
Nie podpisaliśmy umowy - pojechaliśmy w jeszcze jedno miejsce i decyzja zapadła, że szukamy sali od nowa - tzn mamy na oku jedna - sala sama w sobie nie powala, ale właścicielka no cud kobieta :) i sporo pozytywnych opinii w internecie i od znajomych się nasłuchaliśmy.
W czwartek mamy podpisać tam umowę, ale zmieni się nam też data ślubu na czerwiec :)
Na mazurach :)
Podpisana umowa na sale, zespół zarezerwowany :) więc teraz zostaje kamerzysta i fotograf :)
Dziewczyny a jakie macie zespoły :)
Hej,
ja mam dość duże wymagania co do sukni, bo mam 176 cm wzrostu, rozmiar 38 i niestety dość duży biust.
Ale pomimo tego, jestem już po 4 przymiarkach :) z czego w jedną się nie zmieściłam (w biuście), 2 były nawet fajne, ale to nie było to "WOW" i jedna, ostatnia była najpiękniejsza i taka jaką chciałam, tylko sukienka była użyta w wakacje, a do tejpory nie jest wyprana, stąd moja obawa, czy da się ją doprać.

Ale polecam poszukiwanie, jeśli ma się dużo czasu, sporo można zaoszczędzić :)
Ja jeszcze poszkuję DJ - nie możemy się zdecydować, zawsze coś jest nie tak w ofercie lub prezentacji danego DJ :/
Emily a gdzie mierzyłaś? Ja jak widać mam jeszcze duuuzo czasu :D
Ja też mam jeszcze ponad rok :)
Ja przymierzałam u prywatnych osób, korzystałam z ogłoszeń zamieszczonych na olx.pl :)
A jaki fason byś chciała? Ja chyba syrenkę albo princesskę :)
Gdzie na mazurach? Też jestem z tych okolic :)
do góry