Widok

Młode Pary 2016

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Sala, DJ, kamerzysta, fotograf i kościół jest. I pomysł na zaproszenia, już znalazłam, muszę tylko złożyć projekt i zamówić, ale to wiosną. I tyle. Masz rację, muszę się rozejrzeć na fryzjerką i makijażystką.

Ale ale ale, msza jest o 16 30. Do kościoła mamy ok pół godziny więc tak ok 15 myślę, że już musze być gotowa, chyba??? :D na którą sie umawiać i co pierwsze, włosy czy make up?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A fotograf i kamerzysta? dj/zespol ?

Ponoć juz fryzjerki i kosmetyczki trzeba bookowac :P
Do naszego ślubu niecałe 8 miesięcy. Nie mamy nic poza tym co od roku czy rezerwacje i zaliczki :D póki co znalazłam tylko wzory zaproszeń, winietek, pudełeczek, itd które mi się spodobały, wszystko będzie w jednym wzorze. Oprócz tego mam zdjęcie tortu, który chcę mieć.

W styczniu kiedy mój mąż będzie w domu muszę zrobić rajd po salonach sukien ślubnych i domówić noclegi, bo nasz lokal ma ich za mało więc muszę się wybrać do pobliskiego gospodarstwa aby coś załatwić. Jak zrobimy dokładną listę gości to może już zamówię zaproszenia.

A tak poza tym to nawet nie wiem od czego zacząć. Dziewczyny, co w następnej kolejności???
Hej! Do ślubu zostały neicałe 4 miesiące! Suknia od dziś zaczęła się szyć, przed Nami szycie garnituru, wybór ciast i tortu, kwiatów i pozostałych szczególików :) czas pędzi jak szalony, ani się obejżymy a już będzie kwiecień. A jak tam Wasze przygtowania? Pochwacie się tym co już macie :) może ploteczki zmniejszą trochę stres :)
Dałabyś namiary gdzie szyjesz?? Marlenaaa2291@gmail.com
ja na allegro. pasek to w salonie. w memoli w gdańsku na pewno są
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A gdzie kupowałyście zaproszenia? ;) Wiecie może gdzie mogę kupić ozdobny pasek do sukni?
ja mam 30.01.2016 :D
ale na razie wszystko powoli, na spokojnie :p
Tak 18.06.2016 :)
Hej dziewczyny ! Jak Wam idzie ? ;) Co jeszcze zostalo ?
Małgosiu! Mamy tą samą datę! :) gdzie będziecie mieć ślub i wesele? Suknia już wybrana? Jak przygotowania? Pozdrawiam! ;))
Mam sukienke :) Kupilam w Pruszczu :) Juz coraz mniej rzeczy nam zostaje do ogarniecia ;) a Wy jak tam?
wybór jest całkiem spory plus do tego przemiła Pani w sklepie powiedziała, że grudzień-styczeń będzie też nowa kolekcja więc jeszcze poszerzy się o kilka nowych modeli ale ja już znalazłam moją więc nie chciałam czekać :) tak, szyją nową :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
No właśnie też się zastanawiałam nad tym salonem. Duży wybór mają? 2000 zł i szyją dla Ciebie nową? kurczę też muszę się tam wybrać :) Chciałabym już mieć to z głowy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
moją wymarzoną kupiłam w salonie "Aspena" w Wejherowie :) tak jak pisałam komentarz wyżej, że po prostu czułam, że to będzie ten salon i ta sukienka, którą wybrałam patrząc na zdjęcia w internecie a na miejscu pierwsza poszła do przymiarki i jeszcze lepiej wyglądała niż sobie wyobrażałam :):) mam krój "księżniczki" :D a za suknie płace sama więc ceny jak dla mnie też przystępne bo 2000 zł a wpłaciłam narazie 900zł zaliczki i jest już moja :):):) !!!
No to super :) To gdzie wybrałaś wymarzoną? Jaki krój będziesz miała? Ja też już zaczynam szukać, chciałabym syrenkę...
~Ola kościół Franciszkanów brzydki? a może ślub w Ich Kaplicy? Dekorowałam to miejsce kilka razy i z niczym nie robią problemu, ani ze świecami, ani z płatkami. Jedyne co to goście nie powinni rzucać ryżem.Bracia bardzo sympatyczni i życzliwi, a ceremonia w rodzinnym klimacie.
w Wejherowie i w Gdyni w salonie sukien ślubnych "Agnes" - ale przed mierzeniem sukienek dokładnie przetrzepałam strony internetowe i miałam swoją faworytkę i stało się, pierwszy salon do którego w ogóle się wybrałam, moja pierwsza przymierzona upatrzona sukienka i zakochałam się :) przymierzyłam jeszcze kilka innych ale już wiedziałam, że już trafiłam na swoją :):) tak więc mam już suknię
Mi zostało 256 dni ;) a mam już w sumie wszystko co na ten moment wypadałoby już mieć ;) reszta po nowym roku ;)
A gdzie mierzysz suknie? :)
do góry