Widok

Młode Pary 2016

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy znajdzie się tu ktoś, kto planuje ślub w 2016 roku? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
my cos czujemy ze zdecydujemy się na dwie rozne bajki, oddzielnie fotograf oddzielnie kamerzysta...
dzis mamy spotkanie z jednym fotografem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeśli cenowo nie szukacie tanio to polecam Błażeja Maziarz jako fotografa a kamerzyste videowspomnienia. Obaj są z trójmiasta. Polecam poszukać w necie, ale to tylko moje preferencje, wiadomo, że każdemu może ktoś inny się podobać :) My sami mamy videowspomnienia. Z fotografa zrezygnowaliśmy bo jak już wcześniej wspominałam mam w rodzinie :)
no wlasnie mamy oferte Pana Błażeja, dziś też dzwoniłam do videowspomnienia :)
Czyli mamy dosyć podobny gust :P obyśmy były zadowolone po wszystkim :D
ojjjj tak... :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam dziewczyny
My mamy sale i orkiestre szukamy fotografa i kamerzysty ;)
nasza data 20.08.2016
a jaka sale macie i orkiestre ? :)
my juz fotografa mamy, teraz szukamy kamerzysty.
Mieliśmy mieć ślub 7.05.2016 w naszą rocznicę jednak moja druga połowa rozstała się ze mną bez większych powodów. A dzień wcześniej powiedział, że mnie kocha.. Więc ze szczęśliwej stałam się nieszczęśliwa. Powodzenia dla Was wszystkich
Hej dziewczyny ! Co tam u Was? Za tydzien bede miala podpisana umowe na sale i orkiestre, wtedy wezme sie reszte :D jak tam u Was?
No jeśli chodzi o mnie to sale, orkiestrę, fotografa, kamerzystę mam. Sukienki zacznę szukać po tegorocznych weselach :) a resztę powoli, bo jest jeszcze troszkę czasu :)
no my dzisiaj jedziemy do dwoch kamerzystow :)
mamy juz sale, orkiestre i fotografa :)
u mnie jeszcze zostanie kamerzysta i fotograf.. mam nadzieje,ze znajde cos super :)
A ja cały czas walczę z wyborem DJ :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A nad jakim dj sie zastanawiasz ? Polecaja dj Lecha Radziun nadz Roberta Jakubka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nad DJ Irkiem i DJ Marcinem... Nie mamy zbyt dużego budżetu i chcemy się zmieścić maksymalnie w 2000 zł.
podpisalismy umowe z kamerzysta! wkońcu odpoczne troche od tych telefonów:)
Co za ulga !!!
Suknie ogarniać będę pod koniec roku, makijażystkę mam na oku ale za szybko by już podpisywać cokolwiek :) resztą się jakoś ogarnie :)
Ja na początku w ogóle nie chciałam kamerzysty, moja mama jak to usłyszała to aż się przeżegnała, no jak nie? Taka pamiątka! A mi się to kojarzyło z całą mszą i dłuuuuugimi filmami. Aż znalazłam Videwspomnienia. Robią świetne reportaże ze ślubu i wesela, uchwycone są najważniejsze momenty, które są jedyne i istotne tylko w tym dniu, np. przysięga a nie kazanie:) widziałam filmy przykładowe i zmieniłam zdanie.
my wlasnie podpisaliśmy umowę z wideo wspomnienia :) naprawde bardzo fajnie nagrywają wesela :) wszystko jest do uzgodnienia.
No to dziewczyny mamy tego samego kamerzystę :) też uważam tak jak Wy :) taka pamiątka to pamiątka, a nie nudny film 2 godzinny :)
no to widać, że cieszą się oni szczególnym zainteresowaniem :)
do góry