Widok

Ooooo

Nie wiem, ile"ooo" trza dać, żeby automat łyknął jako tytuł wątku
Administracja Forum wyodrębniła śmietnik na którym trzoda grasuje, jako osobny dział.
"Polityka" już nie jest poddziałem hp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wygłaszanie poglądów a chore zafiskowanie na postkomunę, złodziei wszechobecnych itd. itp. to dwie różne rzeczy.
Nie mów mi, że tego nie widzisz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tymi słowami obrażasz wszystkich nie tylko tu piszących ale także czytających. Więc nie chrzań że twoją misją jest reagowanie na wpisy łowcy, który i tak nic sobie z tego nie robi.
Swoim postępowaniem dokładnie wpisujesz się w definicję typowego, sfrustrowanego, internetowego trolla. Myślisz że ludzie są głupi i tego nie widzą?

Ja obrażam czy odpowiadam na czyjąś obrazę???
A czy łowca sobie nie robi to mam inne zdanie.
Trolem ty jesteś. A wiesz dlaczego. Bo ja tobie tylko odpowiadam. Tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak. Żal. Wszyscy stoimy w tej samej kolejce. Współczuję z Tobą. Przytulas i pultasek nia nia nia nia
Wisi mi, że masz nas za pastuchów i starych zgredów. Nie każdego stać w tych czasach na taki status.
Jeśli chodzi o "starca", o którym wspominasz czyli łowcę absurdów AKA Pysiek. Tak? To dla Ciebie to jest Pan łowca absurdów.
Cóż, nie jest bez wad, jak my wszyscy, łącznie z Tobą ale są sprawy, w których zakasowałby Twoje muskuły jednym zdjęciem okularów.

Osobiście to nic do Ciebie nie mam i przekonujesz mnie jedynie do pewnych poglądów.

Ty również przekonujesz mnie do pewnych poglądów.
A stary miął wiele okazji żeby mnie zakasować, ale mocny jest tylko na forum.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Od lat twierdzę, że dyskusja z ZJ-tem większego sensu nie ma, ale bardzo często wnosi on ciekawy temat, interesujące spojrzenie.
Ma fajny łeb. Gdyby nie był obudowany żelbetem, byłby fajny koleś do pogadania.

Natomiast trzoda nie wnosi nic. Dwa bęcwały robią swoją propagandę a reszta tylko pods.ywa. Typowe trolle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Ja obrażam czy odpowiadam na czyjąś obrazę???"

Obrażasz. Bo skoro rzeczywiście uważasz że masz misję od biedy zrozumiałe byłoby gdybyś obrażał personalnie łowcę a nie całe forum.

"A czy łowca sobie nie robi to mam inne zdanie."

Twoje prawo.

"Trolem ty jesteś. A wiesz dlaczego. Bo ja tobie tylko odpowiadam. Tyle."

Swoim wpisem obrażasz całe forum a kiedy ci to wytykam nazywasz mnie trollem. Określenie hipokryta to w twoim przypadku niedopowiedzenie roku. No po prostu brawo ty. Tyle.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Coś szybko trafia na ścianę z napisem "nie zajmuję się bieżączką" albo "ojciec mego idola miał dobry życiorys, więc musi być dobrze". W sumie kiepski interlokutor. To ostatnie słowo to było specjalnie dla Mrs L :)

https://www.youtube.com/watch?v=N6QUFqiJx9k

Od lat twierdzę, że dyskusja z ZJ-tem większego sensu nie ma, ale bardzo często wnosi on ciekawy temat, interesujące spojrzenie.
Ma fajny łeb. Gdyby nie był obudowany żelbetem, byłby fajny koleś do pogadania.
Nic nie wnosi. Jest jedynie sfrustrowanym starcem.

Natomiast trzoda nie wnosi nic. Dwa bęcwały robią swoją propagandę a reszta tylko pods.ywa. Typowe trolle.
Powiedział to facet koło 60-tki, samotny alkoholi, składający meble. Gratulacje:)

"Ja obrażam czy odpowiadam na czyjąś obrazę???"

Obrażasz. Bo skoro rzeczywiście uważasz że masz misję od biedy zrozumiałe byłoby gdybyś obrażał personalnie łowcę a nie całe forum.

To dlaczego pijaczyna założył ten post? Dlaczego twoje komentarze nie są do niego?

No i już :) połowa kawy zmarnowana a druga połowa przepłukała mi zatoki.
Jak Ty mnie dobrze znasz aż strach się bać.
Dzięki ;)

Ps
InteRlokutoR... sadyzm w czystej postaci :) ale twarz mi drgnęła
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bożena Lewicka stojąc obok w oknie -Zenku! Ratuj! Zenku, ja się spalę!
Zenobiusz Furman: Dlaczego drzwi zamknęłaś?!
Bożena LewickaZenku: bądź mężczyzną!
Zenobiusz Furman: Po co zamykałaś drzwi?!
Bożena Lewicka: Bądź Pola... aaa... aaakiem. (W tym momencie mdleje.)

Kurtyna. Spada i zabija się na miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Pamiętasz "O czym marzą kobiety?" z przeseksowną Liv Tylor?
Spadający na kolesia śmietnik w ostatniej scenie, kiedy krzyczy w niebiosa "Teraz mogę umrzec" :D

Wróć.. O czym marzą kobiety było o facecie, który słyszał myśli kobiet. Bodaj Gibson.
Film o którym piszę, to "czego pragną faceci" :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Po to był wam potrzebny ten HP bez polityki ? Rozumiem że Cross, bo jego to mocno kręci ( utarczki słowne), ale żeby MtF, Raven, Lukrecja......

Teraz polityka jest na pozycji lidera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Po to był wam potrzebny ten HP bez polityki?"

Po to żebyście w końcu przestali zaśmiecać go tworzonymi hurtowo bredniami o bolszewikach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

"Rozumiem że Cross, bo jego to mocno kręci ( utarczki słowne)..."

Ale że co? Że nie zgadzam się z głupotami które notorycznie wypisujecie? Nie bierz tego do siebie ale nikt normalny nie traktuje waszej trzody jako partnerów do dyskusji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

> Nie bierz tego do siebie

Poprawka: bierz ::)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Sadyl, wykaż się proszę : Czy można ubezpieczyć dom od zdarzeń losowych ( pożar, zalanie itp.) który jest w budowie i nie ma jeszcze odbioru technicznego ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

za proste pytania zadajesz
po wklikaniu -ubzep.od "placu budowy"
odpowiedz pojawia sie od razu

szczegolowiej byłoby ciekawiej
np od kradziezy na palcu budowy np instalacji elektrycznej ,np kabla?
i jak ma sie do tego kwestia twojego zabezpieczenia palcu budowy
i tychze kabli
bo to juz trzeba byłoby poszperac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czarna głupia nie jest :)

Budynek w trakcie budowy da sie oczywiście ubezpieczyć. Iśka podjęła temat o niebo trudniejszy, czyli kradzież zwykła.
Tak, jak ubezpieczenie domu w trakcie budowy kosztuje naprawdę dużo, to ubezpieczenie kradzieży zwykłej to już cenowy kosmos. Nie sprzedaję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry