Widok

Ooooo

Nie wiem, ile"ooo" trza dać, żeby automat łyknął jako tytuł wątku
Administracja Forum wyodrębniła śmietnik na którym trzoda grasuje, jako osobny dział.
"Polityka" już nie jest poddziałem hp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Aaaaa rozumiem - czyli jak grupa A obraża grupę B to jest to chamstwo, a jak grupa B obraża grupę A to jest wszystko ok, ponieważ grupa A sobie na to zapracowała.

To pokazuje wasz prokomunistyczny sposób myślenia - jedna słuszna prawda.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na pewne określenia trzeba sobie zapracować więc siebie samego zapytaj :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

A napisanie posta, w którym nazywa się ludzi trzodą to co to jest?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nieee...do odmiennych poglądów ma każdy prawo ale czepianie się czyjegoś życia,statusu,orientacji itp. to żenada i nijak się ma do odmienności zdania.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

dziarscy chlopcy prezentuja modelowy przyklad skutkow programowania, jakiego ich poddano na najbardziej istotnym etapie ich zycia. kwintesencja wychowania krytycznego, ktore jak doskonale i dobitnie widac, produkuje barbarzyncow. a ich tutejsza 'tworczosc' to jedynie plony tego, co zostalo zasiane juz dawno... istotnie zalosne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma znaczenia jaki kto ma nick.
Autorem postu jest pijaczyna Sadylowa.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

>pozwala to dostrzec w drugim człowieku inne wartości

To prawda.
Dostrzegacie np., ze inni, którzy pozwalają mieć inne zdanie maja wartość trzody.
Gratuluje
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po autorze powyższego posta widać ile w nim chorej nienawiści.Zwiesz się Prawdą? Czyją prawdą? Chyba tylko swoją.
Żałosne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Utworzyłeś post w którym nazwałeś innych trzodą i nie widzisz w tym nic złego.
Ach zapomniałem to była uwaga techniczna.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zrobiłą się przepychanka trzody z resztą forum.
Nawet zupełnie banalny i w założeniu zabawny wątek o znalezieniu 2 stów w stercie papierów stał się pretekstem do rozpatrywania cudzego statusu materialnego, który nikogo normalnego nie obchodzi.
Wiem jakimi autami jeździ większość z Forumów, bo znaczną część z nich ubezpieczam. W życiu nie wpadłbym na pomysł oceny człowieka przez pryzmat wartości jego auta.
O części Forumów nie wiem nic. I do niczego ta wiedza mi potrzebna nie jest, żeby z nimi gadać, "przyjaźnnić się" czy kłócić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Po autorze tego posta widać tyle wartości, że aż miejsca zaczyna brakować.

Administracja Forum wyodrębniła śmietnik na którym trzoda grasuje, jako osobny dział
Ja załozyłem. Była to czysto techniczna uwaga o zmianie organizacji działów Forum.

Jak widać to czysto techniczna uwaga.
Jeśli tak to stwierdzenie, że jesteś zapitym zerem również jest czysto techniczną uwagą.

Zawsze lubiłam to forum, bo właśnie w Internecie nie widać co kto ile ma, tylko kim jest
pozwala to dostrzec w drugim człowieku inne wartości niż stan posiadania
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

> kto założył ten post i w jakim celu?

Ja załozyłem. Była to czysto techniczna uwaga o zmianie organizacji działów Forum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inka, złość urodzie szkodzi, nie spinaj sie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pytasz się czy pytasz innych? Doprecyzuj bo nie rozumiem.
Może byś łaskawie napisała kto założył ten post i w jakim celu?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za wątek.Przykro czytać ile w ludziach niczym nieuzasadnionej zazdrości i nienawiści.Nawet pisanie na forum staje się pretekstem do wylewania brudów.Czy trzoda zadowolona?Pytam się ,z czym do ludzi ???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

>Żałosne jest publiczne onanizowanie się nad własnym stanem posiadania.

Czy ktoś poza forumowym kretynkiem opisuje tu na forum swoje nieruchomosci i inne składniki majątku ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja się nie muszę wywyższać ani chwalić.
Żałosna jest ta wasza więź nizinno-społeczna. Rozumiem - swój do swego ciągnie i tylko wśród takich jak ty czujesz się dobrze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie. Żałosne jest publiczne onanizowanie się nad własnym stanem posiadania. O ile oczywiście jest on prawdziwy. Nawet ktoś tak ograniczony umysłowo jak ty nie może być wystarczająco naiwny żeby sądzić że czytający łapią się na historyjki o wyższych sferach. Bardziej prawdopodobne biorąc pod uwagę co i jak piszesz jest to że jesteś sfrustrowanym popaprańcem który fantazjując na forum o własnym bogactwie odreagowuje frustrację i podnosi własną samoocenę.
Ale ok. Czujesz potrzebę wywyższania się w necie skoro w realu nie masz jak? Dla mnie gra. Jak masz z tego przyjemność to czemu nie. Bez odbioru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (254 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Vibracje (31 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

do góry