Widok
dziarscy chlopcy prezentuja modelowy przyklad skutkow programowania, jakiego ich poddano na najbardziej istotnym etapie ich zycia. kwintesencja wychowania krytycznego, ktore jak doskonale i dobitnie widac, produkuje barbarzyncow. a ich tutejsza 'tworczosc' to jedynie plony tego, co zostalo zasiane juz dawno... istotnie zalosne.
Zrobiłą się przepychanka trzody z resztą forum.
Nawet zupełnie banalny i w założeniu zabawny wątek o znalezieniu 2 stów w stercie papierów stał się pretekstem do rozpatrywania cudzego statusu materialnego, który nikogo normalnego nie obchodzi.
Wiem jakimi autami jeździ większość z Forumów, bo znaczną część z nich ubezpieczam. W życiu nie wpadłbym na pomysł oceny człowieka przez pryzmat wartości jego auta.
O części Forumów nie wiem nic. I do niczego ta wiedza mi potrzebna nie jest, żeby z nimi gadać, "przyjaźnnić się" czy kłócić
Nawet zupełnie banalny i w założeniu zabawny wątek o znalezieniu 2 stów w stercie papierów stał się pretekstem do rozpatrywania cudzego statusu materialnego, który nikogo normalnego nie obchodzi.
Wiem jakimi autami jeździ większość z Forumów, bo znaczną część z nich ubezpieczam. W życiu nie wpadłbym na pomysł oceny człowieka przez pryzmat wartości jego auta.
O części Forumów nie wiem nic. I do niczego ta wiedza mi potrzebna nie jest, żeby z nimi gadać, "przyjaźnnić się" czy kłócić
Nie. Żałosne jest publiczne onanizowanie się nad własnym stanem posiadania. O ile oczywiście jest on prawdziwy. Nawet ktoś tak ograniczony umysłowo jak ty nie może być wystarczająco naiwny żeby sądzić że czytający łapią się na historyjki o wyższych sferach. Bardziej prawdopodobne biorąc pod uwagę co i jak piszesz jest to że jesteś sfrustrowanym popaprańcem który fantazjując na forum o własnym bogactwie odreagowuje frustrację i podnosi własną samoocenę.
Ale ok. Czujesz potrzebę wywyższania się w necie skoro w realu nie masz jak? Dla mnie gra. Jak masz z tego przyjemność to czemu nie. Bez odbioru.
Ale ok. Czujesz potrzebę wywyższania się w necie skoro w realu nie masz jak? Dla mnie gra. Jak masz z tego przyjemność to czemu nie. Bez odbioru.