Widok
Żadko. Ale zdarzyło mi się to tez z kobietą.
Położyłem łapę na misutach, w tym wypadku na jejsutach.
Jej tempo i oddech zwolniły. Zwykle w takich przypadkach jest odwrotnie, ale teraz tempo i oddech zwolniły do tego stopnia, ze usnęła.
Nigdy już nie wróciła.
Od tej chwili zawsze to robię z suką.
Jestem wtedy panem świata.
Położyłem łapę na misutach, w tym wypadku na jejsutach.
Jej tempo i oddech zwolniły. Zwykle w takich przypadkach jest odwrotnie, ale teraz tempo i oddech zwolniły do tego stopnia, ze usnęła.
Nigdy już nie wróciła.
Od tej chwili zawsze to robię z suką.
Jestem wtedy panem świata.
Sadyl
Ja nie rozumieć Ty przetłumaczyć co to znaczy (cytat Sadyla) Po paru misutach rozumiemy się bez słów
Czymże są, lub kimże są owe "Misuty"
I jeszcze jeden cytat z postu Sadyla " ...będzie do końsca życia" Czymże jest ów "końsca"?
Sadyl czy Końsca Misuta to menager waszej obory, czy może wy tam sobie poprostu grypsujecie?
Fajnie tam w waszej oborze . Pozdrów Crossa , uściskaj Misutę oraz wykąp końsca.
Ja nie rozumieć Ty przetłumaczyć co to znaczy (cytat Sadyla) Po paru misutach rozumiemy się bez słów
Czymże są, lub kimże są owe "Misuty"
I jeszcze jeden cytat z postu Sadyla " ...będzie do końsca życia" Czymże jest ów "końsca"?
Sadyl czy Końsca Misuta to menager waszej obory, czy może wy tam sobie poprostu grypsujecie?
Fajnie tam w waszej oborze . Pozdrów Crossa , uściskaj Misutę oraz wykąp końsca.
Leżę przy swojej suce.
Kładę na nią swoją łapę. I czuję, jak zwalnia jej tempo serca i oddech, Po paru misutach rozumiemy się bez słów.
Rzadko. ale zdarzało mi się to również z kobietami.
Kto nie zna tego uczucia jedności z innym bytem, będzie do końsca życia funkcjonował w świecie, gdzie marka i rocznik mają znaczenie.
Kładę na nią swoją łapę. I czuję, jak zwalnia jej tempo serca i oddech, Po paru misutach rozumiemy się bez słów.
Rzadko. ale zdarzało mi się to również z kobietami.
Kto nie zna tego uczucia jedności z innym bytem, będzie do końsca życia funkcjonował w świecie, gdzie marka i rocznik mają znaczenie.
>Możesz też chwalić się swoim statusem majątkowym i społecznym, opowiadać w nieskończoność o wyższych sferach
Ważniejszy od wymienionych przez ciebie wydaje mi się status intelektualny.
Jednym z wyznaczników tego statusu jest oczytanie.
Osoby oczytane nigdy nie napiszą „żadko”.
Trochę to jest tak, jakbyś puszczał bąki na randce.
>a jedyne co w życiu osiągnąłeś to prowadzenie agitację politycznej
Język polski w prawidłowym użyciu wymagałby w tym przypadku zastosowania dopełniacza (kogo ? czego ?) a nie biernika (kogo ? co ?).
Ważniejszy od wymienionych przez ciebie wydaje mi się status intelektualny.
Jednym z wyznaczników tego statusu jest oczytanie.
Osoby oczytane nigdy nie napiszą „żadko”.
Trochę to jest tak, jakbyś puszczał bąki na randce.
>a jedyne co w życiu osiągnąłeś to prowadzenie agitację politycznej
Język polski w prawidłowym użyciu wymagałby w tym przypadku zastosowania dopełniacza (kogo ? czego ?) a nie biernika (kogo ? co ?).