Widok

Ooooo

Nie wiem, ile"ooo" trza dać, żeby automat łyknął jako tytuł wątku
Administracja Forum wyodrębniła śmietnik na którym trzoda grasuje, jako osobny dział.
"Polityka" już nie jest poddziałem hp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Co im trzeba przyznać, to udał im się ten HP bez polityki :-D
Normalsi . Wzorcem którego jest Sadyl. Szacun.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cross
Co Ty tak wkoło z tymi zapasami w błocie?
Że w sensie trzoda w błocie a bydło w gnoju? Czy o czym piszesz?
Awansem się z Tobą zgadzam, bo pewnie znasz to z autopsji.
Wiesz,mnie nie musisz słuchać,odpisywać i w ogóle zauważać ale jeżeli Sadyl z którym trzymacie sztamę chce do Ciebie wyskoczyć z pięściami, to znaczy to jak nic,że w waszej oborze bydło się zbydliło.
Przykro mi jest kiedy wyczuwam niechęć z Twojej strony, ale niechęć taką wyczuwam, a ja ŻADKO ( a co tam) ŻATKO się mylę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Możesz też chwalić się swoim statusem majątkowym i społecznym, opowiadać w nieskończoność o wyższych sferach ale kiedy zachowujesz się jak ostatni kmiot a jedyne co w życiu osiągnąłeś to prowadzenie agitację politycznej i odreagowanie swoich frustracji w necie to... czar natychmiast pryska.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie równajmy do tego szamba . Są niczym pałeczki coli.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

>Jak trzoda walnąć orta to jest ok. Nie ma tematu. Ale jak ktokolwiek inny zrobi błąd to jest dopiero używanie.

Pamiętacie co bolszewicka propaganda zrobiła z „bulem” ?
Wtedy to absolutnie nie było ok, głupi lud do dziś ma używanie.

Są pewne kategorie błędów, które można porównać do brudu pod paznokciami.
Jeżeli chcesz uchodzić za osobę z manierami i na poziomie, to nigdy nie pozwolisz sobie na brud pod paznokciami,
Mozesz też opowiadać o swoim rozgarnięciu, IQ itd. niestworzone rzeczy, ale jak napiszesz „żadko” to czar natychmiast pryska.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

@cross:

Daj na luż
Każdemu z trzodaków należało by bużkę sklapać. Ale przed Tobą spitalają a mi nie wolno
Jesteś jedną z nieiwlu osób, do któej wyskoczyłbym z pięściami. Bo mam 100% oewności, że nie odbije się to na moim KRK.
Inna sprawa, że później żałowałbym :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mógłbym napisać won prostaku. Ale nie napiszę bo şwinia przecież uwielbia zapasy w błocie. Niech więc tapla się sama.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

W tym że uwažam was za to w co człowiek czasem wdeptuje? Solidnie na to swoją tfurczości ą zapracowaliście.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bo cos ostatnio Żadko tu bywa.

Tylko was - zyciowych nieudacznikow obchodzi wasza forumowa spolecznosc.

A gdzie twoj tatus lowca kału? Zszedł?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co za typ. Idzie w zaparte jak jego idole z Nowogrodzkiej.

Jak trzoda walnąć orta to jest ok. Nie ma tematu. Ale jak ktokolwiek inny zrobi błąd to jest dopiero używanie. Jesteście żałośnie. Wszyscy. Z nowym egzemplarzem włącznie. W internecie jesteście tym w co w realu człowiek czasem wdepnie. I właśnie za to was firmowa społeczność uważa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Odkąd napisałem "poraz" zamiast "po raz", przestałem spowrotem nabijać się z błędów ortograficznych . Chociaz zadko to robiłem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cross
Szanuję Ciebie za napisanie wyrazu "żadko"
Sadyl
What is "fakać trzodę"?
Zapewne pisząc owe posty chcieliście wyciągnąć dłoń przyjaźni.
Dłoń przyjaźni została zauważona i żeby nie odpisywać do każdego z was osobna. Pozwólcie drodzy przyjaciele,że odpowiem wam obu z radością "Fakać żadko "
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

A co Żadko robi twoj alter ego sadzone stolec? Hahahaha

Chlopcze, co jeszcze Żadko robisz?

"Powtórzę to co napisałem twojemu alter ego g*wno prawdzie:
Dyskusja z idiotą jest jsk zapasy ze świnią w błocie. Po pewnym czasie odnosisz wrażenie że świni się to podoba tak więc sajonara kmiocie".

Dlatego wlasnie z toba nie dysktuje. Facecik z nizin spolecznych, ktory szuka kolegow na forum i kielbaski dla nich puecze to nie partner do rozmowy.
Pogadaj sobie ze starym pijaczyna co nie lubi dobrych wozow.

Żalosne wiesniaki.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Teraz to się dopiero trzoda zrobi agresywna.
>Fakać trzodę.

Komentarz zbędny.

Fakać trzodę. Niech się brandluje swoim rzekomym statusem,. mając resztę świata za podludzi.

Myślałem, że nic mnie już dzisiaj nie rozwali po kościach. Myliłem się.
Zaprzyjaźniona Forumka dzwoni. Chodziło o detal techniczny, ale przy okazji, jako, że gaduła, opowiedziała mi o procesie sprzedaży swgo mieszkania.
Cuda niewidy, jakie pierdy nowi nabywcy uwzględniali w umowie kupna. Z firankami włącznie.
Kumpela dla jaj pyta, czy szczotka do kibla ma zostać. I dostaje całkowicie poważną odpowiedź "oczywiście".

Jaga... zrobiłaś mi dzień :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

>Żadko to robię

Pewnie robisz na rzadko, jak cię strach obleci.
Już wiem jak rozgarnięci po polsku piszą „rzadko”.
Oni mówią o sobie „normalsi”.

Gdzie tu widzisz agresję ? Przecież powiedziałem ze cię kocham.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry