Widok
Cross
Co Ty tak wkoło z tymi zapasami w błocie?
Że w sensie trzoda w błocie a bydło w gnoju? Czy o czym piszesz?
Awansem się z Tobą zgadzam, bo pewnie znasz to z autopsji.
Wiesz,mnie nie musisz słuchać,odpisywać i w ogóle zauważać ale jeżeli Sadyl z którym trzymacie sztamę chce do Ciebie wyskoczyć z pięściami, to znaczy to jak nic,że w waszej oborze bydło się zbydliło.
Przykro mi jest kiedy wyczuwam niechęć z Twojej strony, ale niechęć taką wyczuwam, a ja ŻADKO ( a co tam) ŻATKO się mylę.
Co Ty tak wkoło z tymi zapasami w błocie?
Że w sensie trzoda w błocie a bydło w gnoju? Czy o czym piszesz?
Awansem się z Tobą zgadzam, bo pewnie znasz to z autopsji.
Wiesz,mnie nie musisz słuchać,odpisywać i w ogóle zauważać ale jeżeli Sadyl z którym trzymacie sztamę chce do Ciebie wyskoczyć z pięściami, to znaczy to jak nic,że w waszej oborze bydło się zbydliło.
Przykro mi jest kiedy wyczuwam niechęć z Twojej strony, ale niechęć taką wyczuwam, a ja ŻADKO ( a co tam) ŻATKO się mylę.
>Jak trzoda walnąć orta to jest ok. Nie ma tematu. Ale jak ktokolwiek inny zrobi błąd to jest dopiero używanie.
Pamiętacie co bolszewicka propaganda zrobiła z „bulem” ?
Wtedy to absolutnie nie było ok, głupi lud do dziś ma używanie.
Są pewne kategorie błędów, które można porównać do brudu pod paznokciami.
Jeżeli chcesz uchodzić za osobę z manierami i na poziomie, to nigdy nie pozwolisz sobie na brud pod paznokciami,
Mozesz też opowiadać o swoim rozgarnięciu, IQ itd. niestworzone rzeczy, ale jak napiszesz „żadko” to czar natychmiast pryska.
Pamiętacie co bolszewicka propaganda zrobiła z „bulem” ?
Wtedy to absolutnie nie było ok, głupi lud do dziś ma używanie.
Są pewne kategorie błędów, które można porównać do brudu pod paznokciami.
Jeżeli chcesz uchodzić za osobę z manierami i na poziomie, to nigdy nie pozwolisz sobie na brud pod paznokciami,
Mozesz też opowiadać o swoim rozgarnięciu, IQ itd. niestworzone rzeczy, ale jak napiszesz „żadko” to czar natychmiast pryska.
"Powtórzę to co napisałem twojemu alter ego g*wno prawdzie:
Dyskusja z idiotą jest jsk zapasy ze świnią w błocie. Po pewnym czasie odnosisz wrażenie że świni się to podoba tak więc sajonara kmiocie".
Dlatego wlasnie z toba nie dysktuje. Facecik z nizin spolecznych, ktory szuka kolegow na forum i kielbaski dla nich puecze to nie partner do rozmowy.
Pogadaj sobie ze starym pijaczyna co nie lubi dobrych wozow.
Żalosne wiesniaki.
Dyskusja z idiotą jest jsk zapasy ze świnią w błocie. Po pewnym czasie odnosisz wrażenie że świni się to podoba tak więc sajonara kmiocie".
Dlatego wlasnie z toba nie dysktuje. Facecik z nizin spolecznych, ktory szuka kolegow na forum i kielbaski dla nich puecze to nie partner do rozmowy.
Pogadaj sobie ze starym pijaczyna co nie lubi dobrych wozow.
Żalosne wiesniaki.
Fakać trzodę. Niech się brandluje swoim rzekomym statusem,. mając resztę świata za podludzi.
Myślałem, że nic mnie już dzisiaj nie rozwali po kościach. Myliłem się.
Zaprzyjaźniona Forumka dzwoni. Chodziło o detal techniczny, ale przy okazji, jako, że gaduła, opowiedziała mi o procesie sprzedaży swgo mieszkania.
Cuda niewidy, jakie pierdy nowi nabywcy uwzględniali w umowie kupna. Z firankami włącznie.
Kumpela dla jaj pyta, czy szczotka do kibla ma zostać. I dostaje całkowicie poważną odpowiedź "oczywiście".
Jaga... zrobiłaś mi dzień :D
Myślałem, że nic mnie już dzisiaj nie rozwali po kościach. Myliłem się.
Zaprzyjaźniona Forumka dzwoni. Chodziło o detal techniczny, ale przy okazji, jako, że gaduła, opowiedziała mi o procesie sprzedaży swgo mieszkania.
Cuda niewidy, jakie pierdy nowi nabywcy uwzględniali w umowie kupna. Z firankami włącznie.
Kumpela dla jaj pyta, czy szczotka do kibla ma zostać. I dostaje całkowicie poważną odpowiedź "oczywiście".
Jaga... zrobiłaś mi dzień :D