Widok
No i dziś dostałam swoją mure ;-). Byłam już na pierwszym spacerku i na chodnikach i w sklepie sprawdził się rewelacyjnie zobaczymy jak na moich trudnych terenach mu pujdzie ;-). Zdjęć jeszcze nie zrobiłam , postaram się jutro.
I teraz moje wrażenia. Jak go dostałam to troche się zawiodłam , myślałam że jak za taką cene jednak będzie troszke ładniej zrobiony - ale nie jest aż tak źle ;-). Jest pierun cieżki i nie taki miękki jak emma niestety ( ta amortyzacja ehhh ;-) ). Za to skrętne koło ekstra. To moj pierwszy trzykołowiec i ze skrętnym kołem i powiem szczerze to wozio naprawdę stabilny (moze przez te przednie podwojne koło) zawraca normalnie w miejscu, prowadzi sie leciuteńko jedną ręką i podbija też bardzo dobrze. Zobaczymy jak w terenie. Więc tak ja jednak chyba kocham emmy ;-) i pewnie przy drugim dziecku głęboka będzie tez emma ale jak na trzykołowiec to mura jest rewelka i nie znalazłam lepszej. No a jak mała będzie dobrze chodzić to tak mi się marzy mclaren parasolka ;-) ale to za jakieś 1,5 roku ;-)
Więc emma moja do oddania polecam, kochany wózeczek ;-)
Aaaaa i sklep który znalazła musztarda polecam w 100%, miło , szybko, super i tanio jeśli chodzi o spacerówkę mura ;-)
I teraz moje wrażenia. Jak go dostałam to troche się zawiodłam , myślałam że jak za taką cene jednak będzie troszke ładniej zrobiony - ale nie jest aż tak źle ;-). Jest pierun cieżki i nie taki miękki jak emma niestety ( ta amortyzacja ehhh ;-) ). Za to skrętne koło ekstra. To moj pierwszy trzykołowiec i ze skrętnym kołem i powiem szczerze to wozio naprawdę stabilny (moze przez te przednie podwojne koło) zawraca normalnie w miejscu, prowadzi sie leciuteńko jedną ręką i podbija też bardzo dobrze. Zobaczymy jak w terenie. Więc tak ja jednak chyba kocham emmy ;-) i pewnie przy drugim dziecku głęboka będzie tez emma ale jak na trzykołowiec to mura jest rewelka i nie znalazłam lepszej. No a jak mała będzie dobrze chodzić to tak mi się marzy mclaren parasolka ;-) ale to za jakieś 1,5 roku ;-)
Więc emma moja do oddania polecam, kochany wózeczek ;-)
Aaaaa i sklep który znalazła musztarda polecam w 100%, miło , szybko, super i tanio jeśli chodzi o spacerówkę mura ;-)
Ja jeszcze niestety nie mam wózeczka w domu dopiero zamówiony ;-). Jak przyjdzie to wstawie fotki.
Nie wiem jak w tych nowych z tym dodatkowym daszkiem ale mam nadzieje że rozkłada się jak w starym
tu masz fajnie pokazane jak mocno się naciąga w tym starym
http://www.allegro.pl/item621694764_maxi_cosi_mura_3_wozek_dla_dzieci.html
A ten zestaw co pokazałaś bardzo fajny i moim zdaniem się opłaca
Nie wiem jak w tych nowych z tym dodatkowym daszkiem ale mam nadzieje że rozkłada się jak w starym
tu masz fajnie pokazane jak mocno się naciąga w tym starym
http://www.allegro.pl/item621694764_maxi_cosi_mura_3_wozek_dla_dzieci.html
A ten zestaw co pokazałaś bardzo fajny i moim zdaniem się opłaca
wiperku możesz wstawić fajnie pooglądać na żywo bo byłam w szoku jak twoj kolor zobaczylam zdjęcie katalogowe a widziałam wcześniej twoje to kolor zupełnie inny. No ja swoj kolor zamówilam w ciemno i mam nadzieje że będe zadowolona ale myśle że on tak wygląda jak nasz fotelik maxi cosi bo to też takie zestawienie kolorów ;-)
No to wlaśnie poszło zamówienie na mura 3 kolor tango red ;-). Zamówiłam ze strony którą znalazła musztarda ;-). Trochę sie denerwuje i mam nadzieje że będe zadowolona. Dziewczyny a może jak będziemy miały wozki w domu to powstawiamy zdjęcia tu ich kolorków prawdziwych? Będzie dla następnych chętnyech które się zastanawiają nad kolorem ;-).
No to teraz musze pozbyć się swojej emmaljungi smart duo ;-) Bo za dużo miejsca zajmuje a do tego kaska potrzebna na nowy jak przyjdzie ;-) Kurka mam nadziej że szybko pujdzie bo miejsca na 3 wozki to ja nie mam ;-) hehe Nawet za małą kase ;-)
Może znacie kogoś kto by chciał ? ;-)
No to teraz musze pozbyć się swojej emmaljungi smart duo ;-) Bo za dużo miejsca zajmuje a do tego kaska potrzebna na nowy jak przyjdzie ;-) Kurka mam nadziej że szybko pujdzie bo miejsca na 3 wozki to ja nie mam ;-) hehe Nawet za małą kase ;-)
Może znacie kogoś kto by chciał ? ;-)
Z tego co mi wiadomo to budka z 2008 miala okienka po boku
2009 juz nie ma.
W ogole to zamieszanie z tymi modelami bo jak jeszcze bylam na etapie wyboru wozka to pytalam o tą budke i w jednym miejscu mi powiedzieli, ze wszyustkie z 2009 mają juz tą ulepszoną bude, w drugim - ze jeden z kolorów 2009 ma - nie wiedziec czemu - starą budkę. Tylko naprwde nie pamietam ktory z tych kolorów :(
Najlepiej zanim zamowisz to zadzwon i niech Ci to sprawdzą na 100%
Ja zamowilam w sklepie bobowozki
2009 juz nie ma.
W ogole to zamieszanie z tymi modelami bo jak jeszcze bylam na etapie wyboru wozka to pytalam o tą budke i w jednym miejscu mi powiedzieli, ze wszyustkie z 2009 mają juz tą ulepszoną bude, w drugim - ze jeden z kolorów 2009 ma - nie wiedziec czemu - starą budkę. Tylko naprwde nie pamietam ktory z tych kolorów :(
Najlepiej zanim zamowisz to zadzwon i niech Ci to sprawdzą na 100%
Ja zamowilam w sklepie bobowozki