Widok
Dziękujemy za relacje, na pewno sa uspakajające;) P.N a jak wyglądała sprawa w wynajęciem pokoi dla gości?Płaciliście za osobę czy za łóżko?
Czy moze wynajeliście cały ten obiekt z pokojami?Jesli tak to ile Was to wynioslo? Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj naj na nowej drodze życia, dużo szczęści:)
Czy moze wynajeliście cały ten obiekt z pokojami?Jesli tak to ile Was to wynioslo? Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj naj na nowej drodze życia, dużo szczęści:)
No to ja jeszcze dodam, bo jesteśmy świeżo po, że było super. Pogoda choć zamawiana od 3 tygodni nie była zbyt dobra, ale i tak cudowna biorąc pod uwagę środek zeszłego tygodnia. Widok z sali na jezioro i wyspę zachwycił wszystkich. Jedzenie po prostu super, ale niestety wiem to bardziej z relacji, niż z doświadczenia, bo nie jadliśmy dużo:) (nie było czasu), ale to co się nam udało spałaszować, było bardzo dobre. Obsługa na plus. Dopracowanie szczegółów ze strony ośrodka również plus (choć się trochę na początku tego obawialiśmy, to jednak, biorąc jeszcze pod uwagę nasze ciągłe zmiany, jesteśmy pod wrażeniem).
Ośrodek polecać będziemy
Życzymy udanych ślubów i wesel tym co na nie czekają
Ośrodek polecać będziemy
Życzymy udanych ślubów i wesel tym co na nie czekają
Suuuuuepr, dziękujemy za relacje:) bardzo miło się czyta takie pozytywne komentarze i łagodzi to trochę stres przedślubny:) a młodożeńcom życzę wszystkiego naj naj naj na nowej drodze życia:)
mg a czy Wy mieliście nocleg dla gości?Napisz proaszę czy płaciliscie za pokój od łózka czy od osób ile w nim spało,jak wygladala opłata za nocleg?
Pozdrawiam
mg a czy Wy mieliście nocleg dla gości?Napisz proaszę czy płaciliscie za pokój od łózka czy od osób ile w nim spało,jak wygladala opłata za nocleg?
Pozdrawiam
mielismy nocleg ostatecznie dla wszystkich gosci. wzielismy wczesniej (jakies 3 tyg przed weselem) listę domków i staralismy się gości jak najlepiej rozlokować. Wykorzystalismy caly pensjonat i jeszcze sporo tych domkow (4 i 6 osobowych, ale sa tez jakies 5 osobowe). w sumie zmienialismy tą liste chyba ze dwa razy, bo goscie tez sie zmieniali na samym koncu:) (jakas dziwna sytuacja). no i co do ceny to trudno sie bedzie nia sugerowac, bo my na umowie mielismy 25 zl i to zostalo nie zmienione, ale za niewykorzystane miejsca mielismy doplacac jakos chyba 5 zl, ale nie do konca rozumialam schemat, a ostatecznie, jako bonus, ze tak ladnie gosci rozlokowalismy (nie wszedzie byl komplet, ale prawie 99% bez strat miejsca) policzyli wszystkich po te pierwotne 25 zl.
a domki i pokoje wszyscy tez chwalili, tylko bylo troche zimno na dworzu, ale w srodku czekaly cieple kolderki, na szczescie
pozdrawiam
a domki i pokoje wszyscy tez chwalili, tylko bylo troche zimno na dworzu, ale w srodku czekaly cieple kolderki, na szczescie
pozdrawiam
ok,dzięki,ale powiedz mi czy Oni jakoś sprawdzali ile faktycznie osób nocowało w pokoju czy w domku?Bo wiesz może byc taka sytuacja że w dzień wesela np zostanie 5 osób więcej i będą spać po 2 osoby na 1 łóżku, jak ja rozmawiałam to liczyli sobie za łóżko a nie za osobę.Aha i kiedy płaciliście na nocleg gości,przed weselem czy po weselu jak była juz wiadoma ostateczna liczba gości nocujacych?
mg mam jeszcze pytanie odnośnie obsługi, a mianowicie ile było osób z obsługi i na ile gości weselnych?czy talerze były zmieniane w miarę często?Aha o której godzinie zaczynały sie poprawiny, bo z tego co nam powiedziano to o 12ej ale uważam że to zbyt wczesnie i czy jest mozliwość przesunięcia.Gdzie było pomieszczenie na alkohol i kiedy go zawoziliście do ośrodka oraz czy jest jakieś zabezpieczone miejsce na przechowanie prezentów, bo to jest główny problem,tyle się teraz słyszy o obrabianiu samochodów oraz domów młodych że nie będziemy ryzykować,ale na to prosze o odp na emaila redginger@interia.pl
ilość i rodzaje mięs zależą od organizatorów jedzenia, bo jest aż 8 rodzajów mięs i można wybrać wszystkiego po trochu.A co to onacza że kolacja słaba,bo mało jasne to określenie, a chciałabym wiedzieć co i jak mam ustalać żeby uniknąć ogólnego niezadowolenia gości (bo pojedyncze zawszę będą;)) bo jestem przed weselem?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
na kolacje był tylko kurczak na cieplo a tak poza tym to same galarety, wiesz mlodzi to wola zjesc jakiegos kotleta (przynajmniej moi bracia i ja) niz schab na zimno w galarecie, moze jakies szaszłyki czy coś, były tez 3 sałatki, nawet baaardzo dobre, ale grecka na poprawinach juz byla kwasna a mimo to ją wystawili, udanej zabawy! goscie beda zadowoleni bo okolica przepiekna!
No właśnie obawiam się żeby nie było zbyt dużo potraw w galarecie bo to nie zchodzi, więc dzięki za podpowiedź, na pewno zwrócę uwagę przy ustalaniu menue żeby takich potraw w większości nie było.My się zastanawiamy nad dzikiem na kolację,ale wydawało nam się że jest tego jedzenia i tak dużo i że ten dzik jest zbędny,ale może jednak go zamówimy.
Jestem juz po weselu w tym ośrodku.Dla osób które maja jakiekolwiek wątpliwosci co do ośrodka chce powiedzieć że niepotrzebnie. Ośrodek sam w sobie jest uroczy, od jakiegoś czasu są nowe nakrycia stołów oraz nakrycia krzeseł,calość reprezentuje się bardzo elegancko.Jedzenie naprawde bardzo dobre i dużo, obsługa super, często zmieniane talerzyki, osługa chodzi i doglada stołów żeby niczego nie brakowało no i co najwazniejsze mozna dojść ze wszystkim do porozumienia.Do uzgadniania wszelkich szczegółów polecam Panią Ewę- szefową, naprawdę bardzo sympatyczna i wyrozumiała kobieta.Nie mieliśmy żadnych przykrych niespodzianek, SZCZERZE POLECAM!!! i dziekuję Pani Ewie oraz całej obsłudze za wszytko!!!
Oczywiście całe nakrycia stołów oraz krzeseł jest w cenie, a jeśli chodzi o podłogę to naprawdę rewelacja,tez się obawiałam że może być ślisko ale nie było:) Jeśli chcesz to podaj emaila to wyśle Ci parę fotek z wesela ale w sumie nie robiłam zdjęć zastawy prze4d weselem tylko mam gdzieś w trakcie zabawy,a poza tym to tak samo to wygląda jak na zdjęciach powyżej:)