Widok
Już po weselu, więc mogę wystawić ocenę. Jak dla mnie rewelacja i będziemy polecać ośrodek zawsze i wszędzie.
Bardzo ładnie przygotowane stoły i dekoracja, masa jedzenia, zarówno na weselu jak i na poprawinach. Wzięliśmy dodatkowo tylko żurek na rano i pomimo tego , że na poprawinach zostali prawie wszyscy nasi goście masę jedzenia wzięliśmy ze sobą.
Obsługa była fantastyczna- dziewczyny uwijały się przez cały czas, zarówno na weselu jak i na poprawinach. Pani Julita, która nadzorowała organizację - niezwykle sympatyczna, pomocna i elastyczna.
Goście byli zadowoleni z noclegów ( część nocowała w domkach, a część w części pensjonatowej), wszędzie było czyściutko. Jedyne do czego mogę się przyczepić to woda w kranach- strasznie chlorowana.
Podsumowując jesteśmy przezadowoleni z naszego wesela i polecamy:)
Bardzo ładnie przygotowane stoły i dekoracja, masa jedzenia, zarówno na weselu jak i na poprawinach. Wzięliśmy dodatkowo tylko żurek na rano i pomimo tego , że na poprawinach zostali prawie wszyscy nasi goście masę jedzenia wzięliśmy ze sobą.
Obsługa była fantastyczna- dziewczyny uwijały się przez cały czas, zarówno na weselu jak i na poprawinach. Pani Julita, która nadzorowała organizację - niezwykle sympatyczna, pomocna i elastyczna.
Goście byli zadowoleni z noclegów ( część nocowała w domkach, a część w części pensjonatowej), wszędzie było czyściutko. Jedyne do czego mogę się przyczepić to woda w kranach- strasznie chlorowana.
Podsumowując jesteśmy przezadowoleni z naszego wesela i polecamy:)
Klimatyzacja na sali jest, nad miejscami pary młodej, w akwarium pływaja już rybki :)
Jestem obecnie w fazie negocjacji przedweselnych i jak do tej pory jestwem bardzo zadowolona ze współpracy - ceny nie poszybowały do góry od chwili podpisania umowy , Pani z którą omawialiśmy szczegóły wesela bardzo sympatyczna i otwarta na nasze sugestie, a przy tym potrafi doradzić.
W pierwotnym menu można baaardzo dużo pozmieniać bez jakiegokolwiek wpływu na cenę, z czego też jestem bardzo zadowolona.
Jeżeli macie jakieś pytania, to śmiało , postaram się pomóc.
Jestem obecnie w fazie negocjacji przedweselnych i jak do tej pory jestwem bardzo zadowolona ze współpracy - ceny nie poszybowały do góry od chwili podpisania umowy , Pani z którą omawialiśmy szczegóły wesela bardzo sympatyczna i otwarta na nasze sugestie, a przy tym potrafi doradzić.
W pierwotnym menu można baaardzo dużo pozmieniać bez jakiegokolwiek wpływu na cenę, z czego też jestem bardzo zadowolona.
Jeżeli macie jakieś pytania, to śmiało , postaram się pomóc.
Witam! My planujemy wesele w Adlerze w sierpniu przyszłego roku. Martwią mnie te domki, czy ktoś jest w stanie powiedzieć mi czy rzeczywiście 'pachnie' w nich wilgocią? Czy ma ktoś może zdjecia potraw, jak były przystrojone itd? albo zdjecie wiejskiego stołu? Czy jest pełen po brzegi czy na stole stoi po prostu dzbanek ze smalcem i pęto kiełbasy? pozdrawiam!
Witam,
planujemy wesele w 2011 w Adlerze. NA wiosne chcemy się tam wybrać, spraedzić okolicę i przekonać się czy nic sie nie zminieło co zostało wyżej prze Państwa wymienione. Gdyby ktoś z Was tez się szykował z imprezą , albo stosunkowo niedawno był już po weselu, będę wdzieczna za wszelkie info.
Pozdrawiam,m.
planujemy wesele w 2011 w Adlerze. NA wiosne chcemy się tam wybrać, spraedzić okolicę i przekonać się czy nic sie nie zminieło co zostało wyżej prze Państwa wymienione. Gdyby ktoś z Was tez się szykował z imprezą , albo stosunkowo niedawno był już po weselu, będę wdzieczna za wszelkie info.
Pozdrawiam,m.
wysłałam ci menu, jak znajdę jakies fotki to podeśle, dekoracja wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach wyżej, jeśli chodzi o ryby to załatwiał moj tata gdzies z okolic sztumu a ciasta mieliśmy po znajomości od kuzyna. jeśli chodzi o domki i pokoje to my już w piatek dostalismy czesc kluczy i mozna bylo zostawic swoje rzeczy. warto tez sprawdzic czy wszedzie sa grzejniki.
o super,wielkie dzięki, a mogłabyś mi mi też przesłać jakieś zdjęcia na sali,podaję maila: aneta_k81@o2.pl Cieszę się, że jedzenia starczyło, też planujemy mieć swoje ryby i ciasta, mam również prośbę, czy przesłałabyś mi namiary gdzie robiłaś ciasta i ryby, o ile polecasz:):)dzięki, to chyba mnie uspokoiłaś, raczej nie ma żadnej negatywnej opinii na temat Adlera:), a jak domki i pokoje??