Widok
Mieliśmy wesele 19.09. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Gdybyśmy mieli ponownie wybierać napewno podjelibysmy taka sama decyzje. Jedzonko bardzo smaczne i dużo. Sporo zostało po poprawinach. Pamiętajcie żeby mieć swoje pojemniki za jedzenie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Nie macie się czego obawiać. POLECAMY!!!
Oczywiście całe nakrycia stołów oraz krzeseł jest w cenie, a jeśli chodzi o podłogę to naprawdę rewelacja,tez się obawiałam że może być ślisko ale nie było:) Jeśli chcesz to podaj emaila to wyśle Ci parę fotek z wesela ale w sumie nie robiłam zdjęć zastawy prze4d weselem tylko mam gdzieś w trakcie zabawy,a poza tym to tak samo to wygląda jak na zdjęciach powyżej:)
Jestem juz po weselu w tym ośrodku.Dla osób które maja jakiekolwiek wątpliwosci co do ośrodka chce powiedzieć że niepotrzebnie. Ośrodek sam w sobie jest uroczy, od jakiegoś czasu są nowe nakrycia stołów oraz nakrycia krzeseł,calość reprezentuje się bardzo elegancko.Jedzenie naprawde bardzo dobre i dużo, obsługa super, często zmieniane talerzyki, osługa chodzi i doglada stołów żeby niczego nie brakowało no i co najwazniejsze mozna dojść ze wszystkim do porozumienia.Do uzgadniania wszelkich szczegółów polecam Panią Ewę- szefową, naprawdę bardzo sympatyczna i wyrozumiała kobieta.Nie mieliśmy żadnych przykrych niespodzianek, SZCZERZE POLECAM!!! i dziekuję Pani Ewie oraz całej obsłudze za wszytko!!!
No właśnie obawiam się żeby nie było zbyt dużo potraw w galarecie bo to nie zchodzi, więc dzięki za podpowiedź, na pewno zwrócę uwagę przy ustalaniu menue żeby takich potraw w większości nie było.My się zastanawiamy nad dzikiem na kolację,ale wydawało nam się że jest tego jedzenia i tak dużo i że ten dzik jest zbędny,ale może jednak go zamówimy.
na kolacje był tylko kurczak na cieplo a tak poza tym to same galarety, wiesz mlodzi to wola zjesc jakiegos kotleta (przynajmniej moi bracia i ja) niz schab na zimno w galarecie, moze jakies szaszłyki czy coś, były tez 3 sałatki, nawet baaardzo dobre, ale grecka na poprawinach juz byla kwasna a mimo to ją wystawili, udanej zabawy! goscie beda zadowoleni bo okolica przepiekna!
ilość i rodzaje mięs zależą od organizatorów jedzenia, bo jest aż 8 rodzajów mięs i można wybrać wszystkiego po trochu.A co to onacza że kolacja słaba,bo mało jasne to określenie, a chciałabym wiedzieć co i jak mam ustalać żeby uniknąć ogólnego niezadowolenia gości (bo pojedyncze zawszę będą;)) bo jestem przed weselem?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
mg mam jeszcze pytanie odnośnie obsługi, a mianowicie ile było osób z obsługi i na ile gości weselnych?czy talerze były zmieniane w miarę często?Aha o której godzinie zaczynały sie poprawiny, bo z tego co nam powiedziano to o 12ej ale uważam że to zbyt wczesnie i czy jest mozliwość przesunięcia.Gdzie było pomieszczenie na alkohol i kiedy go zawoziliście do ośrodka oraz czy jest jakieś zabezpieczone miejsce na przechowanie prezentów, bo to jest główny problem,tyle się teraz słyszy o obrabianiu samochodów oraz domów młodych że nie będziemy ryzykować,ale na to prosze o odp na emaila redginger@interia.pl