Widok
cześć dziewczyny, właśnie wracam od lekarza w zasadzie w każdej chwili może się zacząć, jeśli macie skurcze krzyżowe, to wcale nie muszą być regularne , wystarczy żeby się bardzo nasiliły.trochę się tym martwię bo z normalnymi skurczami to wiadomo masz co 5 minut więc poród blisko..... ale ważne jest to, że z dzidzia wszystko ok :) a jak u was?
ooo ludzie:)
a ja się w nocy wysypiam ale w dzien też ucinam sobioe drzemkę
właśnie jestem po jednej takiej
ja z kolei cały czas boję się o moje ciśnienie kurcze dosyć wysokie jest 130/80 no ale mam juz niestety taką tendencję i lekarz mi to mówił i tabletki też biorę
najgorsze są chwile jak mam uczucie że się słabiej czuję nigdy tak nie miałam no ale cóż:)mały już niedługo będzie i będzie wszystko ok:)
a te spanie w dzień jest nierzeciętne bo kiedy się niepołożę mogę spać:)
a ja się w nocy wysypiam ale w dzien też ucinam sobioe drzemkę
właśnie jestem po jednej takiej
ja z kolei cały czas boję się o moje ciśnienie kurcze dosyć wysokie jest 130/80 no ale mam juz niestety taką tendencję i lekarz mi to mówił i tabletki też biorę
najgorsze są chwile jak mam uczucie że się słabiej czuję nigdy tak nie miałam no ale cóż:)mały już niedługo będzie i będzie wszystko ok:)
a te spanie w dzień jest nierzeciętne bo kiedy się niepołożę mogę spać:)
cześć dziewczyny
ja dzisiaj jak na razie tylko jedną dżemeczkę zaliczyłam:0
zmieniłam firanki bo w sobotę będę miała zasłony
pospacerowałam z psiakiem
no i najważniejsze jak na razie ciśnienie nie skacze
tak o 15 zacznę obiad robić, tabletkę trzeba będzie wziąść i tajk klolejny dzień przeleci:)
ja jak na razie nie mam żadnych skurczy albo nie wiem że są tudzież je przesypiam ale też już bym chciała powolutku do końca się zbliżać:)
ja dzisiaj jak na razie tylko jedną dżemeczkę zaliczyłam:0
zmieniłam firanki bo w sobotę będę miała zasłony
pospacerowałam z psiakiem
no i najważniejsze jak na razie ciśnienie nie skacze
tak o 15 zacznę obiad robić, tabletkę trzeba będzie wziąść i tajk klolejny dzień przeleci:)
ja jak na razie nie mam żadnych skurczy albo nie wiem że są tudzież je przesypiam ale też już bym chciała powolutku do końca się zbliżać:)