Widok

Praca w Vectra Gdynia - opinie

Witam, czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda praca w firmie Vectra w Gdyni na stanowisku Konsultant ds. Obsługi Klientów w Centrum Telemarketingu? Pracę mam zacząć już niebawem ale mam wiele obaw. Bardzo proszę o szczere opinie na temat tej firmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadza się. Tam jest tylko umowa zlecenie i działalności nie trzeba zakładać.Umowa próbna obejmuje trzy miesiące a później to naprawdę różnie bywa.... możesz starać się jak możesz a wystarczy, że twój leader cię nie polubi to i tak umowy ci nie przedłużą.....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cześć, pracowałam w Vectrze bardzo długo i nie do końca zgodzę się z Waszymi opniami. Po pierwsze CC znajdujące się na parterze dzieli się na CT, czyli sprzedaż i COK, czyli obsługę posprzedażową. Nie będę się wypowiadać na temat CT, gdyż tam nie pracowałam, natomiast w COK jest na prawdę spoko. Ludzie i atmosfera jest super. Wynagrodzenie nie jest złe, zwłaszcza po okresie próbnym. Grafik znaliśmy z miesięcznym wyprzedzeniem i większość naszych próśb do grafiku było spełnianych, a jak nie to zawsze się było można z kimś zamienić. Nigdy nie zdażyło się również aby zabrano nam część kasy. Generalnie polecam tę pracę wszystkim młodym ludziom, którzy chcą zdobyć szerokie doświadczenie. Ja dzięki doświadczeniu zdobytemu w Vectrze mam teraz wymarzoną pracę.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 9
w vectrze nie ma trzeciego piętra.....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja pracuję prawie rok w Vectrze i jak dotej pory z grafikiem nie było problemu, zawsze miałam wolne wtedy jak potrzebowałam. Godziny pracy w CT są bardzo fajne, pracuje się 6h i zarobki są całkiem całkiem. Stawki godzinowę - to 3 progi i jak jesteś dobrym pracownikiem to szybko wskakujesz na najwyszą stawkę!!!! a co do prowizji to są one dość wysokie. Prawdą jest że zabierają 30% ale to jest normalne, przecież płacą Ci podstawę za godzinę a prowizję dostaniesz w 100% jak wyrobisz plan! mi praca odpowiada, ale ja uważam że w pracy trzeba pracować a nie pić kawkę, chodzić na fajkę itp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
ja tam startowalam, na szkoleniu milo i sciemy bez pokrycia potem w umowie i grafiku. Nie wiem czy pracuje tam jeszcze taka mloda gruba zapluta - nie wiem kto to byl ale strasznie niekulturalna i prostacka baba, wtedy byla team liderem, po prostu nieapetyczny prostak ktory powinien pracowac w miesnym. Dzisiaj siedze w uk I ZA TAKIE PODEJSCIE DO PRACOWNIKA LASKA BY SIEDZIALA PO PIERWSZYM DONOSIE.

ogolnie po tym jak przy podpisywaniu umowy stawki itp nie zgadzaly sie z ustaleniami na szkoleniu, powiedzialam sajonara.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powyższa opinia jest po prostu żenująca. Nie wiem na jakie podstawie tak oceniasz ludzi. Nie będę się wykłócała jakie informacje dotyczące wynagrodzenia zostały Ci przedstawione. Być może zostałaś wprowadzona w błąd ale to nie znaczy, że masz prawo ludzi obrażać. Może i dobrze, że powiedziałaś ,,sajonara'' bo z taką WYSOKĄ KULTURĄ OSOBISTĄ długo zapewne być nie popracowała.

Ja pracuję w COKu już prawie rok i powiem jedno wynagrodzenie może nie powala na kolana ale atmosfera jest świetna ludzie przesympatyczni i pomocni w każdej sytuacji. Chodzi się z uśmiechem na twarzy i bez stresu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18
Aha...na pewno. Już w to wierzę...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
P.S ~kons# zmień godzinę w swoim kompie - przestaw ją lub zmień na tryb automatyczny...taka rada.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nikt nie musi mi wierzyć pisze jak jest. Być może na sprzedaży jest inaczej wiem,że tam jest duża rotacja. W COKu panuje œwietna atmosfera, pienišdze nie sš za duże ale nie wymagajmy, że na słuchawkach można było dorobić się fortuny...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16
aha to pewnie ty jestes ta gruba baba z miesnego :P dobrze ci powiedziala...idz cos zjesc...np siebie to moze sie ogarniesz
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zenada... Poziom inteligencji na bardzo ,,wysokim'' poziomie... Nie dostaliscie pracy to teraz cisniecie... Zal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Praca raczej dla kogoś kto nigdy nie pracował i gdzieś musi zacząć. Zarobki: 1500 brutto plus 500 zł brutto premii, ale premia jest pod znakiem zapytania. Umowa zlecenie oczywiście.
Byłem na rozmowie i takie warunki mi podano.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
O ile w ogóle wyplacą ci pensje, znam kogos kto pracuje tam już trzeci miesiac i jeszcze nie dostał pensji chociaz ostatni dzien na jej wpłynięcia minał dzis... powodzenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumiem twoj zal, bo wiesz- w pracy sie pracuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
nawet nie raczyli do mnie zadzwonić po rozmowie kwalifikacyjnej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widocznie byłeś tak beznadziejny, że nie było sensu :D
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8
dostałam propozycję pracy w sekcji korespondencji i reklamacji, nie wiem czy się zdecydować, czy ktoś wie jaka tam jest atmosfera? ile się zarabia i czy można pracować na umowę o pracę i po jakim czasie?
byłam na rozmowie, tylko umowa zlecenie wchodzi w grę
stawki marne jakieś 1100 netto na okresie próbnym i 1350 netto po okresie próbnym plus premia ale nie wiem od czego uzależniona
może ktoś coś napisze o samej pracy
A gruba jeszcze tam pracuje? :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (50 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

Trójmiasto do bani (387 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Kawa czy Herbata - rano (205 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry