Widok
Cześć, pracowałam w Vectrze bardzo długo i nie do końca zgodzę się z Waszymi opniami. Po pierwsze CC znajdujące się na parterze dzieli się na CT, czyli sprzedaż i COK, czyli obsługę posprzedażową. Nie będę się wypowiadać na temat CT, gdyż tam nie pracowałam, natomiast w COK jest na prawdę spoko. Ludzie i atmosfera jest super. Wynagrodzenie nie jest złe, zwłaszcza po okresie próbnym. Grafik znaliśmy z miesięcznym wyprzedzeniem i większość naszych próśb do grafiku było spełnianych, a jak nie to zawsze się było można z kimś zamienić. Nigdy nie zdażyło się również aby zabrano nam część kasy. Generalnie polecam tę pracę wszystkim młodym ludziom, którzy chcą zdobyć szerokie doświadczenie. Ja dzięki doświadczeniu zdobytemu w Vectrze mam teraz wymarzoną pracę.
Ja pracuję prawie rok w Vectrze i jak dotej pory z grafikiem nie było problemu, zawsze miałam wolne wtedy jak potrzebowałam. Godziny pracy w CT są bardzo fajne, pracuje się 6h i zarobki są całkiem całkiem. Stawki godzinowę - to 3 progi i jak jesteś dobrym pracownikiem to szybko wskakujesz na najwyszą stawkę!!!! a co do prowizji to są one dość wysokie. Prawdą jest że zabierają 30% ale to jest normalne, przecież płacą Ci podstawę za godzinę a prowizję dostaniesz w 100% jak wyrobisz plan! mi praca odpowiada, ale ja uważam że w pracy trzeba pracować a nie pić kawkę, chodzić na fajkę itp.
ja tam startowalam, na szkoleniu milo i sciemy bez pokrycia potem w umowie i grafiku. Nie wiem czy pracuje tam jeszcze taka mloda gruba zapluta - nie wiem kto to byl ale strasznie niekulturalna i prostacka baba, wtedy byla team liderem, po prostu nieapetyczny prostak ktory powinien pracowac w miesnym. Dzisiaj siedze w uk I ZA TAKIE PODEJSCIE DO PRACOWNIKA LASKA BY SIEDZIALA PO PIERWSZYM DONOSIE.
ogolnie po tym jak przy podpisywaniu umowy stawki itp nie zgadzaly sie z ustaleniami na szkoleniu, powiedzialam sajonara.
ogolnie po tym jak przy podpisywaniu umowy stawki itp nie zgadzaly sie z ustaleniami na szkoleniu, powiedzialam sajonara.
Powyższa opinia jest po prostu żenująca. Nie wiem na jakie podstawie tak oceniasz ludzi. Nie będę się wykłócała jakie informacje dotyczące wynagrodzenia zostały Ci przedstawione. Być może zostałaś wprowadzona w błąd ale to nie znaczy, że masz prawo ludzi obrażać. Może i dobrze, że powiedziałaś ,,sajonara'' bo z taką WYSOKĄ KULTURĄ OSOBISTĄ długo zapewne być nie popracowała.
Ja pracuję w COKu już prawie rok i powiem jedno wynagrodzenie może nie powala na kolana ale atmosfera jest świetna ludzie przesympatyczni i pomocni w każdej sytuacji. Chodzi się z uśmiechem na twarzy i bez stresu.
Ja pracuję w COKu już prawie rok i powiem jedno wynagrodzenie może nie powala na kolana ale atmosfera jest świetna ludzie przesympatyczni i pomocni w każdej sytuacji. Chodzi się z uśmiechem na twarzy i bez stresu.