Widok

RĘKODZIEŁO - kolejna akcja - KUPNO/SPRZEDAŻ 05.12.2010

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kilka słów o akcji dla tych z Was, które nie uczestniczyły w niedzielnym spotkaniu:) po "jesiennych porządkach w szafie" - planujemy akcję w roli głównej z rękodziełem. wiem, że sporo z Was robi prześliczne cudeńka - zapraszamy do uczestictwa w akcji w klubie osiedlowym "Apteka" w Gdyni. Akcja będzie 5 grudnia w niedzielę od godz. 11. Wstęp ponownie bezpłatny, ale ograniczona liczba miejsc dla osób sprzedających.

Chętnych do sprzedaży swoich wyrobów proszę o zgłoszenia!

Więcej szczegółów niebawem:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja także dziękuję! Fajna sprawa taki kiermasz - można podziwiać, co tworzą inne forumki!

Aga - wielkie dzięki za wieniec! Mam nadzieję, że kalendarz Ci posłuży!

A co do serwetek, to ja w wolnej chwili pstryknę fotkę - chętnie się wymienię! :)
ja sie tez pisze na liste jakby co :) pozdrawiam was dziewczyny
Zawsze te akcje wypadają jak mam zjazd na uczelni :( Może za tydzień? :D
Świetna akcja i świetne cudeńka. Szkoda tylko, że tak mało klientów spoza Sprzedających. Było mi niezmiernie miło poznać Was i powymieniać się naszymi cudeńkami.
Wszystkim życzę powodzenia w sprzedaży i do zobaczenia (być może już za 2 tygodnie :D) Haniu piszę się na listę sprzedających :)
Serdecznie pozdrawiam i życzę miłego wieczoru.
Kasiu Bardzo się cieszę, że jesteś zadowolona.. Naprawdę... Zrobię jeśli tylko zechcesz! :)
A Paulina już pakunki odebrała
Oj no to już wiem kto mi sprzątnął ten zegar, który sobie wypatrzyłam :P

Mi również było bardzo miło!
Super, że są osoby z taką inicjatywą!
Wszystkim twórczyniom gratuluję kreatywności i podziwiam chęci "dłubanej" roboty jak i samą robotę :)

Ach jak żałuję, że nie wzięłam sobie jednak serwetników od tych pań spod okna...

Mamo Marty ja w sumie się nie umówiłam z Wami (nie jestem pewna kim jest dziewczyna która była z Tobą), ale przemyślałam sobie sprawę i chętnie wzięłabym jeszcze 2 skrzyneczki takie jak ta pierwsza (większa) z tym że bardzo bym chciała, żeby jedna z nich miała przegródki, conajmniej 6... A udało by się Wam cyknąć fotki wzorów serwetek? Udałoby sie jeszcze przed świętami? Poszukam Wam jakichś serwetek, może się przydadzą :)

Weronika czy to od Ciebie mam te śliczne świeczniki? MOjej mamie bardzo się podobały! A po Twoim wyjściu obudziła się jakaś Pani i chciała te ode mnie :) Nie dałam :)

Wszystkie rzeczy cudne!
Och wiecie co... Szkoda, że nei mamy lokum na taką akcję w Gdańsku... Bo i klientela byłaby może szersza... Mogłam coś wcześńiej pokombinować, ale teraz już na to za późno :/
Coś słyszałam, że jest szansa za 2 tygodnie?? Byłoby super...napewno bym się stawiła ;)
HEJ TEZ CIESZE SIE Z TEJ AKCJI BYLO BARDZO FAJNIE I PRZYJEMNIE:). nASTEPNYM RAZEM JESTEM ROWNIEZ CHETNA ZZEBY ZNOWY WYSTAWIC SWOJE DECOUPAGOWE DZIELA:)
Ja bylam tylko "przelotem", bo Tomul spal w aucie, ale zabralam swoje cudne choineczki od Agnieszki i teraz dumam, ktora bedzie dla kogo ;D No i wybralam decupage'owe (nie wiem czy tak sie pisze) kolczyki do kolekcji mojej siostry ;)
Oczywiscie tez jestem ZA kolejna akcja! Mama Hana na pewno ma juz jakies plany...
Husky milo bylo Cie znowu spotkac-latem na pewno umowimy sie na plazy, to mi pokazesz jak sie szuka bursztynki :D
Agnieszko bardzo dziekuje za zabranie paczuszek do Gdanska i pamietaj o mnie za rok (mam na mysli kolejne choineczki).
Pozdrowionka!
suuuuuuuper :)
I ja witam - super ogranizacja, a rzeczy cudowne. Macie telent dziewczyny, oj macie.
MamoMarty, zegar już wisi u Zosi w pokoju ;)
Witam jako pierwsza PO :)
Byłam jako kupująca...i wyszłam bardzo zadowolona...moja Teściowa też ;)
Kupiłyśmy wiele rzeczy od kilku osób...było pięknie...i miło...więc DZIĘKUJĘ BARDZO wszystkim obecnym :)

I mam nadzieję na kolejne akcje...
Dziewczyny, muszę juz lecieć - nie odczytam przed Festiwalem już żadnych wiadomości.
W razie czego jestem pod telefonem:)
DO ZOBACZENIA!!!
jak będziesz jechała z Gdyni Głównej (a dojedziesz KAŻDYM trolejbusem)- wysiądź przy IV LO (pierwszy przystanek za Estakadą). Musisz zejść po schodach i zaraz za szkołą (będzie z prawej strony) skręcić w prawo. Mijasz Pocztę i za kilkanaście metrów z lewej strony będzie "ciąg" budynków. Najpierw Pralnia chemiczna, potem NASZA "APTEKA".
w razie czego zapytaj kogoś o KLUB OSIEDLOWY APTEKA. albo zadzwoń do mnie (tel. masz na priv:))
DO ZOBACZENIA:)
słuchajcie gdzie jest Apteka tak pi razy oko :) jakbym trajtaskiem jechała z gdyni głównej?
już się w wątku Czerwcówkom wyżaliłam, pozwolę sobie zacytować:
"a ja jednak nie zapraszam na Rękodzieło :(
tzn zapraszam, ale nie w swoim imieniu... Mężowi się nie chce nas zawieźć, jutro też jesteśmy zaproszeni do teściowej na imieniny, a poza tym Martysia dziś była trudniejsza do zniesienia i jak tak ma być jutro, to by była porażka... cholera, czemu to się w Gdańsku nie odbywa....... a miało być tak pięknie w starej walizce wszystko przedstawione, ech... jeszcze nie wszystko skończone, ale teraz to już sobie podaruję :/ tzn od poniedziałku pewnie się zabiorę ponownie :]
no ale co, wrzucę foty moich dzieł na bloga - niech się na coś przyda ;) i tu jakiś wątek założę, może coś sprzedam i se porządną czapkę kupie :P
"
szkoda n o nie?
ale rozumiem Męża,
a trzymamy się razem :)
Bauganiarka - a co się stało, że Cię nie będzie???
a ja jednak nie przybędę z moimi aniołkami, kartkami, ani nawet muffinkami... :( :( :(
to, co zrobiłam, wrzucę na bloga i się może tak chociaż podzielę...
ale sercem będę z Wami :) może mi chociaż opowiecie, jak było...
powodzenia :)
a tym, których nie mam mail'i - telefon przesłałam w prywatnej wiadomości:-)
Dziewczyny - przesłałam Wam mail'em (tym, które podały) mój nr telefonu - w razie czego:)
do zobaczenia!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

do góry