Widok

RĘKODZIEŁO - kolejna akcja - KUPNO/SPRZEDAŻ 05.12.2010

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
kilka słów o akcji dla tych z Was, które nie uczestniczyły w niedzielnym spotkaniu:) po "jesiennych porządkach w szafie" - planujemy akcję w roli głównej z rękodziełem. wiem, że sporo z Was robi prześliczne cudeńka - zapraszamy do uczestictwa w akcji w klubie osiedlowym "Apteka" w Gdyni. Akcja będzie 5 grudnia w niedzielę od godz. 11. Wstęp ponownie bezpłatny, ale ograniczona liczba miejsc dla osób sprzedających.

Chętnych do sprzedaży swoich wyrobów proszę o zgłoszenia!

Więcej szczegółów niebawem:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.wzor.vot.pl/

na tej stronce można bezpłatnie wystawiać swoje wyroby
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny organizatorka jest Mama Hana do niej piszcie. Nie wiem,czy Magus potwierdzila obecnosc, bo do mnie pisala,ze jej chyba nie bedzie,wiec kolejne miejsce by sie zwolnilo.
jak sie zgłosić robię mnóstwo cudeńek
Jeśli znalazłoby się małe miejsce z chęcią dołączyłabym do grona sprzedających. Zdobię techniką decoupage (świeczniki, bransoletki itp.).
Oto przykład (jeszcze nie polakierowany):

image

Uploaded with ImageShack.us
Ja niestety muszę zrezygnować z roli sprzedającej, wyskoczyły mi inne plany :( ale widzę że zainteresowanie jest duże więc moje miejsce na pewno nie będzie puste :)
a może macie coś ulubionego? jeszcze nie mam pomysłu, a może ktoś ma jakieś ciekawe zachcianki ;)
o, super pomysł, pewnie nagle się zorientujemy, że jesteśmy głodne ;)
ja coś na pewno zrobię, ciasto jakieś lub coś poręczniejszego, ciasteczka może, muffinki...
Festiwal coraz bliżej:)

niektóre z Was pytały co można przynieść, co się przyda. tak pomyślałam, że jesli któraś ma ochotę upiec jakieś ciasto albo cuś;-) ja tradycyjnie zapewniam kawkę:)
co myślicie o czymś takim?
ech, pokręciło mi się - to miało iść do Mamy Hany na priv ;)

z czym przyjadę na akcję Rękodzieło 05.12.2010 :)

no więc ja przybędę z kartkami świątecznymi, szmacianymi aniołkami i świątecznymi dekoracjami (różne cuda na choinkę, stroiki..),
no chyba, że jeszcze mnie na coś natchnie :)
Dziewczyny - do Sprzedających z Was kilka słów:)

dziękuję tym z Was, które potwierdziły obecność. jeszcze czekam na ostatnie z Was - do końca listopada- jeśli nie będzie potwierdzenia - w Wasze miejsce "wskoczą" te z listy rezerwowej!!!

organizacyjnie - osoby sprzedające są proszone o wcześniejsze pojawienie się w "Aptece" - żeby rosłożyć swoje cudeńka:), a od 11.00 czekamy na kupujących:):):)
możecie przywieźć swoje stojaki, tablice czy coś jeśli macie do wyeksponowania sowich wyrobów. te z Was, które już brały udział w poprzednich akcjach - wiedzą jak wygląda sala i co jest do dyspozycji:)

pozdrowienia:)
ps. mam nadzieję, że praca "wre" u Was i będziecie do domu wracały z pustymi torbami, a pełnymi portfelami:);):)
ja też, ja też :)))
Ja umieściłam na swojej stronie FB :)
Ja rozesłałam informację o kiermaszu na nk po wszystkich kontach typu "gdynia" "mieszkańcy gdyni" "moje miasto gdynia" "trójmiasto".... z prośbą o przesłanie treści ogłoszenia wszystkim znajomym...
mam nadzieję, że się rozejdzie :)
mama hana ja też czekam na odp. od ciebie, ja się określę jak dostanę odp. od ciebie :) ja na pewno będę miała kartki i te bombki co pokazałam wyżej, a co jeszcze to zdecyduję jak mi napiszesz maila
Dziewczyny, proszę następujące z Was o potwierdzenie chęci uczestnictwa w Rękodziele:
Magus
kasia2308
wiewi85
aga - imię i nazwisko + mail
perła - imię i nazwisko + mail

jeśli nie potwierdzicie - na Wasze miejsce wpiszemy osoby z listy rezerwowej. Proszę o wiadomości.

Proszę jeszcze o informacje co będziecie sprzedawać (jak będę miała info od wszystkich z Was - wrzucę tu całą listę):
Karolinka29
Bauganiarka
Izaqueen
Weronikka - napisałam odpowiedź. Przepraszam, że tyle to trwało - miałam dużo pracy. Do zobaczenia:-)
czekam mama hanna na odpowiedz w mojej sprawie:)
Oj widzę, że się spóźniłam :/ Ja będzie jeszcze taka akcja to się zgłaszam :)
Czy ja też mogłabym dopisać siebie i moją siostrę jako sprzedające? Ja maluję obrazy, a siostra robi kartki i przepiękne torty z pieluszek i innych cudów. Mnie wystarczy moja sztaluga plenerowa, więc dużo miejsca nie zajmę :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry