Widok

Rowerek biegowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Planuję kupić mojej córeczce na 2 ur. i patrzę na ten model. Moze ktośtaki posiada? Lub poleca jakiś inny?

http://allegro.pl/letnia-promocja-rower-rowerek-biegowy-drewniany-i1713455747.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tu jest do kupienia http://www.aktywnysmyk.pl/70-rowerki-biegowe-strider też się zastanawiam :)
w Aktywnym Smyku można kupić i wysyłają zagranicę
wczoraj po długich rozmowach z mężem - chyba wybierzemy Strider'a
mam tyle wątpliwości jakbym przynajmniej miała samochód kupic
ciascioo - ten rowerek giant pre jest mega lekki (napewno sporo lżejszy niż Puky 12 calowy).
Kupowałam akurat w olsztynie w rowerowym za 429 zł - tam też porównywałam z puky.
Jak wrócę do domu to z ciekawości go zważę :)
też go oglądałam na żywo i o ile dobrze pamiętam to waży 4,3kg
A amerykański Weeride?

http://www.dobrerowery.com/weeridepushbikebiegacz-p-11097.html

Tak się nad nim zastanawiam, bo i atrakcyjny cenowo w stosunku do Puky, no i sklep z Moreny.
Pytanie - jak się sprawuje? ktoś wie? :)
Dzięki Sorha :) do Olsztyna mi trochę daleko ;) tego Puky w ogóle nie biorę pod uwagę, nasze typy to właśnie strider i ew. kettler no i teraz jeszcze nad tym giantem myślę. Zastanawiam się tylko nad jednym..wydam 400zł na rowerek ale na ile on starczy? Sezon,dwa,trzy?
rowerek zamówiony - jutro u nas będzie
Nata na stronie którą podałaś rowerek jest tańszy niż na allegro o 50zł ale za to komplet opon pompowanych tam jest droższy o trochę ponad 50zł niż alle...widać trzeba dobrze patrzeć :)
dzwoniłam właśnie do sklepu z pytaniem o stridera i kiedy zapytałam czy mogą go polecić to usłyszałam stanowcze NIE :) także poszukiwania od nowa :/
Ciascioo - my zakładamy że to wydatek na dwa/dwa i pół roku - mi zależało na pompowanych oponach bo z tego co czytałam są bardziej praktyczne dla starszego dziecka.
Na razie Młody w tym giancie ma na maxa opuszczone siodełko i kierownicę więc liczę że spokojnie nam starczy. Pan w sklepie powiedział że do siodełka można dokupić dłuszszą dyszę (tak jak w striderze).
A wogóle to na poczatku też Stridera rozważałam więc dobrze że nie kupiłam :)

Ciascioo a gdzie mieszkasz bo jak w Gdyni to zapraszam na przymiarkę do nas :)
Sorha w Pruszczu niestety.. Babka przez telefon powiedziała mi,że biegowe starczają na sezon max. półtora :/ sama już nie wiem..
pewnie co sklep to metoda - gdy ja wczoraj dzwoniłam Po długiej rozmowie Pani polecała nam dwa - zresztą napisałam o tym wczesniej - my zdecydowaliśmy się na tego, bo ma niżej siodełko. Zresztą jak już zamówiliśmy - okazało sie, że znajomi mają i polecają bardzo - więc tym bardziej jestem zadowolona
Ciascioo to chyba zależy od dziecka i jak szybko rośnie ... mi się wydaje że dwa lata spokojnie pojeździmy na rowerku - co innego te 10 calowe - te mogą byż na krócej (na allegro pełno takich rocznych na sprzedaż)
Witam
z własnego doświadczenia powiem że nie warto wydawać kasy na nie wiadomo jakie rowerki biegowe,bo najczęściej płaci się za naklejkę na rame.Dziecko będzie używać go sezon-może dwa i przeskoczy na normalny.Wg mnie drewniane sa lepsze od metalowych z prostego powodu-lzejsze a to dla dziecka ważne
Ja kupiłem w z firmy z Gdyni
http://allegro.pl/drewniany-rowerek-biegowy-rower24h-pl-gdynia-i2210695437.html
mozna kupić tez osobiście ,są na ul. Morskiej tuż obok estakady
córcia smiga że hej
mi sie tez wydaje ze nie ma co niewiadomo ile wydawac na rowerek, ja kupiłam a wsumie to moj maz kupił wczoraj w decathlonie za 169 i jak dla mnie to była granica cenowa bo poprostu szkoda mi bylo wiecej wydawac. Dzisiaj Filip na chwile na niego wsiadł ale obawiam sie ze brakuje mu ok 1albo 2cm zeby było dobrze. popoludniu przymierzymy na spokojnie.
image
mialam dac znac,jak przyjdzie nasz.a wiec juz jest:)Ladny kolor czarno-niebieski.Siedzenie ma do 45cm takze dla nas to wazne,maly ma juz 40.Nic wiecej narazie nie potrafie napisac bo probujemy w domu.Nie wiem tylko na jaka wys ma byc siodelko ustawione?On ma siedziec na calkiem prostych nogach?
a ja wiem za co zaplaciłam tyle:
1. profilowane wygodne siodełko (no cóż dla mnie ten drewniany nie ma siodełka tylko coś piankowego do siedzenia)
2. gumowe zabezpieczenia na kierownicy dzieki którym rączki się nie ześlizgują co zapobiega ich otarciom przy upadku
3. lekka, trwała aluminiowa rama, która łatwo mozna umyć
4. łynna regulacja siodełka (a nie kilka pozycji regulacji)
5. regulowana wysokość kierownicy

Aby nie było - NIE mam nic przeciwko tańszym opcjom ale nie znalazłam nic tańszego spełniającego moje wymagania i akurat wiem za co zapłaciłam :)
ja wlasnie kupilam ten http://www.decathlon.com.pl/PL/run-ride-175222343/ mloda ma 85 i super pasuje na nia :) jest lekki i zwrotny, ma gume na raczkach :)

dzis widzialam kolezanke z rowerkiem puky kola 10 cali dla dziecka 2,5 roku to malo bo jej coreczka wygladala na tym rowerku jakby byl przymaly
Moj tem ma gumi i regulowane plynnie siodelko i kierownice i jest lekki:)A najbardziej zadowala mnie jego cena!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dobry ortodonta (46 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

księgowa?? czy warto? (46 odpowiedzi)

post dotyczył będzie pracy.. a właściwie jej zmiany...obecnie pracuję jako powiedzmy pracownik...

Wakacje z dziećmi (123 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

do góry