Widok

Rowerek biegowy

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Planuję kupić mojej córeczce na 2 ur. i patrzę na ten model. Moze ktośtaki posiada? Lub poleca jakiś inny?

http://allegro.pl/letnia-promocja-rower-rowerek-biegowy-drewniany-i1713455747.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My też mamy ten z decathlonu, jestesmy szczęsliwymi posiadaczami jego od 3 miesięcy

Córa ma 86cm wzrostu, rowerek na najniższej pozycji idealnie pasuje.
Także nie wiem jak te droższe rowerki, nam wystarcza ten
my tez mamy ten z decathlonu i spełnia wszystkie wymogi :)

tylko wiecie co moj Filip na 87cm a na tym rowerku wydaje mi sie ze brakuje mu ok 1 ewentualni 2cm
A opusciłas siodełko na maksa jak sie da, tak że tej rurki nie widać w ogóle ?
U nas jest idealnie, ale siodełko na sam dół pchnęłam, tak, że miałam problem z zablokowaniem go, żeby się nie ruszało :)
Karolina poproś tatę/męża niech obetnie 2cm tej czerwonej rurki:)
Karolina, a sprawdzałaś w bucikach?

karolinkaku czy ja bym mogla z liwką podejsc do ciebie i sie przymierzyc do tego rowerka? :) po sąsiedzku prosze...:)
no pewnie ze mozesz
czy ktoś może wie gdzie można na żywo zobaczyć tego gianta pre?
a tak podsumowując niech któraś napisze.
Który rowerek jest najlepszy ?
drewniany czy metalowy
kółka pompowane czy piankowe ?
;)))
My podjęliśmy w końcu decyzję i dziś kupiliśmy gianta pre. Jesteśmy zadowoleni z tej decyzji,a Synek chętnie na niego wsiada.
My dziś kupiliśmy dla młodej ten rowerek biegowy z Decathlon i jesteśmy bardzo zadowoleni. Mała już dziś próbowała na nim jeździć i całkiem nieźle daje z nim sobie radę, chociaż na razie więcej z nim chodzi między nogami :)
My mamy kettlera speedy i jesteśmy bardzo z niego zadowoleni! synek pierwsze dwa dni chodził z rowerkiem między nogami, a po dwóch dniach zatrybił i śmiga jak mistrz, aż go dogonić nie możemy :))) Daję radę nawet wjeżdżając i zjeżdżając z krawężników;D
Az milo patrzec jak dzieci szybka zalapuja.nasz tez z dnia na dzien coraz lepiej sobie radzi.
Czy ktoś z Was ma doświadczenie z rowerkami DREWNIANYMI? np. kinderkraft albo tup tup? roznica w cenie 80zł a to chyba jedno i to samo?

http://allegro.pl/rowerek-biegowy-drewniany-kinderkraft-runner-i2341270550.html

http://allegro.pl/drewniany-rowerek-biegowy-tup-tup-w-wa-od-reki-i2350441796.html
no tak, bo rowerek ma "wyglądać" i najlepiej się świecić wtedy jest super..
podbijam
babeczki, wszystkie piszecie ze wasze pociechy mają jeździki ze stalową ramą, zawsze podobały mi się takie drewniane ale dlaczego królują kettlery itp.naturals?
Ja mam PUKY i jestem bardzo zadowolona, tzn. Kuba ma ;) Tych z drewnianą bym się bała że się połamie jak się porządnie przewróci i jeszcze może zrobić dziecku poważną krzywdę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podbijam bo mały dostanie Rowerek na urodziny.. Jak radzą sobie 2 latki?
niewiem czy pisałam czy nie ale my jednak kupilismy z dokrecanymi kolkami,mala szybko załapała i jezdzi a raczej zapitala,teraz jak obserwuje ja i dzieci na biegowym to wydaje mi sie ze zrobilismy dobrze.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry