Widok

STARAJĄCE SIĘ ... PO 30-TCE ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie kobiety po 30-tce starające się o dziecko i zapraszam do rozmowy!
Ja mam 34 lata i dopiero zaczęłam starania,a jak u Was?
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzięki sylwia781122!
Tak,jak mówisz - szkoda kasy na testy ciążowe z apteki!
Po świętach pójdę na betę,albo jak będę miala tyle cierpliwości to poczekam do 8.04 na @ i zobaczymy.
Co prawda od 3 dni nie mam już żadnych objawów świadczących o ewentualnej ciąży,poza chwilowymi kłuciami jajników i pobolewającym podbrzuszem,ale rownie dobrze mogą to być oznaki zbliżającego się okresu,chociaż mam takie przeczucie,że jednak może być ciąża,albo już sobie tak wkręciłam.
WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNKI I KAŻDEJ Z OSOBNA SZYBKIEGO ZAJŚCIA W UPRAGNIONĄ CIĄŻĘ!!!
Hej udzielałam się troszkę na tym wątku to i tu podzielę się wspaniałą nowiną jestem w ciąży.Bardzo się cieszę.No jak urodzę będę już po trzydziestce.Kobitki trzymam za was kciuki na pewno wam też się uda.
sylwia80,ale SUPER WIADOMOŚĆ,WSPANIAŁY PREZENT NA ŚWIĘTA OD ... BOCIANA!!! :)
GRATULUJĘ Z CAŁEGO SERCA I BARDZO,BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!
UWAŻAJ TERAZ NA SIEBIE I MALEŃSTWO!!!
ODWIEDZAJ NAS CZASEM I PISZ,JAK SIĘ CZUJECIE.
JESZCZE RAZ ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ,SPOKOJNYCH 9 (NO JUŻ 8! ;) ) MIESIĘCY I SZCZĘŚLIWEGO ROZWIĄZANIA!!!

U mnie wyjaśni się za jakieś 5 dni,czy pod mój adres bocian też przyleciał,czy jeszcze nie. ;)
WESOŁYCH ŚWIĄT:)
a ja jestem po zastrzyku na pęknięcie pęcherzyków i teraz dwa dni działamy, trzymajcie kciuki :)
Karolinka29 działajcie,działajcie! ;)
Za Ciebie szczególnie mocno trzymam kciuki i mam nadzieję,że w końcu zamkniesz ten wątek i rozpoczniesz nowy - tak,jak już tradycyjnie robią to dziewczyny z naszego bliźniaczego wątku "starających się"! ;)
Mam nadzieję,że rozpoczniesz dobrą passę dla 30-tek! ;)
No i buuuu...., @ właśnie przyszła jeszcze wredna 3 dni wcześniej! :(
dzięki :) no i współczuje, że przyszła ta wredna...
Witam po świętach!

Dziewczynki,chyba potrzebuję Waszej rady.
Nie wiem,co jest grane,bo od 3 dni mam @,a od 2 znowu podwyższoną tempkę (37,0 - 37,1) i dzisiaj sprawdzałam jeszcze testem owu i ... 2 kreski! Co prawda ta druga była jaśniejsza od pierwszej,ale zgłupiałam i nie wiem o co chodzi! Czyżby nadchodzila już owu?!
Dodam,że dzień przed @ i pierwszego dnia @ tempka spadła do 36,6,a testy owu (z ciekawości) robiłam do ostatniego dnia cyklu i cały czas były 2 krechy,ale jedna jaśniejsza trochę od drugiej.

Nie jestem przeziębiona i czuję się dobrze.

Może powinnam zbadac hormony? sama już nie wiem. :(
to dziwne troche. temp przed owulacja nie wzrasta tylko po. jezeli jest kreska jasniejsza to test owulacyjny jest negatywny.
Dlatego właśnie mnie to dziwi,że właściwie cały czas jest podwyższona temperatura,a ta druga kreska na teście owu jest tylko troche jaśniejsza od pierwszej.
a moze idz na bete? ja w pierwszej ciazy tez mialam miesiaczke , bardziej skapa ale byla a jak poszlam na bete to wyskoczyl 6 tydzien
czasami testy owulacyjne wykrywaja ciaze bo te hormony sa podobne. zz drugiej strony to moze byc bardzo wczesne poronienie a wtedy chyba lepiej zebys nie wiedziala wiec moze poczekaj troche i jak sie bedzie utrzymywac to zrob bete.
sylwia781122,raczej nie wydaje mi się,żebym była w ciąży,ponieważ razem z krwią idą skrzepy i jest tak samo obfita,jak zwykle.Poza tym nie mam żadnych objawów ewentualnej ciąży. :(

Oczywiście fajnie by było,gdyby i mnie tak "wyskoczył" któryś tydzień ciąży. ;)
ja mam 33 lata, staramy się prawie rok, raz poronienie, w sobotę test wyszedł pozytywny, jutro odbieram beatę, pozdrawiam:)
Ale fajnie! Gratuluję i trzymam kciuki za wysoką betę!

U mnie niestety beta wyszła negatywna,a TSH 2.03,a z tego co wiem,to chyba powinien być 1 lub nawet poniżej. :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Oj jakos tu strasznie zacichlo....

Hop do gory!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Cześć dziewczynki!
Co u Was?
Nie było mnie trochę,bo miałam wyjechać,ale wyjazd nie wypalił przez odwołane loty.

Faktycznie,strasznie tu zacichło.
Albo dziewczyny przestały się starać,albo nie chcą się udzielać na forum. :(

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
No to HOOOOP, bo może niedługo do Was dołaczę

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry