Widok

STARAJĄCE SIĘ ... PO 30-TCE ;)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie kobiety po 30-tce starające się o dziecko i zapraszam do rozmowy!
Ja mam 34 lata i dopiero zaczęłam starania,a jak u Was?
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no u mnie nic, dostalam miesiączkę po 8 dniach spóźnienia, teraz znowu biore clo, od dwóch dni, aczkolwiek jest małe ale, bo jade na urlop do gda sama i wracam 15tego dnia cyklu...:P zobaczymy moze sie uda.

sikacze mi zawsze wychodzą negatywne, nawet jak byłam w ciązy i poroniłam zawsze był negatywny, wiec nei wierze w nie ;) i przestalam robic
Emenems - a test sikacz robilas?? zaciskam kciuki by sie Wam udalo:-)) kurcze do wtoru to az 2 dni....nie moge sie doczekac -daj znac:-)
co tam u was?? jak idzie ?? mi isę spoznai 4 dni, ale zobaaczymy, we wtorek bede w gda to bete zrobie, bo paradoksalnie jak mi dzis pobiorą tu to przedwtorkiem nei bedzie wyników:P
Madness is the gift, that has been given to me!!
no ja kończę miesiączkę, zaopatrzylam się w testy jajeczkowania będę próbowac dalej :)
najgorsze ze nie mam jak zrobić sobie monitorowanie cyklu, u nas nie ma czegoś takiego, chyba po prostu jak znowu nic nei będzie umówię się do rodzinnego i pogadam jak to tu (w Norwegii) wyglada jak ktos chce a nei moze, chyba też mają jakies sposoby pomocy.
bo mogę sobie jechac na monitorowanie do Polski, ale co z tego jak mąz musi pracowac a sama to raczej bez sensu :D hehehe

u was jak ??
Hej,jak tam staranka?miłego dzionka wszystkim :)
Emenems...przykro mi .. :(
Ja nadal w niepewności....
no u mnie od wczoraj wieczorem szaleje miesiączka. stara baba a mam takie nieregularne cykle ze zwariować można :) raz 28 raz 35 i moja ginekolog mówi ze trudno
Emenems może się udało jednak??? :D

Ja jestem w podobnej sytuacji jak Ty...3 testy negatywne z czego pewnie z dwa lub jeden robione za wcześnie...dziś 38 dc i cisza...tempka 36,96...nie wiem o co chodzi...na bete nie ide bo sie boje...we wtorek mam wizyte u gin..zobaczymy..jestem po stracie ..więc bardzo się boję....
u mnie tak, dość dziwnie, 11 i 14 dnia cyklu miałam wizytę u gin, i ona powiedziała ze nie mam jajeczkowania bo pęcherzyk nie rośnie (nie robiłam specjalnie monitorowania ale akurat miałam urlop i tak byłam u lekarza i tak to ona powiedziała ze co szkodzi) no to 22 dnia cyklu za bardzo nie przejmowałam się zabezpieczaniem czy cokolwiek, bo nie ma jajeczkowania-lekarz powiedział.

dziś jest 35 dzień cyklu, miesiączki nie mam już tydzień po terminie, dwa testy negatywne, ostatni wczoraj. Brzuch pobolewa jak na miesiączkę od 3 dni. Nic nie kumam.

:)
Agusia779 niie jesteś sama :)
ja za tydzień i 2 dni mam 32 i od 29rż się staram.
Witaj bikusek :) uda sie,uda :) wczoraj mojemu zebralo sie na przytulanko...a ja pomyślałam ze nie mam przezcież teraz płodnych :) chore podejście wiem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mi niebawem tez stuknie 30stka.....mam nadzieje ze uda m sie dolaczyc do grona mam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ej no co ty :) ja mam 30sci i tez jakos powoli o tym, mysle, chociaz zycie mam wygodnie i im jestem starsza tym bardziej ta mysl ucieka ale jak bedzie to bedzie ok - chyba >;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
upppppp
Hej ,mama 33 lata i zaczynam starania na powaznie... ale chyba jestem tu sama na tym forum :(
hmmmm, dawno tu nikogo nie bylo, ale milo widziec ze jest wiecej starajacych sie o pierwsze dziecko osob po 30-stce ;o)

pozdrawiam je wszystkie ;o)

p.s. a moze ktos tu jeszcze zajrzy? ktos "aktualny" :o)
Karolinka29,co u Ciebie?
Dawno Ciebie tu nie było. :(
Jak staranka?
Pozdrawiam!
Zapraszamy Kiki0 i trzymamy kciuki,żebyś nie musiała długo się starać!
No to HOOOOP, bo może niedługo do Was dołaczę
Cześć dziewczynki!
Co u Was?
Nie było mnie trochę,bo miałam wyjechać,ale wyjazd nie wypalił przez odwołane loty.

Faktycznie,strasznie tu zacichło.
Albo dziewczyny przestały się starać,albo nie chcą się udzielać na forum. :(

Pozdrawiam i życzę miłego dnia!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry