Widok
ja też dziś kupiłam podklady poporodowe a jednorazowe majtki też już mam,nie mam jeszcze wkładek laktacyjnych i nie wiem co ze stanikiem dla karmiącej.Gdzieś czytałam opinię,że lepiej ten stanik po porodzie kupić. Łożeczka już stoją,wózio w drodze,materacyk też zamówiony i kocyki .Pieluchy kupione,laktator też, nie mam zestawu do lewatywy,ale to wszystko w aptece można dostać:)teraz tylko na sygnał czekać i do dzieła:)
a mnie dziś pani ok.50 poprosiła o ustąpienie jej miejsca bo jest zmęczona, gdy odmówiłam, to Pani była mocno oburzona i z fochem powiedziała "no i co że w ciąży"....straszne!!!!! totalna znieczulica!
dziś kupiłam podkłady poporodowe, majty jednorazowe z siateczki oraz pieluchy flanelowe kolorowe szt. 10. za tydzień jedziemy po łóżeczko dla Anulki do hurtowni na Jana z Kolna, a w styczniu kupujemy w końcu wózek. Zostało mi odwiedzić aptekę i będzie już wszystko, tylko kieszeń dziwnie pusta.
dziś kupiłam podkłady poporodowe, majty jednorazowe z siateczki oraz pieluchy flanelowe kolorowe szt. 10. za tydzień jedziemy po łóżeczko dla Anulki do hurtowni na Jana z Kolna, a w styczniu kupujemy w końcu wózek. Zostało mi odwiedzić aptekę i będzie już wszystko, tylko kieszeń dziwnie pusta.
zobaczymy czy sie sprawdzi moj prorok sobie zyczy na 17 stycznia;)...wierze aleksad ze Ci ciezko,mi juz jest ciezko po sklapach łazic a w ogole w kolejce stać,gdzie ja mam 1 dzidzie i tydzien mniej od Ciebie...ale musze kurcze porobic te zakupy bo mąż pracuje,a przeciez mojej babci o to nie bede prosiła,zreszta nie usiadziałabym w domu;)..a ja dzis w mama i ja kupiłam kółko do siedzenia 27 zł wiec spoko cena nie jest to 50 jak myslałam,kupiłam tez majtki jednorazowe-nie wiem czy sie przydadza ale koszt tez niewielki wiec nawet jesli nie bede uzywała to trudno....u mnie tez brzuszesz sie napina,jak chodze a jak siedze to mała mi sie prezy i pod żebra nózki wkłada i takie duszace uczucie(nie jest to ból ale nic przyjemnego)...teraz czekam na wyniki badania bakteriologicznego-czy wy tez miałyscie juz przeprowadzane?
cześć dziewczyny:)A mnie do Akpolu wywiało dziś:)i kupiłam ochraniacze na łóżeczka dla dzieci:)Cieszę się,ze Monia Twoja dzidzia donoszona już,ale niech sobie jeszcze posiedzi tak jak i moje:)mi też nikt miejsca nie ustępuje.Raz w Carrefour jakaś babką powiedziała (ale stała na końcu kolejki),żę mam przejść na początek. Troszkę przebojów miałam,ale stanęłąm na początku. Jest mi ciężko z brzuszkim,bo strasznie się napina i nie mogę za dużo chodzić,bo się męczę.Męczę się nawet jak siedzę:)chyba ma przemęczony organizm,bo mikrew z nosa leci. NIe pamiętam czy już pisałam,mój mąż prorok przepowiada,ze ja przed świętami albo na święta urodzę:)hahah
ale sie wkurzyłam!własnie wrociłam z zakupów i kurde nikt absolutnie nikt miejsca w kolejkach nie ustepuje i to jeszce takie wymodelowane 40-tki głownie Cie lustruja a potem głowa w inna strone i jeszcze sobie pomarudza np w miesnym,ze tego nie, a to takie stare wyglada,a to moze da pani tamto itp itd!no taka wsciekła byłam ze szok,pierwszy raz mi zabrakło sił w kolejce az musiałm sie podtrzymywac bo mi słabo sie zrobiło tylko zła jestem na siebie ze sił nie miałam zeby sie kłocic lub przynajmniej uwage zwrocic!oj co to za kraj!
hej:)mąż mnie obudził po 7:)cała noc spałam:)to chyba z radosci:)..a teraz znowu głupiutkie pytanie dotyczace prania-dziś zaczynam:)...jakich programów uzywałyscie do prania-delikatnych w 40-30 stopniach czy 60 i intensywnych,czy moze wygotowywałyscie ciuszki(no moze nie wszystkie bo wiekszosc max w 60 mozna ,ale np pieluszki?)...w ogole co ma tak na dobra sprawee na celu pranie ciuszków nowych odkurzenie ich czy odkażenie?
a ja już stukam.....czyżbym była wyspana?
Monia. super wiadomości,myślę że za miesiąc też mi tak doktorek powie, skoro teraz maleńka ważyła 1400g, to pewnie jak pójdę 3 stycznia to też mi tak powie....mam taką nadzieję.
No już niedługo będziemy wklejać fotki naszych maleństw! i chyba aleksad zacznie!
Moja mała już się przebudziła, a ja dziś jadę w końcu do tej hurtowni, bo wczoraj nie zdążyłam! eeeej dziewczyny obudźcie się już i piszcie wówczas jest ciekawiej!
Monia. super wiadomości,myślę że za miesiąc też mi tak doktorek powie, skoro teraz maleńka ważyła 1400g, to pewnie jak pójdę 3 stycznia to też mi tak powie....mam taką nadzieję.
No już niedługo będziemy wklejać fotki naszych maleństw! i chyba aleksad zacznie!
Moja mała już się przebudziła, a ja dziś jadę w końcu do tej hurtowni, bo wczoraj nie zdążyłam! eeeej dziewczyny obudźcie się już i piszcie wówczas jest ciekawiej!
polecam Zaspę jutro napisze wiecej:)....
po badaniu jestem i ....mała mała wazy 2600:)pan doktor powiedział"ciąża donoszona" yeah!teraz niech juz wychodzi kiedy chce:)choc moze poczekac jak dla mnie do tego 17 stycznia:)...wszytsko u niej dobrze,rozwija sie prawidłowo,płynu owodniowego tyle ile powinno byc ,głowka na dole(i raczej sie juz nie przekreci),wierci sie jeszcze choc ma mało miejsca:)ale jestem szczesliwa:).....kochana ta moja kruszynka:)...ehh sie rozpływam normalnie ze szczescia:)
po badaniu jestem i ....mała mała wazy 2600:)pan doktor powiedział"ciąża donoszona" yeah!teraz niech juz wychodzi kiedy chce:)choc moze poczekac jak dla mnie do tego 17 stycznia:)...wszytsko u niej dobrze,rozwija sie prawidłowo,płynu owodniowego tyle ile powinno byc ,głowka na dole(i raczej sie juz nie przekreci),wierci sie jeszcze choc ma mało miejsca:)ale jestem szczesliwa:).....kochana ta moja kruszynka:)...ehh sie rozpływam normalnie ze szczescia:)
hej
Ja też wróciłam,jak poszłam do firmy,to się zagadałam z ludźmi i wyszłam o 15, a weszłam po 10,więc jak widać ze mnie jest niezła gaduła. Nie dziwcie się w samym biurze pracuje u nas ok.70 osób,więc jak zobaczyła mnie jedna osoba, to od razu rozchodziły się wieści dalej i przychodzili kolejni. Ogólnie było sympatycznie.....aż miło ich odwiedzać.
Alekasd.się uśmiałam, jak przeczytałam, że Ty wyciągniesz dwie piersi na wspólnym wiosennym spacerze. Fotki muszą być obowiązkowe, ale dla nas nie na forum!
Monia co to jest ta enema?
Ja też wróciłam,jak poszłam do firmy,to się zagadałam z ludźmi i wyszłam o 15, a weszłam po 10,więc jak widać ze mnie jest niezła gaduła. Nie dziwcie się w samym biurze pracuje u nas ok.70 osób,więc jak zobaczyła mnie jedna osoba, to od razu rozchodziły się wieści dalej i przychodzili kolejni. Ogólnie było sympatycznie.....aż miło ich odwiedzać.
Alekasd.się uśmiałam, jak przeczytałam, że Ty wyciągniesz dwie piersi na wspólnym wiosennym spacerze. Fotki muszą być obowiązkowe, ale dla nas nie na forum!
Monia co to jest ta enema?