Widok
widze dziewczynki, ze znow cos o infekcjach?
kurcze podobno w naszym stanie (3 trymestr) zwieksza sie ilosc wydzieliny z pochwy.
Czy wasze "upławy ciążowae" są gdy nie ma zakażenia beiluteńkie?
Nic mnie nie swedzi a wydzielina jest nie wiem tylko czy sobie wmawiam czy znow zaczyna sie robic lekko zoltawo-zielonkawa. Jutro ide do gina ale niestety tam nie ma fotela tylko usg i nie zrobi mi wymazu, ale az sie bojez zaczynac znow te lazenie z wymazami bo znow mi cos znajda...

kurcze podobno w naszym stanie (3 trymestr) zwieksza sie ilosc wydzieliny z pochwy.
Czy wasze "upławy ciążowae" są gdy nie ma zakażenia beiluteńkie?
Nic mnie nie swedzi a wydzielina jest nie wiem tylko czy sobie wmawiam czy znow zaczyna sie robic lekko zoltawo-zielonkawa. Jutro ide do gina ale niestety tam nie ma fotela tylko usg i nie zrobi mi wymazu, ale az sie bojez zaczynac znow te lazenie z wymazami bo znow mi cos znajda...

Cześć babki, a ja jakaś dzisiaj zdołowana, chyba pogoda robi swoje. Rano byłam w pracy zanieść zwonienie i szef przywitał mnie tekstem "że przez emnie ma same straty bo musi płacić mi pensje przez dwa miesiace" i dał mi talony świąteczne (oczywiście z racji tego, że nie siedzę w pracy pomniejszone o jakieś 200 zł) Wkurza mnie coś takiego.
kretyn!i tyle:)staram sie nie obrazac ludzi ale juz sam fakt ze cos takiego smiał powiedziec cieżarnej świadczy o nim, to juz szczyt bezczelności!..olej to i sie nie przejmuj maleństwo tylko się liczy:)....
asia ja tez mam upławy białawe a nie przeźroczyste jakie powinny byc,nic nie boli,nie swedzi,nie ma zaczerwienienia-jest infekcja!to ci dopiero...nawet wącham(przepraszam jesli kogods to brzydzi)te swoje upławki i zadnego zapachu nieprzyjemnego nie ma....mam wiec nadzieje ze to narmalna infekcja ktora ma 95% ciezarnych a nie bakteryjna,a w ogole jakos wiecej tych upławów nie mam-to dziwne bo te czytałam ze pod koniec to takie sa intensywne ze podpaski niektore babeczki musza nosci bo wkładki nie wystarczaja....pewnie to zalezy od kobiety:)
asia ja tez mam upławy białawe a nie przeźroczyste jakie powinny byc,nic nie boli,nie swedzi,nie ma zaczerwienienia-jest infekcja!to ci dopiero...nawet wącham(przepraszam jesli kogods to brzydzi)te swoje upławki i zadnego zapachu nieprzyjemnego nie ma....mam wiec nadzieje ze to narmalna infekcja ktora ma 95% ciezarnych a nie bakteryjna,a w ogole jakos wiecej tych upławów nie mam-to dziwne bo te czytałam ze pod koniec to takie sa intensywne ze podpaski niektore babeczki musza nosci bo wkładki nie wystarczaja....pewnie to zalezy od kobiety:)
Ale wredny, przecież to naturalne, że jesteś w ciąży. Mój szef jest w takim razie ideałem...dostałam bony w takiej samej kwocie jak pozostali pracownicy + bony rabatowe do sklepów, zostawił mi telefon służbowy - czyli mam rozmowy darmowe i jak przychodzę do firmy to zawsze zaprasza mnie do siebie do biura, gdzie robi mi herbatę , siedzimy i sobie gadamy, taka 40 przyjacielska pogawędka, o mnie, o stanie małej, o przyszłości, o życiu i coś tam o firmie, bo jak twierdzi, teraz mam zajmować się sobą a nie pracą.
Moja druga koleżanka z pracy, która jest jeszcze na macierzyńskim okazało się, że idzie na wychowawczy do roku swojego synka i z tego co wiem tez nie robił jej problemów.
Moja druga koleżanka z pracy, która jest jeszcze na macierzyńskim okazało się, że idzie na wychowawczy do roku swojego synka i z tego co wiem tez nie robił jej problemów.
monia ja tez wacham:) w końcu wszędzie piszą, ze zapach to ważny element i czuje raczej cos podobnego do lactovaginalu....
cala glupia jestem, nie chce sie faszerowac czopkami z penicilina bo znow dostane mega swiadu i nie bede mogla spac:(
ja tez mam dola dzis, plakac mi sie chce a nie wiem dlaczego....
ogólna apatia:(((

cala glupia jestem, nie chce sie faszerowac czopkami z penicilina bo znow dostane mega swiadu i nie bede mogla spac:(
ja tez mam dola dzis, plakac mi sie chce a nie wiem dlaczego....
ogólna apatia:(((

hehe:)(to apropos wąchania;P)...a ja dzis mam megaenergie:)jutro tesciówka przyjezdza a ja cały dom mam wywieszony posciela niemowleca,kocykami,pieluszkami,reczniczkami itp:)hehe musi wyschac do wieczorka co bym mogła poprasowac:)ale mi sie chce to robic:)dzieki temu czas szybko leci co zbliza mnie do mojej maluszki:)
a ja to nawet sie nie potrawfie cieszyc ze jutro zobacze malenstwo na usg 3d.
mam nadzieje, ze u niego wszystko w porzadku:)
pije tej wody ile moge, ale z racji tego ze duzo biegam po sklepach i innych takich -remont, zalatwianie to nie zawsze wypije tak duzo jak powinnam i mam nadzieje ze male nie ma za sucho...

mam nadzieje, ze u niego wszystko w porzadku:)
pije tej wody ile moge, ale z racji tego ze duzo biegam po sklepach i innych takich -remont, zalatwianie to nie zawsze wypije tak duzo jak powinnam i mam nadzieje ze male nie ma za sucho...

Trochę mi przykro było jak usłyszałam coś takiego, ale muszę to olać. Co do opławów to ostatnio pytałam mojego doktorka i powiedział mi, że jeśli opławy są w kolorze mleczno-białym i bezwonne to wszystko jest ok, jest to norma u kobiet w ciąży, natomiast gdyby były w kolorze zielonkawym i o kwaśnym zapachu to natychmiast mam się do niego zgłosić.