Widok

STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE 2009 - 42

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Abigejl - 19.01. Janek zwany Johny,
7.01.2005 Jakub zwany Broj
blueeyes - 26.01 Natalia
Ania27 - 30.01 Mateusz
mr1983 - 30.01. Rafał
Sylwia_ - 10.02. Lena
Martha - 15.02 Maja
piernik - 15.02 Wiktoria

tym razem ja zapraszam do nowego wątku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w tym samym czasie pomyśłałyśmy o nowym wąteczku.. :)
:)
najpierw pomyślałam, że może jak już wszystkie Maluchy zaliczą roczek.. ale...
Wczoraj kupiłam kolejne butelki MAM, tylko szkoda, że nie mają pełnego asortymentu jak na stronce MAM.com i musiałam znów dokupić smoczki z dużym otworem. Pan powiedział, że może w marcu, bo planują rozszerzyć asortyment, napewno dojdą miseczki do jedzenia.
Martha czytałaś w poprzednim wątku co do Ciebie napisałam? :)
że ma cie już spacerówkę? - dopiero teraz:)
Na jaką się zdecydowaliście? Jak my bylismy to było dwóch fajnych panów:) Mi jeszcze powiedział, że jak kółka już się mocno wyrobią to mamy przyjechać po nowe do niego, bo ma tego ful na magazynie:)
my wybralismy Coneco...hmmm modelu nie pamiętam, ale fajnie się składa i mało miejsca zajmuje..
nam też mówił ze jakby cos trzeba dorobić/poprawić to mamy przyjechać, nawet gwarancje lekko przesunął na naszą korz(ż)yść
A my nie mamy typowej spacerówki,tylko pierwszy wózek 2 w 1,ale kupimy na wiosnę,jak już będzie ciepło,bo ten wózek jest już cieżki z Matim na pokładzie.
Hej hej. U nas ciągle, niezmiennie od dwóch tygodni przeziębienie :(, a od wczoraj temperatura ale już sama nie wiem czy od przeziębienia czy może w końcu doczekam się zębów,bo strasznie gryzie rękę, smoczki, wszystko właściwie :). Ale nie nastawiam się bo od jakiś 8 miesięcy wszelkie dolegliwości zrzucam na zęby a ich nadal nie ma :).

A no i obcięłyśmy dzisiaj grzywkę bo już w oczy wpadała :). Śmiesznie strasznie wygląda, ale pewnie się przyzwyczaję hehe
Wszystkiego najlepszego dla Lenki,zdrowia i ząbków:)My podcieliśmy troszkę grzywkę jeszcze przed roczkiem,bo chłopakowi nie zepnę spinką:) a w żadne zabobony nie wierzę.
image

Wszystkiego najlepszego dla Lenki!!!!

My też tak mieliśmy, że wszystkie fochy, dni marudkowe zwalaliśmy na ząbki:) Majce grzywa dochodzi już do noska no ale spinam jej spinką:) Moja Mama nauczyła Majkę nowego wyrazu - JAJO tylko jak narazie to wychodzi jaja... ale próbuje:)
hej,
no oczywiscie spóźnione życzonka dla Lenki :)
a Natalka to taki jeszcze łysolek :) ma kilka cienkich piórek
Heh,a mój Mati jak sie powie do niego OOOO to ten robi rybkę,wogóle śmieszny jest chodzi sobie już żwawo wzrusza ramionkami i tylko broi,broi i broi a ja chodzę i sprzątam i mówie nie wolno tego czy tamtego i tak cały dzień...no jeszcze przez chwile sie pobawimy,ale bardzo czesto zostaje sama na placu zabaw:(
Wiecie co on wczoraj zrobił?wymazał swoją szczoteczkę do zębów ziemią,grzebał nią w donicy,jak podeszłam to było pełno ziemi,szczoteczka czarna a on resztki do buzi i zmyka mi za kanapę.
Wogóle spryciarz mały wchodzi z pufy na stół a i po schodach na klatce wchodzi do domu,kurcze a ledwo co zaczął chodzić,co to będzie w lato?
mr1983 wysłałam Ci wiadomość.
ta moja to już potrafi się pozłościć jak jej na coś nie pozwilimy... jeszcze troszkę i zacznie mi tupać nogami sklepie lub kłaść sie na podłogę i płakać:)

ehhhh jak to dobrze, że już piątek.... jeszcze 3 godziny... ja już dzis zaliczyłam 2 dywany u szefa:) wykończy mnie ten typ....

kurcze to cały czas pada... zasypie nas
piernik dawno Cie u nas nie było... a dla Twojej Wiki... najlepszego:)
STO LAT!!! dla Majki i Wiktorki w dniu 1 urodzinek :)
a to i ja się dołączam do życzeń :). Najlepszego Malutkie :)
Wszystkiego NAJ... dla Wiktorii i Majeczki!Rośnijcie zdrowo babki:)
no i Majka chodzi...
już po całym mieszkaniu, jest u nas w dużym i za chwilkę słyszymy Babcie "o Ty znów do mnie przyszłaś" i za chwilkę znów jest u nas. Jeszcze w weekend jak padła na pupę czy kolanka to miała problemy ze wstaniem sama (ale to masa:) i duża pupka) a wczoraj już sama:)
Teraz chyba muszę kupić jej jakieś kapciuszki które jakiś odgłos z siebie wydają, bo jej nie słychać, jak jeszcze raczkowała to "tuptała" rączkami i było wiadomo gdzie jest a teraz cichutko... no chyba, że coś gada:)
Moja mała kochana kobietka:)
brawo dla Majki :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry