Widok

**** STYCZNIOWE I LUTOWE MAMUSIE 31 ****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zakładam nowy, bo poprzedni choć wolno się zapełniał, to juz teraz ciężko chodzi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kto wklei listę mamuś rozpakowanych i nierozpakowanych? ;-)
hej ja mam termin na koniec lutego to już za chwile i chętnie sie po porodzie umówię na jakieś spacerowe wojaże z mamami z dzielni :) bo trzeba się wspierać ...
WItaj ja mam termin na 20 lutego,to juz niedługo,ze bardzo chetnie umówie się na jakiś spacerek .......Ja mieszkam na Dąbrówce,kto jeszcze mieszka...proszę napisac......spotkanie z mamami było by miło bardzo......Pozdrawiam...:))))
no piernik mamy podobne terminy ale u mnie nie wiele sie dzieje mam szyjke na 1 cm rozwarta ale dzis ajde na izbe przyjec na zaspe niech mnie obejrza bo maly sie mniej rusza.jezeli do poeniedzialu nie urodze to mam isc juz doszpitala i zobaczymy jak to bedzie dalej wygladalo.a czuje sie swietnie tak szczerze mowiac a ty jak?
mroovka.o: 02.01.09
Kasika: 08.01.09 --- > chłopczyk:)
Agnesik: 08.01.09 --- > dziewczynka :)
iza28: 11.01.09 --- > chłopczyk (Jakub) :)
alycja_83: 14.01.09 -- > dziewczynka (Nadia) :-)
inees: 14.01.09 -- > chłopiec Mateuszek:)
olivka75: 15.01.09
ania27: 18.01.09
blueeyes: 19.01.09 --- > dziewczynka:)
poziomca: 23.01.09 ---- > chłopiec :)
agnieszka25: 21.01.09
aarrkkoo: 28.01.09 --- > chłopiec Antoś:)
gwiadeczka: 28.01.09 --- > chłopczyk:)
wiśnia24: 30.01.09---- >dziewczynka Zosia:)
czarnula25: 05.02.09 ---> chłopczyk Bartuś:)
piernik: 07.02.09-------> dziewczynka :)
agalu: 07.02.09
iwek: 08.02.09--------- >dziewczynka:)
kasiek13: 09.02.09
Nisia82: 18.02.09--------> dziewczynka (Paulinka)
gosia78: 18.02.09-------- > dziewczynka (Zuzanna)
tokio: 20.02.09 ------ > dziewczynka (Patrycja)
Patita5: 20.02.09 ------ > dziewczynka :)
Agatha: 22.02.09 --- > chłopczyk
Ewela25*: 23.02.09 --- > dziewczynka (Iza)
andzia.79: 24.02.09--- > Chłopczyk :-)
Ja sie czuje dobrze,mala tak mi dokucza w brzuszku ze hej,tak sie kręci moze już chce wysc juz ma mało miejsca.Ja jak narazie sie nie wybieram do szpitala,chyba ze coś mnie wezmie jakieś skurcze to wtedy jade.....bede rodzic w Redlowie...,bo już tam rodziłam....:))Trzymam kciki...szczęsliwego rozwiązania.....Pozdrawim:))))))))))))))))))
20 luty-------->-dziewczynka(Karolinka)
o fajnie bardzo chętnie możemy zorganizować spotkanie np. przy Biedronce na głównym skrzyżowaniu :) Co wy na to? Jutro czyli w piątek 13 -tego ( oczywiście szczęśliwe 13-tego) w samo południe czyli 12.00?
Czarnula, ja też się czuję świetnie :) Też dziś byłam na izbie, tyle, że w Wejherowie, mam takie samo rozwarcie ja Ty - czyli w sumie żadne i poza tym nic innego się nie dzieje. MAm za 4 dni przyjechać na kolejną kontrolną wizytę. A naiwnie myślałam, że już dziś będzie po sprawie :)
Martha 18.02.09 -----> dziewczynka (Maja)
To czekanie na skurcze, wody, jakiekolwiek inne objawy jest wykańczające psychicznie...
Mi wczoraj odszedł czop śluzowy i dzis od rana bola mnie plecy i podbrzusze, poza tym sie jakoś dziwnie czuje wiec mysle ze to bedzie w ten weekned:):)
pozdrawiam
No Czarnula, jeśli Twoje przewidywania się sprawdzą, to w przyszłym tygodniu zaczniesz nowe życie. U mnie niestety ciągle nic, lekki ból w krzyżu - ale trwał pół godziny i przeszedł.
Pienik jak tam?rodzisz? umnie totalny zastój, nie wiem juz sama co robic:/jade dzis do mojego gina niech mi doradzi czy juz sie do szpitala stawic czy co.pozdrawiam
ja już po... Majka urodziła się 15 lutego (3 dni przed terminem) po 14 godzinach od momentu kiedy zaczęły sączyć się wody. Teraz już jesteśmy obie w domku. Wrażenia... bezcenne...
gratulacje Martha!!!
MArtha! Gratulacje :)

Pytanie do dziewczyn co już urodziły - jak szybko Wasyzm pociechom odpadł pempek? Mojemu maluchowi po 16 dniach jeszcze się trzyma -może powinnam to sprawdzić? Byłyście już na pierwszych spacerkach?
moje odpadl po 12 dniach,to zalezy od tego jak gruba byla pepowina cos sie z nim dziele niedobrego ,czy powoli odpada juz?
a na spacerki juz od tygodnia chodzimy,czyli pierwszy byl po ukonczeniu dwoch tygodni,najpierw oczywiscie werandowanie

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry