Widok
Maji Aneczka po drugiej stronie brzuszka juz jest!!!!!:):):):)Gratuluje Maju raz jeszcze:)!
malusieńki szkrabek wazy 2800 i mierzy 53 cm,obie maja sie dobrze i sa przeszczęśliwe:)poród naturalny (nie zakonczony nawet cięciem krocza:) )Trwał 11,5 godzinki i o 4:30 malutka kruszynka była już obok mamusi:)
Kurcze słow mi brakuje!Cała noc o nich myslałam:)Ale sie wzruszyłam....
malusieńki szkrabek wazy 2800 i mierzy 53 cm,obie maja sie dobrze i sa przeszczęśliwe:)poród naturalny (nie zakonczony nawet cięciem krocza:) )Trwał 11,5 godzinki i o 4:30 malutka kruszynka była już obok mamusi:)
Kurcze słow mi brakuje!Cała noc o nich myslałam:)Ale sie wzruszyłam....
ale fajowo:)
gratulacje Maju!!!
z tego co pamietam to Maja bała się, ze mała będzie duża a tu taki maluszek leciutki
mi do porodu sie juz nie spieszy, mąz wyjechał do soboty wieczór i mam nadzieje ze mała poczeka na tatę
idę dziś do lekarza i zobaczymy co powie
rano mialam strach, bo pociekło mi coś po nogach i pomyslałam "oho no i wody odchodzą"
ale to chyba nie były wody (czekam na wizyte,ale to dopiero wieczorem więc wszystko mozliwe)
majls sie rozsypala wiec mozemy zaczynac nowy watek????

gratulacje Maju!!!
z tego co pamietam to Maja bała się, ze mała będzie duża a tu taki maluszek leciutki
mi do porodu sie juz nie spieszy, mąz wyjechał do soboty wieczór i mam nadzieje ze mała poczeka na tatę
idę dziś do lekarza i zobaczymy co powie
rano mialam strach, bo pociekło mi coś po nogach i pomyslałam "oho no i wody odchodzą"
ale to chyba nie były wody (czekam na wizyte,ale to dopiero wieczorem więc wszystko mozliwe)
majls sie rozsypala wiec mozemy zaczynac nowy watek????

a musze sie pochwalić:)mała przespała spokojnie cała noc po leku ktory wczoraj dostała:)(no oprocz budzenia na karmienie o 4 i 8:)bo o 24 spac poszlismy)no i mniej sie meczy od rana! kurka mam nedzieje ze to juz sie ku koncowi zbliza!:)
Ciekawe jak ta Maja i Aneczka:)pewnie megaeuforia w szpitalu;)
Asia mam nadzieje ze uda sie Wam dotrzymac do powrotu meza:)
No a Ty Iza dajesz rade jako nastepna:)trzymam kciuki:)
Ciekawe jak ta Maja i Aneczka:)pewnie megaeuforia w szpitalu;)
Asia mam nadzieje ze uda sie Wam dotrzymac do powrotu meza:)
No a Ty Iza dajesz rade jako nastepna:)trzymam kciuki:)