Widok
Staraliśmy się 3 cykle,tzn.w trzecim się udało:-)Jeszcze dzień przed tym jak się dowiedziałam mówiłam mężowi że jak pojedziemy do Polski to na pewno wszyscy będą się wypytywać kiedy będzie dzidziuś i że mam mnie bronić przed tymi wścibskimi pytaniami.A tu taka niespodzianka.W ogóle się nie spodziewałam,byłam pewna że znowu nic...chociaż po cichu czułam że zaszłam,ale potem jak miałam bóle jak na @ i żadnych oznak to stwierdziłam że na pewno nie jestem.
Czuję się ok,tylko wczoraj nie mogłam zasnąć,bolała mnie głowa i mdliło.Dziś od rana jestem jakaś poddenerwowana,i mam lekkie mdłości i takie uczucie jakbym miała pełno śliny w ustach.
Czuję się ok,tylko wczoraj nie mogłam zasnąć,bolała mnie głowa i mdliło.Dziś od rana jestem jakaś poddenerwowana,i mam lekkie mdłości i takie uczucie jakbym miała pełno śliny w ustach.
Witam ! I GRATULUJĘ !!
Ja już chyba straciłam nadzieję że kiedyś zobaczę 2 kreseczki.
Wczoraj byłam na monitoringu, i jak zawsze wszystko ok - 12dc, pęcherzyk 18, endo 9... w piątek robimy test PCT (w dmiu owulacji). Lekarz twierdzi że jeszcze tylko to można sprawdzić.
Wsyztkie inne badania w tym HSG są ok. Plemniki też super. Owulacja jest, pęcherzyk pęka - a ciąży jak nie było tak nie ma.
Ja już chyba straciłam nadzieję że kiedyś zobaczę 2 kreseczki.
Wczoraj byłam na monitoringu, i jak zawsze wszystko ok - 12dc, pęcherzyk 18, endo 9... w piątek robimy test PCT (w dmiu owulacji). Lekarz twierdzi że jeszcze tylko to można sprawdzić.
Wsyztkie inne badania w tym HSG są ok. Plemniki też super. Owulacja jest, pęcherzyk pęka - a ciąży jak nie było tak nie ma.