Widok

Starające się VIII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny to dla Was.Oby był dla Was tak szczęśliwy jak dla mnie.Proponuję żeby dziewczyny która pierwsza zajdzie w tym wątku przejęła za mnie prowadzenie następnego wątku i tak po kolei.Buziaki!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Roznie , zalezy od szczescia...sa przypadki,ze rok a sa i takie, ze 2,5-3 lata, ja licze na to minimum albo cos pomiedzy...Zalezy tez od wymagan przyszlych rodzicow, jak dluzo ich maja.Im wiecej tym sie dluzej czeka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie dawno pytalam Was o dni plodne a tuu.... sama nie wiem co myslec,dzisiaj jest 25 dc (cykle mam ostatnio 26-27 dniowe). rano zrobilam test,druga kreseczka wyszla bladziutka,ale wyszla... maz mowi,ze "cos tam jest",az boje sie nastawiac,ze to ciaza. po jakim czasie od pobrania krwi na bete mozna sie spodziewac wyniku?
slonko zalezy gdzie pobierzesz ale np w szpitalu na zaspie 2-3h od pobrania, w akademii medycznej 3h
Słonko, to można sobie wybrać dziecko o danym imieniu? Czy mu je zmienicie?? Czy to ma być na tyle małe dziecko, że nie będzie jeszcze przywzwyczajone do tego jak się na nie woła?
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
trzymamy kciuki slonko. biegnij na bete i daj nam znac :-)
Makarena bardzo współczuję. Przechodziłam przez to samo w czerwcu zeszłego roku. U mnie nie wykryto żadnej przyczyny obumarcia maluszka. Zmieniłam lekarza i ten mi powiedział, że powodem obumarcia ciąży czy poronienia w pierwszym trymestrze jest niewydolność ciałka żółtego, w obecnej ciąży dostałam w piątym tygodniu luteinę tak profilaktycznie jak to określił lekarz i wszystko jest dobrze. Słonko trzymam kciuki. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie po Twojej myśli.
slonko ale dobre wiesci od rana ;))
daj nam znać jak najszybciej ;)))
trzymam kciuku mooooooocno ;D
Słonko,Czy ja dobrze pamiętam? robiłaś bete 2 tyg temu-11.02? masz cykl 14 dniowy? chyba że testujesz tylko dni płodne a nie ciąże
no chyba że mamy 2 dziewczyny o pseudonimie "słonko" to by mi wszystko tłumaczyło :)
Mamy 2 dziewczyny o pseudonimie slonko i chyba ktos tu zmalpowal po mnie nick... ja na tym forum jestem od 5 lat...(ponad 4 lata po slubie) nie wiem czy kolezanka mnie przebije...z tego co widze, ona nawet slub brala duuuuzo pozniej niz ja...
To chyba o mnie chodzi, ze robilam bete 2 tyg temu, zgadzaloby sie bo teraz jestem przed owulacja, ale w tym m-cu na pewni nie testuje bo sie nie staramy... tzn jak szybciej napisalam walczymy z wrogoscia sluzu gumkami...takze odpuszczam na jakies 1,5 m-ca. I to ja, nie kolezanka o podobnym nicku rozpoczynam z mezem w marcu procedure adopcyjna...
Co do pytania jednej z Was,nie no nie mozna sposrob wszystkich dzieciw domach dziecka wybrac sobie dziecka o konkretnym imieniu :) Napisalam jak bedzie mial na imie bo mu owe imie zmienimy, no chyba ze od razu okaze sie Kubą... a druga rzecz ze chcemy adoptowac malenkie dziecko, ktore jeszcze nie skojarzy imienia ze soba, niemowlaka... starszemu bym imienia nie zmieniala, bo sie przyzwyczaja.
Jesli chodzi o ta ciaze drugiego slonka... szkoda ze ona to nie ja :)
slonko*, trzymam kciuki, żeby ta kreska druga się umocniła!!
I nareszcie ktoś zamknie ten długaśny wątek. Miałam ogromną nadzieję że będzie to Makarena, ale coż, przykro strasznie:((
A slonko, życzę powodzenia w adopcji!
slonku z gwiazdka - mam nadzieje mozna juz gratulowac.
slonko- czy wiesz na ile masz wglad w rodzine dziecka bioloiczna dziecka?
tak sa dwa slonka :) na forum rodzina jestem od niedawna,wczesniej bylam dosc dlugo na weselniku,ale mam nadzieje,ze znajdzie sie miejsce dla dwoch slonek na rodzince. odebralam bete wyniki: 49.96 :D jestem totalnie w szoku :)
gratulacje! zostałaś w ten sposób wytypowana do założenia nowego wątku:) dbaj o siebie i maleństwo!
gratulacje i czekamy na nowy wątek

gratulacje slonko* !!!!!
To piękna chwila, ten Twój dzisiejszy dzień:)
Moje gratulacje slonko*:))
zakładaj nowy wątek ale już :)
dziekuje :D juz zakladam juz :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry