Widok

Starające się XVII

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Oby ten wiosenny wątek był dla nas wszystkich szczęśliwy,
dla tych co już - aby dotrwały
i dla tych co jeszcze, aby szybciutko zafasolkowały!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a co tam mamy różne teorie spiskowe, więc mozemy zakładać że podpisy już masz tylko są utajnione :) ale jak najbardziej złożone :)
hmmm, już za późno z tym zbieraniem podpisów, trzeba to było kilka dni temu napisać ;)))))

to może jednak porozmawiajmy o pogodzie ;)))
masz rację Kreska...

a co do lubienia, no kurcze, Ty też? ;))) nie usnę dziś w nocy, jak słowo daję ;)))
dziękuję! :)

Wy wiecie, że to wszystko z megawzajemnością :)
Stokrotko, to nie takie głupie by było:D

Ja Dwisiu, zobacz jakie masz poparcie:D
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
ja-dwisia na prezydenta :) zarcik taki dla rozładowania sytuacji :)
yyy, ten watek chyba zmierza w złym kierunku...

a tak poza tym- dołączam się do lubiacych ja-dwisię (bez lukrowania;)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
Elka i Anka, odpuście sobie.
hmmm a na jaki h*j ci link szukasz sensacji czy jak?!
Elka czekamy na linka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Isa, wiem, wiem.
swoją drogą kolejny raz się zgadzamy :)

Niezapominajka, ja też tak myślę - i mniej więcej coś podobnego już kilkakrotnie próbowałam powiedzieć, ale nic z tego niestety nie wyszło...
moj post byl do slonka, ja-dwisia znowu była szybsza na klawiaturze :) ale już mnie to nie dziwi, podobnie jak zgodność opinii :)
"Życia nie oszukasz"
Nie chciałam się wypowiadać, ale nie wytrzymałam...Slonko to nie brak posiadania dziecka powoduje Twoje dziwne zachowanie, powód jest dużo bardziej poważny i jest to brak dojrzałości emocjonalnej i społecznej. Powinnaś naprawdę na poważnie zająć się tym problemem, bo jak pojawi się dziecko to możesz już całkiem nie poradzić sobie ze sobą i swoim życiem. I nie pisze tego złośliwie, czy żeby Cię obrazić, życzę Ci jak najlepiej, ale czytając Twoje posty jest mi przykro, że sama sobie robisz tak straszną krzywdę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przesadzasz kochana. Wyciągasz wnioski zbyt daleko idące. Spokojne mówienie nic nie dało, na bezpośrednie słowa się obrażasz. Ale może masz rację, może masz za dużo wolnego czasu i dlatego na forum odbijasz sobie brak zajęć, pracy, nudę, cokolwiek. Popieram Tinker, to w jaki sposób odpowiadasz na nasze słowa świadczy o tym, że nie masz nic konkretnego do powiedzenia.
Ale nie obrażaj się, tylko uszanuj, że rozmawiamy na wspólne tematy, wyrażamy swoje zdania, a jest nas tyle, że nie musimy drążyć w kółko jednego tematu.
"Życia nie oszukasz"
Slonko nikt nie skacze z radości, tu naprawdę nie o to chodzi.
ale może faktycznie odpocznij od forum i spójrz na wszystko z pewnego dystansu. może wtedy zrozumiesz pewne sprawy i jeśli zechcesz wrócić, to odbędzie się to już bez takich historii.
w każdym razie życzę Ci, abyś kiedyś przynajmniej tę dobrą wiadomość nam przekazała ;)

Isa, i znowu się zgadzamy :)
wrozka nie jestem ;) ale wiem ze twoje imie zaczyna sia na O lub A
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Słonko, ależ Ty się użalasz nad sobą. Weź się w garść kobieto bo za Ciebie nikt tego nie zrobi.

Robisz z siebie ofiarę teraz, ale jak Ci ktoś wcześniej dawał znaki w delikatny sposób, byś niektóre sprawy zachowała dla siebie to ich nie widziałaś lub nie chciałaś widzieć.

A teraz jak małe dziecko, zabieram zabawki i idę do swojej piaskownicy. Wy wszyscy jesteście beeeeeee, bo nie myślicie jak ja.

Kurna, świat jest piękny bo jesteśmy różni!

W ogóle do Ciebie nie dociera to, że jesteś męcząco - zawracająca gitarę. Ja już w tym wątku nawet zaczęłam omijać Twoje elaboraty bo nie chciało mi się czytać o niektórych Twoich sprawach - bo z ręką na sercu. Ale znam niektóre forumki osobiście - ale to o Tobie mogłabym książkę napisać.

I podziwiam dziewczyny za delikatność, ponieważ nikt nie wyżył się na Tobie, tylko kulturalnie Ci wszystko opisano. Ale jak widać dyskusja nie jest Twoją mocną stroną. Bo chcesz widzieć tylko czubek swojego nosa.

Przepraszam za dosadność, no ale teraz to już się zdenerwowałam. Bo jakoś przęwinęło się tu mnóstwo dziewczyn i od kiedy jestem na tym forum to ten wątek nie miał zaszczytu bycia zaśmieconym - jak teraz.
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
kuzwa Słonko dopingowałam ci ale normalnie z tego wątku zrobiłas program "WYBACZ MI" daj spokój, zakładaj nowy wątek na przeprosiny i tyle ot co, było mineło :) i sie popraw :)a jak ktos ma jakies wąty to piszcie jej na maila i tyle a wy kochane rozmnazajcie sie :) trzymam kciuki :)
Slonko wlasnie znalazlam twoja relacje ze zdjeciami... wiec nie jestes anonimowa.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja juz przestalam wierzyc w jakiekolwiek Wasze pozytywne zyczenia w stosunku do mnie, czy mojego zajscia w ciaze, ewent. adopcji. Pisalyscie to chyba tylko z grzecznosci. Przykre to. Proponuje zebyscie zalozyly sobie watek i zabezpieczyly go haslem tak zeby nikt nie zaklocil Waszego "klimatu". Ja sobie daje spokoj. Ten watek wprowadza u mnie wiecej nerwow niz to warte. Nerwowa stalam sie odkad zaczelam bywac na forum, czytac wasze zlosliwe komentarze, przejmowac sie nimi bo jestem wrazliwa osoba. Przyznaje sie ze popelnilam bledy, ale chcialam to zmienic. Nie dalyscie mi szansy... To mialo byc wzajemne wspieranie sie w zajsciu w ciaze a nie zatruwanie sobie zycia i doprowadzanie do nerwicy. 1 blad potraficie wyrzygiwać miesiacami. Moze odpoczecie od Was pozwoli mi zaciazyc, o czym sie chyba nie dowiecie...
Mozecie chyba teraz uczcic pozegnanie mojej osoby. Pewnie skaczecie teraz z radosci(sorry za ironie ale mam takie wrazenie) Moje bycie tu i tak nie mialoby sensu bo zadnego wsparcia w Was bym nie miala. No wlasnie tripgirl, ja tez sie dziwie ze ostatni miesiac tu bylam... Nie pozwole na tym forum siebie dalej traktowac jak szmate, znajdzcie sobie inna!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
godność jak godność. Trzeba się troche szanować nawzajem, bo wszystko do nas wraca.
"Życia nie oszukasz"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry