Widok
Ewunia - plamienie w 15dc to chyba może wskazywać na owu. Na zagnieżdzenie zarodka to za wcześnie.
Blue Bell - gratulacje. :)
Ja-dwisia - będziecie podchodzić do IUI w maju?
Ja mam nadzieję na IUI w piatek - mam nadzieję, że owu się nie przesunie - bo do poniedziałku włącznie klinika zamknięta. :( To chyba nasza ostatnia owu. Albo przedostatnia. :)
Blue Bell - gratulacje. :)
Ja-dwisia - będziecie podchodzić do IUI w maju?
Ja mam nadzieję na IUI w piatek - mam nadzieję, że owu się nie przesunie - bo do poniedziałku włącznie klinika zamknięta. :( To chyba nasza ostatnia owu. Albo przedostatnia. :)
U mnie odpuscic cvzy nie odpuscic to chyba bez roznicy. Nie mam co odpuszczac bo mierze tempke piwerwszy raz tak dzien w dzien po...nie wiem jakim czasie. Nie kojarze czy od slubu to robilam...Teraz chce zeby w ogole zorientowac sie w swoim organizmie,niezaleznie od tego czy zajde czy nie zajde, wiedziec co kiedy itd a pozniej potwierdze u gina i bede miec jakies rozeznanie.
mysle ze NPR jest dobrym poczatkiem do monitoringu cyklu bo jezeli jest skok ktory sie utrzymuje i potem temp spada na okres to mniej wiecej posrednio swiadczy o owlulacji i pozwala isc do lekarza kiedy sadzisz ze masz owulacje, troche zaoszczedzonym pieniedzy jak ktos nie ma. slonko plodny sluz, skok owulacja moga sie troche rozmijac w czasie, tzn owulacja moze nastapic po skoku albo wczesniej, wszedzie jest napisane ze ta metoda pozwala tylko posrednio okreslic kiedy byla owulacja a tylko usg potwierdzi dokladnie.
spokojnie, czynnosciową hiperprolaktynemie szybko i skutecznie zbija sie bromergonem. tylko nie naczytaj się za dużo ulotek i skutków ubocznych. Ja tak zrobiłam i miałam już śmierć w oczach, tymczasem łykam go już 8mc (w mniejszej dawce, bo prolaktyna spadła po 2 cyklach) i żyję, a większe cuda działy mi się po clo.
"Życia nie oszukasz"