Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Gosia - opinia wątek zamknięty Profesjonalna i godna polecenia firma. Polecam szczególnie Panią Izę za jej...
~Gosia
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 22 listopada 2019

Arogancja i lekceważenie wątek zamknięty oprócz kilku niedoróbek typu: - nieprzytwierdzona ścianka tylna w szafce z...
~Jaras
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2017

Również polecam! wątek zamknięty Serdecznie polecam realizację kuchni w Studio Net, na studio trafiłam z...
~Beata
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 12 września 2014

Polecam!!! wątek zamknięty Do STUDIA NET trafiłam zupełnie przypadkiem. Ściągnął mnie i zachęcił...
~Dagmara
3

dodano: 6 września 2009

Serdecznie polecam :) wątek zamknięty Korzystaliśmy z tej firmy w szerokim zakresie: meble kuchenne wraz ze...
~Alicja i Krzysiek
4

dodano: 27 lipca 2009

Gorąco polecam! wątek zamknięty Szafa w sypialni to już kolejna realizacja Studia Net w naszym domu....
~Dominika i Rafał
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 2 stycznia 2013

Bardzo polecam firmę Studio Net wątek zamknięty Zdecydowanie polecam fimę Studio Net, gdyż są dokładni w tym co robią. Jakość...
~K.P.
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 31 maja 2012

Pani IZA ???? wątek zamknięty Nie wiem o co chodzi tym wszystkim osobom, które tak strasznie miło...
~Rox
2

dodano: 20 kwietnia 2012

Wszystko super wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona z kuchni i współpracy z tą firmą. Kupiliśmy kuchnię...
~K.S.
2

dodano: 6 marca 2012

Ani jededen tam pracujący "projektant" nie ma kierunkowego wykszatłcenia! wątek zamknięty Moi drodzy, Moim zdaniem PROJEKTANT to osoba, która ma wykształcenie...
~Marzena K.
-

dodano: 9 lutego 2012

KUCHNIA JEST SUPER ! wątek zamknięty Długo szukaliśmy z mężem firmę ,która zaprojektuje i wykona nam meble...
~Ola i Tomek z Gdyni
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 23 grudnia 2010

POLECAM !! wątek zamknięty Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Studio Net oraz projektantkę Panią Izę...
~wojenka
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 7 września 2010

POLECAM !!! wątek zamknięty Z mężem szukaliśmy firmy, która by nam wykonała meble kuchenne. Po nieudanej...
~Dorota i Rafał
-

dodano: 31 marca 2010

Zadowolona - opinia wątek zamknięty Szukaliśmy z mężem kuchni, którą sobie wymarzyliśmy juz dawno. Wiedzieliśmy...
~Zadowolona
-

dodano: 10 marca 2010

Godni polecenia wątek zamknięty Zanim trafiłem do Studio Net odwiedziłem naprawdę wiele punktów w całym...
~Pałasz Aleksander
1

dodano: 15 lipca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
28

15

wątków

do góry