Widok

Styczniowe i Lutowe Mamusie 2011 *5*

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979

***STYCZEŃ***
04.01 Salambo
16.01 Doroti
19.01 olusia30
26.01 mooly
27.01 trzydziestka
28.01 Iwonka32
30.01 młoda_żonka

***LUTY***
03.02 Magiczna(*)86
08.02 gosiar
10.02 micasia
13.02 kasha
16.02 devil83
16.02 Oleńka
25.02 dorotiii
25.02 jonka6
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mój to się o płeć pytał jak jeszcze tylko zarodek było widać ;)
chciałby drugą córeczkę bo w pierwszej jest totalnie zakochany, ale jak będzie chłopak to też nie będzie źle :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
hehe widać się wie i już :D

ja teraz też idę z małżem na wizyte, ale ten to pierwszy bedzie do monitora i z pytaniem o płeć taki ciekawy jest hehe
Mąż siedział sobie na krzesełku i w sumie pilnował Janka, który sie usilnie rwał do mnie...aż tu nagle słyszy to zdanie...
I , wyrwał, jak szalony....aby mu lekarka powtórzyła;)

Potem jej powiedzieliśmy, żę nie chcieliśmy za bardzo znać płci, ale jej wydawało się normalną sprawą, że 20-21 tydzień, to "się już wie":)

No teraz już wiem, i pewnie tak miało być:)****
micasia może i będzie widac jeśli maleństwo się ładnie pokaże :)
a ja dzwoniłam dziś do przychodni i wiem że mogę przyjść z narzeczonym żeby maleństwo mu pokazać :) ciekawa jestem czy już będzie widać płeć bo to 16 tydzień będzie, równo za 2tyg ide na ISG, tez mnie wczoraj brzuch bolał i dziś rano, ale na szczescie przeszło. powinnam ograniczyć dzwiganie ale u mnie w pracy po prostu sie nie da.
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
no to miał Twój mąż niespodziankę hehe, bo pewnie się nie spodziewał że się dowie ...
ja myśle że też na nastepnym usg już będę wiedziała...
hehe ania no to super :) lekarka w sumie podjęła decyzję za was... aczkolwiek troszkę zaryzykowała nie pytając was czy znacie już płeć bo są pary które definitywnie nie chcą wiedzieć wcześniej i mogliby mieć duże pretensje... ty to jeszcze się "łamałaś" i gdzieś tam ciekawość i tak by zapewne zwyciężyła ;)
takna marginesie to gratuluję synusia :)
no i masz rację - sprawę masz ułatwioną ;) super :)
ja też się nie mogę doczekać następnego usg :D a to jeszcze ponad 3 tygodnie!! ;(((
No właśnie sek w tym, że mąż był ze mną w środku:0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Strasznie się wzruszył i wyszedł od razu na korytarz;)!!!Chciał syncia drugiego, jak cholera.

Sprawę mam ułatwioną- wsio po Janie zostaje, zabawki też, także mam luzik:)))
hehe nieźle Ania, no to gratulacje drugiego synusia, a mężowi będziesz mówić??

mi ostatnio ciutek brzuch urósł, w ciąży z córeczką też własnie w 16 tyg mi zaczął sie z lekka okrąglić...
Wpisuje płeć maluszka na listę:

***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979 - synek

***STYCZEŃ***
04.01 Salambo
16.01 Doroti
19.01 olusia30
26.01 mooly
27.01 trzydziestka
28.01 Iwonka32
30.01 młoda_żonka

***LUTY***
03.02 Magiczna(*)86
08.02 gosiar
10.02 micasia
13.02 kasha
16.02 devil83
16.02 Oleńka
25.02 dorotiii
25.02 jonka6
Spotkanie forumeczek-jestem 'za"!!!!!!!!!!Piszę się na listę...:)

Co do balona- pilot nie był pewien, ale mnie zabrał jednak!..
Wrażenia-super sprawa- nic tylko szum palnika z balona, a tak to taka cisza, że chyba w zaświatach taka panuje-piękny odpoczynek od realnego świata!!!!!!!!

Co do formowych tematów- zaczął mnie boleć brzuch rano, dla sprawdzenia pojechałam do Lux i zbadała mnie lekarka, wszystko ok, mam napiete mięśnie brzucha za bardzo- nie mogę nosić zbyt ciężkich rzeczy, Jana też nie za bardzo, oszczędzać się - nie kosić trawy np:)

No i najważniejsze- lekarka robi mi usg i pyta- "A aaa.Synek Pani będzie miał braciszka do zabawy??":)

Hehe- czyli lekarka sama sie wygadała-
BĘDZIEMY MIELI DRUGIEGO SYNKA!!!!!!

jenki, jak sie ciesze;)
zazdroszcze wam chcialabym sie w pracy nudzic ale to nie realne u mnie :) ide troszke odpoczac potem do was Zajdę

a nigy w aqua jest czysta woda bo przeciez tam nawet z maluszkami przychodza, no ciekawe
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
Fajnie ze tyle chetnych na wspolne pływanie;]
Obecnie to i tak instruktorzy maja urlopy i ciezko o takie zajecia, ale od wrzesnia ponoc wraca wszystko do normy.
Co do aquaparku w sopocie to za nim nie przepadam...z doświadczenia oczywiscie chodzenia tylko na basen a nie na zajecia polecam ten w hotelu Posejdon tam jest fajny klimat a przy okazji slyszalam o zajeciach dla przyszlych mam ;]
Może napiszcie gdzie wam najbardziej pasuje i cos sie wybierze, wydaje mi sie ze jak stworzymy grupe bedzie łatwiej cos znalesc.
ja też masakrycznie... ale jeszcze 45 minut i uciekam:)))
ja się też nudzę, ale nie w pracy tylko w domu... i do tego kompletnie nic mi się nie chce... leń na całego :P
ja się teraz tak w pracy nudzę straszlliwie także poszukam opinii o naszych basenach :)
tak i też trzeba wybrać jakiś "czysty" basen bo słyszałam że np w aquaparku można sobie przynieść jakiś prezencik nie polecany w ciąży...

image
nie to że nie można tylko czytałam źe ozonowana jest lepsza w czasie ciąży :) nie wiem na ile to prawda... ;)
no jasne jasne... a to co na zwykły chlorwany basen chodzić nie można?
no pewnie że tak:) potem dziewczynki bedzie można się spotkać i z wózeczkami razem pobujać?
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry