Widok
Styczniowe i Lutowe mamusie 2011 * 12*
Zrobie nowy wątek, bo tam długaśno:
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979 - synek - Julian/ Jacek a może Aleksander;)
***STYCZEŃ***
04.01 Salambo - synek Szymon
13.01 magdaka - synek
16.01 Doroti
19.01 olusia30 - synek Krzysiu
21.01 bronka81- synek
23.01 AniaŻ - synek Konradek
26.01 mooly - synek
27.01 trzydziestka - synek
28.01 Iwonka32 - córeczka
30.01 młoda_żonka - córeczka Alicja
***LUTY***
02.02 mami.80 - córcia Dominika
03.02 Magiczna(*)86 - synek Szymon
05.02 rurka102 - Córka Ewelinka
06.02 Magamelka - synek
08.02 gosiar - córeczka Weronika
08.02 tina85 - córeczka
10.02 micasia
13.02 kasha - synek
16.02 devil83 - synek
16.02 Oleńka83 - synek
16.02 Olice
20.02 KamiKasia
21.02 Chmurka - synek
20.02 jus.tyna - synek Piotr
25.02 dorotiii - synek Maksymilian
25.02 jonka6 - córeczka
***GRUDZIEŃ***
30.12 Ania 1979 - synek - Julian/ Jacek a może Aleksander;)
***STYCZEŃ***
04.01 Salambo - synek Szymon
13.01 magdaka - synek
16.01 Doroti
19.01 olusia30 - synek Krzysiu
21.01 bronka81- synek
23.01 AniaŻ - synek Konradek
26.01 mooly - synek
27.01 trzydziestka - synek
28.01 Iwonka32 - córeczka
30.01 młoda_żonka - córeczka Alicja
***LUTY***
02.02 mami.80 - córcia Dominika
03.02 Magiczna(*)86 - synek Szymon
05.02 rurka102 - Córka Ewelinka
06.02 Magamelka - synek
08.02 gosiar - córeczka Weronika
08.02 tina85 - córeczka
10.02 micasia
13.02 kasha - synek
16.02 devil83 - synek
16.02 Oleńka83 - synek
16.02 Olice
20.02 KamiKasia
21.02 Chmurka - synek
20.02 jus.tyna - synek Piotr
25.02 dorotiii - synek Maksymilian
25.02 jonka6 - córeczka
na bóle krzyża polecam maść rozgrzewającą albo plastry,
ja stosuję bo mam krzywy kręgosłup i mięśnie mi nie wytrzymują, ale proponuję poradzić się ginekologa czy już możesz, niby wolno już po ukończeniu 13 tygodnia ale lepiej się upewnić
ja stosuję bo mam krzywy kręgosłup i mięśnie mi nie wytrzymują, ale proponuję poradzić się ginekologa czy już możesz, niby wolno już po ukończeniu 13 tygodnia ale lepiej się upewnić
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Szymon 05.01.2011
DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
devil no ja myślę że nie przepuścisz tej pizzy ale chodziło mi o to że zawsze jeszcze można potem podjechać do góry do kfc:) wkońcu teraz cały czas czujemy się nienażarte hihi:)
ale ten mój mały to jest wiercipięta, ale podobno jak w brzuchu szaleje to potem jest spokojne - sprawdzę tę teorię. Olek był spokojniejszy za to teraz jest straszliwy urwis...
ale ten mój mały to jest wiercipięta, ale podobno jak w brzuchu szaleje to potem jest spokojne - sprawdzę tę teorię. Olek był spokojniejszy za to teraz jest straszliwy urwis...
Ola- żadnego ADHD nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie taki smyk i nie ma opcji- ADHD to byś odczuła- nie miałabys nawet jednego postu na forum:)
Wybij to sobie z głowy!
Masz aktywnego bąbla i się ciesz,że nie gapa siedząca w kącie, bo dzisiaj była u kumpeli której synek 4 m młodszy od Jana- siedział jak stara babcia w rogu, zabawki nie dał rady po Janie przejąc, bał sie jak Jan udawał pociąg i spierdzielał do matki na kolana!!!!!!!!!
Dla mnie taki widok to dramat, bałabym sie o taką ciapę w przyszłości!
Wolę mojego- zagada na smierć i ciągle ma pomysły,,i to jakie!!!!!!!!!!!!
Wybij to sobie z głowy!
Masz aktywnego bąbla i się ciesz,że nie gapa siedząca w kącie, bo dzisiaj była u kumpeli której synek 4 m młodszy od Jana- siedział jak stara babcia w rogu, zabawki nie dał rady po Janie przejąc, bał sie jak Jan udawał pociąg i spierdzielał do matki na kolana!!!!!!!!!
Dla mnie taki widok to dramat, bałabym sie o taką ciapę w przyszłości!
Wolę mojego- zagada na smierć i ciągle ma pomysły,,i to jakie!!!!!!!!!!!!
hehe... tak - zawsze można podjechać (bo o wejściu na 1 piętro po takiej pizzy nie będzie mowy) ;P na stripsy z sosem czosnkowym :D mniami :D
dobra ale koniec o gadaniu bo się nakręcam :P i jeszcze do spotkania nie wytrzymam i co?? :P
pocieszyłaś mnie ta teorią, bo zawsze słyszałam, że po porodzie będzie taki jak w brzuchu... bo mój mały to ho ho... no ale zobaczymy jak to będzie :P
dobra ale koniec o gadaniu bo się nakręcam :P i jeszcze do spotkania nie wytrzymam i co?? :P
pocieszyłaś mnie ta teorią, bo zawsze słyszałam, że po porodzie będzie taki jak w brzuchu... bo mój mały to ho ho... no ale zobaczymy jak to będzie :P
Tak się dziś naczytałam o tych Waszych kfc, pizzy, tortilli, że jak tylko wyszłam od lekarza to pobiegliśmy z mężem na kebab w tortilli :) Nie mogłam się opanować :) I już czekam na pizze z Wami :)
A się pochwalę, że dziś miałam usg i z maluchem wszystko w porządku! Waży już 689 gram! Rośnie jak na drożdżach!
A się pochwalę, że dziś miałam usg i z maluchem wszystko w porządku! Waży już 689 gram! Rośnie jak na drożdżach!
a moje maleństwo ostatnio spokojne, mam nadzieję że wszystko w porządku u malucha. Mam taką nadzieję że w poniedziałek uda się namówić gin-endokrynologa na to USG bo coś zaczynam se wkręcać. Moja mam poroniła pierwsze dziecko w 7 miesiącu, ohhh głupie myśli a sio a sio uciekać.
A w czasie ciąży można na masaż iść?
A w czasie ciąży można na masaż iść?
Moje skarby:
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
Antonina 21.02.2011
Bartłomiej 24.04.2013
chmurko cieszę się że wszystko w porządku :)
oleńka ja też uważam że chłopiec to musi mieć charakterek, a nie być taką małą ciapką :D zobaczymy jakie te nasze będą broje :P
micasia bez zbędnego wkręcania sobie - to zupełnie niepotrzebne :) może ma po prostu spokojniejsze chwile :) jak w poniedziałek u gina ci nie wyjdzie to zawsze jak pójdziesz do szkoły rodzenia to zawsze możesz poprosić jakąś położną, żeby ci dała serduszka posłuchać :)
a co do masażu to raczej można :) są przecież całe pakiety spa dla ciężarnych :) tylko chyba trzeba uprzedzić, ze się jest w ciąży :) tak się mnie wydaje ;p
oleńka ja też uważam że chłopiec to musi mieć charakterek, a nie być taką małą ciapką :D zobaczymy jakie te nasze będą broje :P
micasia bez zbędnego wkręcania sobie - to zupełnie niepotrzebne :) może ma po prostu spokojniejsze chwile :) jak w poniedziałek u gina ci nie wyjdzie to zawsze jak pójdziesz do szkoły rodzenia to zawsze możesz poprosić jakąś położną, żeby ci dała serduszka posłuchać :)
a co do masażu to raczej można :) są przecież całe pakiety spa dla ciężarnych :) tylko chyba trzeba uprzedzić, ze się jest w ciąży :) tak się mnie wydaje ;p