Widok

Styczniowe mamy 2010 cz. 6

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kasia31 - 2 styczeń - dziewczynka Amelka :)
Dejwi - 8 styczeń - chłopiec :)
adarechota - 9 styczeń - chłopiec :)
Benia1974 – 10 styczeń
katerrina - 10 styczen - dziewczynka :)
Magda+Greg - 11 styczeń - chłopiec :)
Kitikat - 12 styczeń - dziewczynka :)
Kasandra- 14 styczeń
Styczniówka - 15 styczeń - dziewczynka :)
Łasiczka123 - 16 styczeń chłopiec :)
Pati25 - 19 styczeń - chłopiec:) - Filip
aniella - 19 styczeń
Mawina - 25 styczeń- chłopiec :)
Angel8338 - 27 styczeń dziewczynka :)
Weroniczka 28-29 styczeń dziewczynka :)
anka777 -30 styczeń - dziewczynka Martynka :)
Naomi02 - 31 styczeń

Witam Laski w nowym wątku :) To dopiero 6 a każda z nas już dawno po połówkowym jest :) ale ten czas leci, zaraz 7 miesiąc :) a raczej już :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mnie juz tak kopie ze z obu stron czuje ruch, po jednej oczywscie lekko a drugiej przywalenie :) ostatnio wieczoram tak mi przywalił ze az podskoczyłam bo sie przestraszyłam "CO TO?" - rewelacja

Ja w niedziele kupowalam rózene rzeczy z tej listy w superpharm w baltyckiej ... maja mniejsze ceny, mozna dotknąć poczytac
i maja fajna promo na oliwke OILATUM z szamponem wielka flache za 70 zł i na pamki tez jest fajna cena

albo np. lancuszek do smoka canpol w superpharm za 8 zł, ten sam w smyku podspodem za 10

babeczka w SR radzila zeby do przechowywania mleka kupic pudelka na mocz w aptece, a nie te drogie np z Anenta - w superpharm maja drogo te pojemniki bo po 1 zł a ja kupuje te same po 50 gr w aptece przy swissmedzie

Kasiu31 ja też się jeszcze nie dowiadywałam jak z tym CC. myślę że jakoś w październiku muszę się tym zająć. Jak kiedyś rozmawiałam to lekarz mówił żeby po skończonym albo około 30tc się dowiadywać więc jeszcze trochę czasu.

Moja mała non stop się wierci fika skacze chyba nadrabia za mamusie która wciąż tylko leży :)

miłego dnia
Jak tam ciężaróweczki :) Jak samopoczucie ?? Moja Mała wczoraj pierwszy raz porządnie się w brzuchu wypchała ;) Tylko z jednej strony miałam taką gulajkę i twardy w tym miejscu brzuch jak kamień :)
Cudne uczucie, uwielbiam wieczory i te kręcenia się Amelki :)

Styczniówka, czy dowiadywałaś się coś o CC, bo coś wspominałaś, ze chyba też będziesz miała.
Jakoś wybrać się nie mogę do szpitala porozmawiać. Teraz przez ten ZUS boję się w ogóle wyjść z domu, że przylezą i mnie znowu nie zastaną :/

Nie wspominając, że się okropnie rozleniwiłam. Do teraz siedzę w szlafroku ;) a muszę się ruszyć do Sądu :/
oo 6 część yeahh ;))) no właśnie ja też ruszam z zakupkami od jutra i pomału będę odchaczać brakujące rzeczy z listy od Dejwi,trzeba się skupić na akcesoriach,kosmetykach no i już bardziej urządzać pokoik,to chyba będzie najprzyjemniejsza rzecz hehe

Oj Kasia ty to teraz chyba będziesz oczkiwać na nalot z ZUSU,pewnie w niedługim czasie taką próbę zrobią ale potem już odpuszczą ech te nasze prawo ;//
Wróciłam z zakupów. Kupiłam kilka kosmetyków dla maleństwa. Oliwkę, puder, mydełko, krem do buźki z filtrem na mroźniejsze dni. Zaryzykowałam nivea, zobaczymy czy Maleństwu przypasuje :)

Byłam też w ZUS, musiałam napisać oświadczenie, że mieszkam gdzie indziej niż jestem zameldowana i podać przyczynę dlaczego nie było mnie w domu ;) Głupio to brzmiało takie oświadczenie w którym, oświadczam, że mieszkam pod adresem takim i takim, a nie było mnie w domu, bo nie mieszkam pod adresem zameldowania.
Teraz zastanawiam się, czy się przemeldowywać, bo w takiej sytuacji przejmie mnie inny z ZUS i strach pomyśleć, że znowu będę miała jakieś "jazdy" ;)
Jak nie za mało pieniędzy, to kontrola :/

Muszę dziś odkopać wyprawkę którą pisałyście w 5 wątku i zacząć odhaczać co mam, a czego mi jeszcze brakuje.

:) cześć w nowym wątku:). No to fakt, czas ucieka nie wiadomo gdzie - a ja mimo, że czuje baardzo dobrze naszego maluszka, cięgle nie mogę uwierzyć, że jeszcze chwilka i będzie z nami:):)!!
Powoli czas szykowac pokoik:)
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry