Widok
Styczniowo - Lutowe Mamusie 2013 cz.1
*** GRUDZIEŃ ***
30.12.2012 Madzia
31.12.2012 Kostkap
*** STYCZEŃ ***
2.01 Matyldaa
3.01 mary_25
3-7.01 Jadzia
7.01 marzena505
10.01 lipunia
14.01 anula83
16.01 piegosek
17.01 redlaw
18.01 EwelinaPatryk
19.01 karolinkaku
Justyna47
*** LUTY ***
iva:)
3.02 Demonix
3.02 marynial
5.02 Monia Er
8.02 Aleafera
skorupka76
13.02 Tola
14.02Adrienne
14.02 ssabinka
23.02 kamcia01
martus_pl
30.12.2012 Madzia
31.12.2012 Kostkap
*** STYCZEŃ ***
2.01 Matyldaa
3.01 mary_25
3-7.01 Jadzia
7.01 marzena505
10.01 lipunia
14.01 anula83
16.01 piegosek
17.01 redlaw
18.01 EwelinaPatryk
19.01 karolinkaku
Justyna47
*** LUTY ***
iva:)
3.02 Demonix
3.02 marynial
5.02 Monia Er
8.02 Aleafera
skorupka76
13.02 Tola
14.02Adrienne
14.02 ssabinka
23.02 kamcia01
martus_pl
Ja idę na kontrolę dopiero w przyszłym tygodniu, po raz pierwszy mam tak długą przerwę (aż miesiąc), bo wcześniej miałam co dwa tygodnie usg od samego początku ciąży, więc strasznie mi już brakuje tego widoku na ekranie, aż dni odliczam ;)
Moja dzidzia też już jest bardzo ruchliwa, pierwszy raz poczułam ruchy w 15 czy 16 tygodniu i jak powiedziałam o tym lekarzowi to mi nie chciał wierzyć, bo mówił że za wcześnie nawet w drugiej ciąży, ale ja przecież już dokładnie wiem jak to jest, więc jestem pewna, że to było to, więc niech sobie gada co chce, a ja wiem swoje ;) no a teraz to już czuję ruchy codziennie i jest super :) uwielbiam to :)
Moja dzidzia też już jest bardzo ruchliwa, pierwszy raz poczułam ruchy w 15 czy 16 tygodniu i jak powiedziałam o tym lekarzowi to mi nie chciał wierzyć, bo mówił że za wcześnie nawet w drugiej ciąży, ale ja przecież już dokładnie wiem jak to jest, więc jestem pewna, że to było to, więc niech sobie gada co chce, a ja wiem swoje ;) no a teraz to już czuję ruchy codziennie i jest super :) uwielbiam to :)
Do Carolajna i innych zainteresowanych Maxi Cosi Mura 4.
Mam model z 2008 i wiem, że różni się trochę od tych nowszych więc nie wszystko się zgadza.
1. Zbyt szeroki rozstaw tylnych kół - tylko nieco szerszy niż w Mutsy, a jednak w wielu miejscach się nie mieści i zahacza o boki co powoduje gwałtowne uderzenie i maluch to czuje.
2. Bardzo drogie dodatki. Musisz dużo zapłacić za coś co inni dostają do swoich wózków w komplecie. Mam torbę, parasolkę i kombinezon.
3. Kombinezon do spacerówki, jest bardzo specyficzny i nie zbyt ciepły.
4. Wiem, że w młodszych modelach był problem z budką w spacerówce, która ciągle spadała - nie wiem czy naprawiono ten problem.
5.Jest ciężki - jakbym miała perspektywe noszenia to na pewno bym się 2 razy zastanowiła.
6. Bardzo ciężko zdjemuje się pokrowiec ze spacerówki do prania. (ale da się!)
7. Miałam problem z przebitą opona w kole bo nie można było kupić nowej, pojedyńczej - może to się zmieniło.
8. Mały, niewygodny kosz pod wózkiem.
Tyle narazie pamiętam.
Mam model z 2008 i wiem, że różni się trochę od tych nowszych więc nie wszystko się zgadza.
1. Zbyt szeroki rozstaw tylnych kół - tylko nieco szerszy niż w Mutsy, a jednak w wielu miejscach się nie mieści i zahacza o boki co powoduje gwałtowne uderzenie i maluch to czuje.
2. Bardzo drogie dodatki. Musisz dużo zapłacić za coś co inni dostają do swoich wózków w komplecie. Mam torbę, parasolkę i kombinezon.
3. Kombinezon do spacerówki, jest bardzo specyficzny i nie zbyt ciepły.
4. Wiem, że w młodszych modelach był problem z budką w spacerówce, która ciągle spadała - nie wiem czy naprawiono ten problem.
5.Jest ciężki - jakbym miała perspektywe noszenia to na pewno bym się 2 razy zastanowiła.
6. Bardzo ciężko zdjemuje się pokrowiec ze spacerówki do prania. (ale da się!)
7. Miałam problem z przebitą opona w kole bo nie można było kupić nowej, pojedyńczej - może to się zmieniło.
8. Mały, niewygodny kosz pod wózkiem.
Tyle narazie pamiętam.
Coneco maja moi znajomi i mi go odradzaja jest podobno strasznie sztywny,tego srugiego nie znam.Ja sie zastanawiam nad tym
http://dino.sklep.pl/nowy/eurocart-passo-2012-spacerowka-gondola-gratis-huggies-p-13999.html
Nie chce drogiego wozka bo na nastepna wiosne chce kupic spacerowke
http://dino.sklep.pl/nowy/eurocart-passo-2012-spacerowka-gondola-gratis-huggies-p-13999.html
Nie chce drogiego wozka bo na nastepna wiosne chce kupic spacerowke
piegoosek - brak mocy na wszystko , nie mam sił wstać z łozka , nawet ucierpial moj pies 10 h bez wychodzenia na dwor. I od samego rana opetał mnie jakiś strach przed dalszymi miesiacami ciąży , boje sie że cos moze pojsc nie tak , głupie myśli ale nie moge ich od siebie odgonić :( niby wszystko ok z brzdącem ale jakieś zle przeczucia mam . Dzwoniłam dzis do swojego lekarza zeby moze dostac sie szybciej niz za tydzień ale oczywiscie brak miejsc . ;/
Ja mam 4 terminy porodu :D na kazdym usg data inna :) myślalam nad UCK :) a ty gdzie chcesz rodzić ?
Ja mam 4 terminy porodu :D na kazdym usg data inna :) myślalam nad UCK :) a ty gdzie chcesz rodzić ?